Įkraunama...
Įkraunama...

Jadvygos žolės

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 28, 15:23)
Ginekol, bet pokyčio nejaučiu  verysad.gif - kaip tepliojo prieš mmm, taip ir tebeteplioja  verysad.gif

Aciu 4u.gif
Reikes pabandyt, tik nezinia, ar nuo sitos ligos is viso kas nors veiksmingo yra atrasta....
Atsakyti
man jadvygos zoles nr 27 labai padejo del skrandzio thumbup.gif:
Atsakyti
man Jadvyga dare misini mano bedoms spresti. Naudojau ilgai, bet tikrai labai veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 05 07, 21:35)
Sakykit, gal kuri esat gerusi arbata nuo miomu, cistu? Ar padejo?

Sveiki,
Mano skydliaukeje buvo rade 6 mazus mazgelius, nezinau sutapimas ar ne, bet pagerus keleta menesiu arbatos nuo mazgeliu, jie man isnyko smile.gif , siaip nepabandziusi manau nesuzinosite, sekmes 4u.gif
Atsakyti
keliu temą 4u.gif
http://www.jadvyga.lt/

Atsakyti
As vartojau, berods, Nr. 7 bronchines astmos simptomams palengvinti. Nezinau net ka pasakyti. Nejutau jokio palengvejimo, nors geriau ilgai ir tikrai daznai. Jau po to ishsigandau, kad bus per daug. g.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 01 15, 20:03)
As vartojau, berods, Nr. 7 bronchines astmos simptomams palengvinti. Nezinau net ka pasakyti. Nejutau jokio palengvejimo, nors geriau ilgai ir tikrai daznai. Jau po to ishsigandau, kad bus per daug. g.gif

O ar nebandei honeopatinio gydymo. Man iš chroniško bronchito jau buvo panašu perėjimas į astmą. Net nepatikėjau, kad taip sėkmingai užkirto kelią šiai sunkiai ligai thumbup.gif Aišku jei nesate nusiteikusi prieš šį gydymą, kaip daugelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 16, 20:38)
O ar nebandei honeopatinio gydymo. Man iš chroniško bronchito jau buvo panašu perėjimas į astmą. Net nepatikėjau, kad taip sėkmingai užkirto kelią šiai sunkiai ligai thumbup.gif  Aišku jei nesate nusiteikusi prieš šį gydymą, kaip daugelis smile.gif

Man labai sunki BA forma sad.gif Patikekit, bandziau daug ka. Homeopatija irgi. Lankiausi gal pusmeti pas gyd. Pinikiene Nemencinej, prisiziurejusi reklamos per tv smile.gif, bet nepajutau jokios itakos. Galiausiai tarsi pajutau, kad ji nebezino ko del manes griebtis...dar lankau akupunktura, dariausi zarnyno valyma, geriau Jadvygos arbatas, o vis dar esu priklausoma nuo prednizolono/medrolio:( Vos tik priarteju prie minimalios jo dozes, prasideda spazmai ir visishkas energijos netekimas. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 01 06, 14:48)
Laba smile.gif
Gal žinot ar maitinančioms galima gerti arbatas Nr. 22 ir Nr 46?

Sveikutes 4u.gif
neradau atsalymo i pacituota klausima, gal praziosojau blush2.gif , mane taip pat domina, ar galima tas arbatas maitinanciom gerti, ir ar kelias is karto, ar geriau po viena?
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 02 09, 02:11)
Sveikutes 4u.gif
neradau atsalymo i pacituota klausima, gal praziosojau  blush2.gif , mane taip pat domina, ar galima tas arbatas maitinanciom gerti, ir ar kelias is karto, ar geriau po viena?

sveiki, jei man iskyla kokie klausimai del arbatu-rasau tiesiai i el pasta, visada atsako , tikrai sauniai dirba visa jos komanda,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 02 14, 14:32)
sveiki, jei man iskyla kokie klausimai del arbatu-rasau tiesiai i el pasta, visada atsako , tikrai sauniai dirba visa jos komanda,

Dekui, bandysiu rasyt 4u.gif
kazkaip galvojau nesivargins ten man niekas atsakinet blush2.gif
Atsakyti
naudojam
21- veikia
27 - veikia
41 - tiesiog nervams apraminti veikia tikrai
Atsakyti