Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana mamai

Sveika,

Nors nezinau, kiek tavo mamytei sukaks, t.y. koks jubiliejus, bet galima jai padovanoti kokia malonia kuno procedura...tikrai galima rasti uz priimtina kaina ir atsizvelgiant i zmogaus amziu. Savo teveliams esu padovanojusi Spa centre keleta proceduru smile.gif manau, kad mamytes paprastai sau neranda laiko, todel reikia del to pasistengti mums smile.gif

Atsakyti
Mano mama, tai mėgsta, kad liktų atsiminimui, todėl visokios procedūros ne jai schmoll.gif o va anytą mėgsta pramogas lotuliukas.gif
Bet gi pažįsti savo mamą ir tikrai galima nujausti kas jai džiugintų širdį: gal bilietai į koncertą, spektaklį ir pan. (aišku ne 1 bilietas, kad pasirinktų kompanjoną tongue.gif ), gera knyga, palengvinantis darbus buities daiktas, papuošalai, geri kvepalai... staigmena - kur nors nusivežti....
savo giminaitei 40-čio proga dovanojau: medinė skrynią (daug kam galima pritaikyti) išdeginta senoviniais raštais, o dangtelio vidinėje pusėje - irgi išdegintas linkėjimas. Na čia jau reikia užsakyti. Labai jai patiko.

Sėkmės galvojant 4u.gif
Atsakyti
As savo mamai esu dovanojusi bilietus i spektakli, kosmetikos, papuosalu... O jei norite, kad liktu atsiminimas tai galima ir kokia taure ar ka isgraviruoti su linkejimais ir plius nupirkti papuosala ax.gif arba gera mintis pupunes, kad dezute, viduje su zodziais..
Atsakyti
Labas visiems! Man yra 12 metų ir nežinau ką orginalaus galėčiau padaryti dovanų. Bet tame esmė, kad noriu pati padaryti ir, kad nebūtų labai sunku, ir, kad nebūtų labai brangu reikmenims įsigyti. Gimtadienis vyks beveik už 3 savaičių, todėl laiko yra. Vistiek jūs žinot ką norėtumėt gaut nuoširdaus, įdomaus nuo savo dukters. Ir jai ką nors sužinotumėt ką man padaryti, nepatingėkit čia įdėti kaip daryti.
Labai ačiū kas įdės!
Na tai laukiu ;] ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Smagu, kad taip nuosirdziai rupinies mamytes gimtadieniu ir busima dovana. Be jokios abejones, ranku darbo dovanele kur kas mielesne ir brangesne, nei pirktine.

Pati nesu rankdarbiu meistre smile.gif Todel pirma mintis man sovusi buvo tiesiog staigmena - gimtadienis pyragas, pyragaiciai su veidukais ar kazkas pan. Tam gali panaudoti uogas, kitus vaisius, papuosti darzelio gelemis... Taip pat gali mamai padovanoti darzoviu puokste smile.gif Tai bus tikra vitaminu puokste (cia tau galetu padeti senelis, senele, tevelis).

g.gif g.gif g.gif Kas čia dar... g.gif Gal gali padaryti linksma dideli plakata mamytei, kuri pakabintum kur nors ryte...ir ji pamatytu smagu uzrasa 4u.gif Lauko geliu puokste taip pat butu puiki dovana mirksiukas.gif

Sekmes darbeliuose ir graziu ideju.

Atsakyti

Hmm, soviai geru ideju! Bet laukiu ju dar daugiau is kitu mamyciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smyyte: 09 rugpjūčio 2009 - 18:59
Mes su sese pernai padovanojom masazine vonele kojom, tai patenkinta buvo thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi ruošiausi pirkti vonelę, tik pagalvojau, ar tikrai ją naudotų? Gal pradžioj kol neatsibostų g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano mamos gimtadienis jau irgi nebe uz kalnu spalio 19 diena, tai ji prasitare, kad noretu siltu slepeciu ( jau nuziurejau vilnos slepetes) ir chalato silto ir ta nuziurejau, tai sestadieni vaziuoju pasiimti, siek tiek dovana kainuos, bet del tevu ko tik nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 14, 12:46)
Aš irgi ruošiausi pirkti vonelę, tik pagalvojau, ar tikrai ją naudotų? Gal pradžioj kol neatsibostų  g.gif

Visko gali buti, nes musu irgi, issitraukia dar kada, bet nebe tiek kiek is pradziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluute @ 2007 10 17, 14:44)
mano mamyte irgi visad lieka suzaveta tokio tipo dovanom  thumbup.gif  bet siais metais jai 60, tad rengiam su sesutem ir teveliu jai baliuka-staigmena, tad dovana bus ne materialine: ruosiam jai toki didziuli balta medziaginiais virseliais albuma su nuotraukytem is jos gyvenimo  ax.gif  na pradedam nuo seneliu senu nuotrauku, veliau jos vaikyste, paauglyste, technikumo metai, vyras, vaikai, gimines ir t.t., taip pat rasom prie nuotraukyciu grazius zodelius  wub.gif  ir idejom kelius savo darytus darbelius is vaikystes  thumbup.gif  oi zinau, kad ji tikrai susigraudins  ax.gif

va cia tai super, as jau skaitydama susigraudinau ax.gif labai miela. MAno mamai sesiasdesimt pavasari, reik jau pradet galvot smile.gif o va savaitgali kita, sesesdesimt uosvienei, tai nieko nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
Nenaujos, bet gan idomios idejos yra pakabukai, pakabukai is nuotraukos, ar paveiksliuko, kas svarbiausia tai ne seip perkeltas libdukas, o graveriskai atliktas darbas. Pameginkite pazieti Pakabukas,
mano mama ir zmona buvo suzavetos thumbup.gif...
Atsakyti