Įkraunama...
Įkraunama...

Jadvygos žolės

sveiki,mano pazystama labai patenkinta ta arbata ,ji uzsisake organizma valancia,taigi po dvieju savaiciu vartojimo ir nesilaikant jokios dietos ji numete 2 kg,dabar ir as uzsisakiau noriu isbandyti ant saves biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o kažin ar padėtų šitos arbatos nuo veido pabėrimų.. Ne alerginiai, taip spuogiukų vis iškyla. verysad.gif Galvoju gal ta nuo žvynelinės, nors ir nesergu šia liga bet gal pagerintų odos būklę.. arba valančia organizmą.. g.gif
Atsakyti
Aš irgi jau pora metų kaip naudoju Jadvygos arbatas. Bet mano pagrindinė kurią geriu Nr. 12. Man ginekologė ją rekomendavo. Esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(tunda @ 2009 07 28, 00:36)
sveiki,mano pazystama labai patenkinta ta arbata ,ji uzsisake organizma valancia,taigi po dvieju savaiciu vartojimo ir nesilaikant jokios dietos ji numete 2 kg,dabar ir as uzsisakiau noriu isbandyti ant saves biggrin.gif  biggrin.gif

Arbata organizmui valyti pas ja uzsisake,ar pirko jau pagaminta.?
Atsakyti
Kai tik kas šeimoje suserga, Jadvygos arbatos pirmoji pagalba, namuose turiu daug rūšių.
Atsakyti
QUOTE(Dalytukas @ 2009 08 27, 22:38)
Arbata organizmui valyti pas ja uzsisake,ar pirko jau pagaminta.?

buna jau pagamintu, 22 arba 49nr nebepamenu tiksliai.
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 29, 11:05)
Kai tik kas šeimoje suserga, Jadvygos arbatos pirmoji pagalba, namuose turiu daug rūšių.

as netik susirgimo atveju, bet ir siaip geriam, pvz "pumpureliams" arbata vaikams super skani ir sveika thumbup.gif
Atsakyti
Patinka man šios arbatos. Perku jas grožio salone, esančiame Karaliaučiaus 2. (Va Karaliūnaitės siūlomomis arbatomis nusivyliau: padariau viską taip, kaip siūloma. O kai pradėjau gerti, sužinojau, kas yra skrandžio, žarnyno ir kepenų skausmas doh.gif )
Atsakyti
sveikos, nsenai isigyjau jadvygos zoliu arbatos nr 46 valanti organizma, tik va pamirsau jos paklausti ar jus kiekviena puodeli pasitaisote naujai ar visai diena arbatinuka pasitaisote, o gal ta arbata butinai reikia per diena laikyti termose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belute @ 2009 10 05, 12:57)
sveikos, nsenai isigyjau jadvygos zoliu arbatos nr 46 valanti organizma, tik va pamirsau jos paklausti ar jus kiekviena puodeli pasitaisote naujai ar visai diena arbatinuka pasitaisote, o gal ta arbata butinai reikia per diena laikyti termose? smile.gif

O as pirkau naturalu svelnu dezinfekcini tepaliuka, labai jau patiko. Tik darbe esu- negaliu pasakyt, kaip uzvadintas- kazkoks raitelis, berods smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Gal žinot ar maitinančioms galima gerti arbatas Nr. 22 ir Nr 46?
Atsakyti
Teko lankytis Vieksniuose, bendrauti su gerb. provizore J.Balvociute, dometis zolininkystes praktika, galiu drasiai teigti, kad vaistazoliu misiniai tikrai verti demesio.
Atsakyti
gal zinote ar yra zoleliu arbatu skatinanciu pastojima, zodziu, kad gerintu visus moteriskus organus susijusius su pastojimu? blush2.gif
Atsakyti