Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana mamai

nu va galvojau rasiu daug ideju, bet matau kad mazoka... g.gif

Dar is buitines technikos galima ka nors padovanoti -blenderis, svarstykles (jei nestora,nes gali isizeisti)ir kt. rankine, pinigine, kazkada susimetem padovanojom naujesni telefona, siemet tikriausiai dovanosim kokia patogesne kede alia gulta, nes patinka jai sode buti vasara, dar galvojom apie hamaka...

Geriau rasykit ka jau dovanojot, po to kiti tarp tu dalyku gali savo mamai ka nors tinkamo atrasti rolleyes.gif
Atsakyti
mano mamytė tai labai taupi moteriškutė, ir šiaip neleidžia sau pirkti ką nors labai prabangaus,na ji tokia paprasta. šiemet žadu nupirkti jai victoria`s secret liemenėlę,tikiu,kad ši dovana ją labai pradžiugins thumbup.gif na bet čia nieko tokio labai originalaus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mes per motinos diena suniuka dovanojom biggrin.gif tai dabar seimos numyletininis smile.gif va galiu net parodyt kaip musu Svarelis atrodo --> http://img217.images...upmediumts0.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pactior: 04 birželio 2008 - 23:22
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 06 04, 15:07)
mano mamytė tai labai taupi moteriškutė, ir šiaip neleidžia sau pirkti ką nors labai prabangaus,na ji tokia paprasta. šiemet žadu nupirkti jai victoria`s secret liemenėlę,tikiu,kad ši dovana ją labai pradžiugins  thumbup.gif  na bet čia nieko tokio labai originalaus smile.gif 4u.gif

Va ir mano tokia, bet prabangios dovanos neįvertintų schmoll.gif Tiesą pasakius, ji net nesuprastų, kad tai brangi dovana doh.gif Tad jei dovanoju, pvz ,kosmetikos, neperku liukso markių, nes ji vis tiek manytų, kad užmokėjau kelioliką litų ax.gif

Dažniausiai dovanoju kažką praktiško: kosmetiką, drabužius, batus...
Nors ji mėgsta gaminti, bet nei virtuvinis kombainas, nei kokia kulinarijos enciklopedija nepradžiūgintų tikrai schmoll.gif
Siūliau šiemet padovanoti pakvietimą į SPa ar į kokią kirpyklą, atsisakė kategoriškai doh.gif
Atsakyti
gal paveluotai,bet vistiek pasidalinsiu savo mintim smile.gif gal kam prireiks wink.gif
as savo mamai dovanojau kvietima apsilankyti msazo seanse su karstais akeminimis. labai patenkinta buvo smile.gif
Atsakyti
Manau mamai dovana gali būt nuostabus papuošalas (vėrinys) - sukurtas jai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiais metais mamytei dovanojom bilietus į "Tikrų vyrų" koncertą ax.gif buvo labai patenkinta thumbup.gif Kalėdoms dovanojom naują "krūtą" mobilų biggrin.gif
Atsakyti
Aš kaip ir dauguma, dovanoju kvepalus ar kosmetiką, jei matau kad neturiu arba nusitrynusi - tai piniginė, rankinukas smile.gif
Atsakyti
As su sese irgi buvom padovanojusios masaza ir dar kazka SPA salone, labai patiko, nes siaip pati sau to neleistu. Ir dar buvau padovanojus bilieta i Chippendales, ejom kartu, puikiai praleidom laika, abi pacypavom del graziu vyruku biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka @ 2008 02 27, 08:15)
čekis manau puikiausia išeitis  mirksiukas.gif

sutinku. o gal pasidalinkite mintimis uz kiek ta ceki imti doh.gif zinau cia pgl galimybes, pgl meile neverta kalbeti nes visos mamas laabai mylime biggrin.gif

bet vat uz kiek ta ceki imti..... 150? 200? manau riba
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 08 07, 22:45)
bet vat uz kiek ta ceki imti..... 150? 200? manau riba

Cia priklauso, kiek jus galite sau leisti. Geriausiai pasiziureti kokio kainos pardej, grozio salone ar grozio centre ir kt., ir pagal tai paiimt ceki, kad nereiketu tavo mamai prisideti pinigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi supermamytės, artėja mano mamos jubiliejus ir niekaip nesumąstau ką jai padovanoti.. g.gif Noretusi ko nors iš širdies ir nebrangaus ax.gif Gal turite kokių pasiūlymų? smile.gif
Atsakyti