Su mamos diena- mes (aš ir sesė) pasiėmėm mamą ryte, gėlių nedovanojom, bet nusivežėm ją į botanikos sodą. Mama gėlininkė mėgėja, vaikščiojo pusę dienos ir aikčiojo jai labai patiko.
prieš kelis metus , mama išvyko į sanatoriją ir turėjo grįžti kaip tik savo gimtadieniui, buvo nusipirkusi tapetus kambariui, tai mes kol jos nebuvo su brolio šeima kartu, ištapetavom, viską perdažėm, pasiuvom naujas užuolaidas, pakeitėm šviestuvą, gražiai viską sutvarkėm ,dar keleta derančių akcentų kaip žvakės, pamerktos gėlės, paruošėm vaišes ir brolis kai ją parvežė, buvo visiem labai smagu, nes visi kažkuo buvo prisidėję, o mamai didžiulė staigmena
ai va noriu jūsų paklausti. Rugpjūčio mėnesi bus mano abiejų tėvų gimtadieniai. ir nutariau, kad tėčiui nupirksiu puodelį su jo nuotrauką, linkėjimais ir nupiešiu jo portretą. Na, o mamai gėlių puokštę, dėžę jos mėgstamiausių saldainių ir albumą į kurį sudėsiu savo ir brolio piešinius prirašysim linkėjimų ir įdėsim jos vaikystės nuotraukų. Tai ką manot ar tiks? O gal turit kitokių pasiūlymų?
Mano mamos gimtadienis ziemos viduryje, kadangi zinau, jog jai sala kojos, tai dovanosiu merinu vilnos slepetes su auliuku, kazkada ji buvo uzsiminusikad noretu tokiu, tad. Dabar manau kad apsidziaugs
per mamos gimt padovanojau jai nauja rankinuka jai patiko, nes senaji jau reikejo keisti.
patiko abieju broliu dovanos jai: vienas - bilieta i "zirkles" (sau ir jai), o kitas - mobiluji telefona pensininkams (buna toks, su ypac didele klaviatura, didelem raidem, paprastu meniu)
patiko abieju broliu dovanos jai: vienas - bilieta i "zirkles" (sau ir jai), o kitas - mobiluji telefona pensininkams (buna toks, su ypac didele klaviatura, didelem raidem, paprastu meniu)
Man visad lengviausia yra išrinkti dovaną mamai nes, mano manymu, aš ją gerai pažįstu ri žinau, ko jai reikia
kol buvau mokslievė (sunkūs laikai, pinigų ir taip neturėjau) dovanas darydavau pati - nuo egstų pirštinių iki staltiesių, esu iškepusi tortą
Kai jau dirbau ilgą laiką dovanodavau sages - pačias įvairiausias nes ji yra dėstytoja ir į darbą visad vaikšto su kostiumėliais, tad sagė - puikus papuošalas ir akcentas. Dar buvo skaros su spec. žiedais skaroms.
Šįmet per gimtadienį gavo mano pačios suvertus karolius (aš turiu labai panašius, tai ji kategoriškai atsisakė man juos grąšinti - tipo jai irgi patinka buvau jai paskolinusi, kol buvau dekrete), diiiidelę gėlę su vazonus (puansetija mna rodos)
kol buvau mokslievė (sunkūs laikai, pinigų ir taip neturėjau) dovanas darydavau pati - nuo egstų pirštinių iki staltiesių, esu iškepusi tortą
Kai jau dirbau ilgą laiką dovanodavau sages - pačias įvairiausias nes ji yra dėstytoja ir į darbą visad vaikšto su kostiumėliais, tad sagė - puikus papuošalas ir akcentas. Dar buvo skaros su spec. žiedais skaroms.
Šįmet per gimtadienį gavo mano pačios suvertus karolius (aš turiu labai panašius, tai ji kategoriškai atsisakė man juos grąšinti - tipo jai irgi patinka buvau jai paskolinusi, kol buvau dekrete), diiiidelę gėlę su vazonus (puansetija mna rodos)
Asventem ir mes su seima mamos gimtadieni. Ir taip pat buvo dilema ka dovanoti. Bet po ilgu skaitymu ir svarstymu as visgi nusprendziau padovanoti suknele, o brolis uzsake mamos ir tevo portreta is nuotraukos (kadangi ju gimtadieniai tik savaites skirtumo). Zinokit kai suzinojau ka planuoja dovantoti, tai pamaniau, kad visiskai nereiksmingas dalykas, kabos ant sienos ir rinks dulkes bet kai as ji isvydau, tai paciai buvo didziule nuostaba. Tevai akiu negalejo atitraukti ir net asara nubrauke. Tikrai labai graziai nupiestas su spalvotais piestukais. Is tolo ziurint atrodo lyg nuotrauka. Turi zmones talento. Nu bet svarbiausia, kad tevai liko labai labai patenkinti
QUOTE(praavil @ 2012 05 23, 14:52)
prieš kelis metus , mama išvyko į sanatoriją ir turėjo grįžti kaip tik savo gimtadieniui, buvo nusipirkusi tapetus kambariui, tai mes kol jos nebuvo su brolio šeima kartu, ištapetavom, viską perdažėm, pasiuvom naujas užuolaidas, pakeitėm šviestuvą, gražiai viską sutvarkėm ,dar keleta derančių akcentų kaip žvakės, pamerktos gėlės, paruošėm vaišes ir brolis kai ją parvežė, buvo visiem labai smagu, nes visi kažkuo buvo prisidėję, o mamai didžiulė staigmena
Be galo gražiai sugalvota:)
Sveikos mergaites aš irgi žiūrinėjuosi ką būtų galima padovanoti mamytei, jubiliejaus proga... labai puikių idėjų yra pasidalinsiu draugės idėja, kuria kogero pasinaudosiu ir pati jeigu surinksiu svečius labai smagi dovanėlė nusamdyta vakaro vedėja pati dalyvavau tame drauges mamos jubiliejuje ir mačiau kaip džiaugėsi mamytė, svečiai kai visą vakarą nuobodžiauti neleido vedančioji (darėm įvairias užduotis, loterijas buvo paruoštas laikraštis, žodžiu suuuuuuper Linkiu visas mamytes matyti taip nustebintas ir smagiai praleisti laiką.
Galima dovanoti fotofilmuka su mamos megstamiausia daina,ar net keliomis..Tarkim nuotraukos nuo vaikystes iki siu dienu.Labai efektinga dovana. Esu isbandziusi ir dovanojusi ne vienam asmeniui.Kas paziuri abejingu nelieka...