Įkraunama...
Įkraunama...

Jadvygos žolės

QUOTE(vjz @ 2010 03 04, 10:43)
gal zinote ar yra zoleliu arbatu skatinanciu pastojima, zodziu, kad gerintu visus moteriskus organus susijusius su pastojimu? blush2.gif

Čia va yra visokių mišinių - paieškokite, gal tarp jų ką tinkamo atrasite: http://www.jadvyga.l...iu_misiniai.php
Bet šiaip įsivaizduoju pasiskambinus jiems, gal kažką specialaus sukurtų/patartų...
Atsakyti
teko ir man vartoti J. Balvociutes arbatas, likau patenkinta... vartojau organizma valancias, jei neklystu Nr. 22, 46, dar nuo uzsilikusio kosulio 17,,, turejau problemu su uzkietejusiais viduriais, susitvarke.,, thumbup.gif tik pora zodeliu, tam kas sako nejutau poveikio... kiek ilgai vartojote? nuo keliu puodeliu tikrai nepageres... smile.gif pokycius pradejau jausti kazkur po poros men, galutinai viduriai susitvarke po pusmecio... na , iskaitant , kad vartojant tas arbata reikia daryti bent po savaite laiko pertraukeles...
Atsakyti
Labai geros zoles, as geriau, man asmeniskai buvo padariusi nuo skausmingu menesiniu, padejo
Atsakyti
Maciau lygtais savaitgaliais PANORAMOS PC buna siu arbatu? unsure.gif noriu nusipirkti, bet nezinau ar bus VISOS arbatos, nes gal atvaziuosiu, o tos konkrecios arbatikes ir nebus? g.gif kaip suzinot?
Atsakyti
http://www.jadvyga.lt tik lyg dar neveikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 05, 17:55)
Maciau lygtais savaitgaliais PANORAMOS PC buna siu arbatu?  unsure.gif noriu nusipirkti, bet nezinau ar bus VISOS arbatos, nes gal atvaziuosiu, o tos konkrecios arbatikes ir nebus?  g.gif kaip suzinot?

Vaistine Vienuolio gat. prekiauja Balvociutes zolemis.
Atsakyti
Sakykit, gal kuri esat gerusi arbata nuo miomu, cistu? Ar padejo?
Atsakyti
saunuole mociute, kuri ruosia arbatas..aisku kainu tai nesuprantu, nes mano mama pati dziovina vaistazoles ir maiso-gaunu nemokamai superiniu arbatu..
bet siaip miestieciams, kurie neturi galimybiu gauti is kitur-kodel gi nepirkus..

arba pacios vasaros metu turgeliuose pirkite zoleles, dziovinkite ir maisykite..naudinga info apie jas rasite internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramal @ 2010 03 17, 17:15)
Labai geros zoles, as geriau, man asmeniskai buvo padariusi nuo skausmingu menesiniu, padejo

man irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 05 07, 22:35)
Sakykit, gal kuri esat gerusi arbata nuo miomu, cistu? Ar padejo?

nusipirkau sios arbatos, tik dar nepradejau vartoti, idomu, koks bus poveikis. Sake reikia vartoti 3 menesius, po kiekvieno darant savaites pertrauka. Teko skaityti, kad kai kam padejo, pabandyti verta, o gal?.. 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune yra siu arbatu pirkti?
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2010 06 04, 13:39)
Gal zinote kur Kaune yra siu arbatu pirkti?

ieik i Jadvygos Balvociutes internetine svetaine, ten visi LT prekybos taskai surasyti 4u.gif
Atsakyti