Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana mamai

Aš tai dovanoju praktiškas dovanas smile.gif Vieno jubiliejaus proga dovanojau laikrodį, o dabar galvoju padovanoti savaitgalio programą sanatorijoje Druskininkuose. Manau, kad jai tikrai patiks ax.gif
Atsakyti
na va artėja ir mano mamos 50-metis. Tai dovana yra didžiausias galvos skausmas.
Situacija tokia, kad dovana turi būti solidi, na mes pernai per paprastą gimtadienį dovanojom medaus viso kūno masažą (tai visi SPA atkrenta).
Tėtei 50-mečio proga dovanojom foto knygą, net nesitikėjau kad taip patiks. Patiko ir jam ir visi svečiai buvo sužavėti. Tai mes su tėte galvojom ir mamai panašų albumą padaryti, bet čia sesė užprieštaravo, neva bus neįdomu tokia pati dovana ir t.t.
na gal kas kokių idėjų turit?
Atsakyti
Man dažnai norisi praktiškų dovanu...
Žinau,kad mamai reikia naujo ir gero epiliatoriaus, nes jos senasis jau nelabai gerai atlieka darbą biggrin.gif
dar mamai lb patiko mano garų puodas, tad galvoju arba tą pirksiu arba tą... smile.gif
Atsakyti
O mes su sese sumastė, kad pirksim šilko/veltinio skraistę, greičiausiai iš supermamų, nerealiai gražių yra ir kokią nors stilingą sagę (čia gal kiek panašu į skarą ir sagę), bet tokios dovanos, kokią sumastėm, tai ir aš pati norėčiau wub.gif
Atsakyti
planuoju padovanoti papuosalu dezute savo kurta smile.gif
Atsakyti
As teciui (tiktu ir mamai) jubiliejaus proga dovanojau nuotrauku montaza, surinkau nuotrauku ivairiu nuo jo vaikystes iki dabar, graziai padariau toki kaip paveiksla ireminta. Liko labai patenkintas.
Atsakyti
Si savaitgali mano mamos gimtadienis...su sese sugalvojome jai surengti siurpriza.
Sestadieni ji mus visus pakviete pietu. Tad sia diena jai iteiksime geliu puokste, atviruka ir teleloto bilieta (nes ji to pageidavo). Na o siurprizas slypes...atviruko tekste...ten bus uzrasyta, kad jos dovana tai siurprizas, kuris jos laukia rytoj 11val ryte. tam, jai prireiks maudymosi kostiumelio. (visu kitu pasirupinsime su sese)

Na o sekmad. ryte atvaziuosiu paimti seses su mama ir visos drauge vyksime i Druskininku vandens parka. ( Mama cia dar nesilanke nei karto...Ji daug dirbantis zmogutis ir poilsiui niekada neranda laiko...geriausiu atveju atsipucia namuose, tad tikiuosi, kad jai tokia dovanele patiks) smile.gif
Jeigu kam patiko ideja siulau pasinaudoti smile.gif veliau galesiu parasyti po visko ar pasiteisino smile.gif zinoma jeigu kam idomu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 03 04, 17:50)
Jeigu kam patiko ideja siulau pasinaudoti smile.gif veliau galesiu parasyti po visko ar pasiteisino smile.gif zinoma jeigu kam idomu... smile.gif

Idomu. Kai grisit, papasakosit, ar pavyko staigmena?
Atsakyti
Prieš mėnesį atšventėm mamos 50-etį. Dovaną buvo sunku išrinkti, nes ji viską turi, jei paklausi jai nieko nereik, na žodžiu vargas, gerąja prasme. Kadangi ji dievina anūkus, tai sugalvojau paprastą dovanėlę, padariau sėdinčio tarp gėlių mažojo nuotrauką, užrašiau sveikinimą ir įrėminau. Tą patį padarė ir mano sesuo. Tokios laimingos mamos dar nemačiau, džiaugėsi lyg vaikas gavęs ko norėjo. Dabar nuotraukos stovi pačioje matomiausioje kambario vietoje mirksiukas.gif Tad manau kartais nereikia kažko labai brangaus, o tiesiog paprasto ir mielo širdžiai.
Atsakyti
Kiek galima siulyti tas pacias dovanu idejas! siulom ka nors naujo as siulau pirkti netradiciskos vakarienes rinkini cia ieina visi reikiami ingridientai , isskyrus tuos , kurie turi buti sviezi ir lengvai gaunami parduotuveje . pvz .: sushi rinkinukas , i kuri ieina : speciailus ryziai, ryziu actas, sojos pad. juros dumbliu lapai, reikalingi irankiai ( vyniojimo kilimelis,valgymo lazdeles), reikalingi prieskoniai. Viskas graziai ipakuota- paruosta dovanai ! Taip pat galima gauti malaizietiska, tailandietiska, indiska patiekalu rinkinius. jei domina AS
Atsakyti
QUOTE(Melynaake @ 2010 04 30, 20:32)
Kiek galima siulyti tas pacias dovanu idejas! siulom ka nors naujo  as siulau pirkti netradiciskos vakarienes rinkini  cia ieina visi reikiami ingridientai , isskyrus tuos , kurie turi buti sviezi ir lengvai gaunami parduotuveje . pvz .: sushi rinkinukas , i kuri ieina : speciailus ryziai, ryziu actas, sojos pad. juros dumbliu lapai, reikalingi irankiai ( vyniojimo kilimelis,valgymo lazdeles), reikalingi prieskoniai. Viskas graziai ipakuota- paruosta dovanai ! Taip pat galima gauti malaizietiska, tailandietiska, indiska patiekalu rinkinius. jei domina AS

Puiki ideja - mano mamai labai sunku itikti dovanomis, o sushi ji tikrai megsta thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, arteja mamos gimtadienis, gal pas ka nors yra geros dovanu idejos? Gal inetrnetu galima nusipirkti koki nors ceki ar kupona?
Atsakyti