Mamos šventė bus šį Sausį. Šįsyk aš ir abu mano broliai nusprendėm neskaičiuoti pinigėlių, pakalbėjom su dar pora artimų žmonių... Priesidės kiekvienas kiek galės ir mama išsiųsim į Šveicariją savaitėlei.Tik ji dar to net įsivaizduoti negali.
Aš kai nežinau kokia nors proga ką mamai dovanoti, tai jei važiuoju tą ar kitą dieną, kai yra proga, tai padovanoju maximos kuponų, arba eurovaistinės, sarmos... , o kai neturiu galimybės aplankyti per pačią progą, o aplankau savaite vėliau, tai nuvežu geros kavos, saldainių ar dar ką nors panašaus.
Jei mama turi konkrečių norų, tai juos pasistengiu įvykdyti, kartais su seserimi metamės. Kai buvo 50 metų, užsakėme auksinę grandinėlę apie 20 gramų, nes mama norėjo.
Jei mama turi konkrečių norų, tai juos pasistengiu įvykdyti, kartais su seserimi metamės. Kai buvo 50 metų, užsakėme auksinę grandinėlę apie 20 gramų, nes mama norėjo.
Mes su broliu padovanojome mamytei 45-cio proga kelione, o as asmeniskai dar nutapiau jai paveiksla, ramuniu puokste
QUOTE(SviesatamsojE @ 2007 08 23, 17:57)
as asmeniskai dar nutapiau jai paveiksla, ramuniu puokste
kaip fainai jei mamai tapyba patinka tai isviso
Visai neseniai mamai 50-ecio proga, su broliuku susimeteme cekiui SPA salone - liko labai patenkinta
Suintrigavot su čekiais į gržio saloną . Reiks su "taryba" pasitart ir nuspręst.
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 10, 23:19)
Suintrigavot su čekiais į gržio saloną . Reiks su "taryba" pasitart ir nuspręst.
Man ta pati problema... 50 metu ir nesugalvoju. I masazus ir spa ji labai nekaip ziuri, o siusti i kokia kelione... nemanau, kad vaziuotu, nes vienai neidomu (jau isivaizduoju, kai taip sakytu).
Taigi problema.... Gal kas nors dar kokiu minciu pames.
QUOTE(-Rassa- @ 2007 08 23, 20:51)
Visai neseniai mamai 50-ecio proga, su broliuku susimeteme cekiui SPA salone - liko labai patenkinta
mano mamyte irgi visad lieka suzaveta tokio tipo dovanom bet siais metais jai 60, tad rengiam su sesutem ir teveliu jai baliuka-staigmena, tad dovana bus ne materialine: ruosiam jai toki didziuli balta medziaginiais virseliais albuma su nuotraukytem is jos gyvenimo na pradedam nuo seneliu senu nuotrauku, veliau jos vaikyste, paauglyste, technikumo metai, vyras, vaikai, gimines ir t.t., taip pat rasom prie nuotraukyciu grazius zodelius ir idejom kelius savo darytus darbelius is vaikystes oi zinau, kad ji tikrai susigraudins
gal galetumete patarti ka galima butu mamai padowanoti 41-iu metu proga? buciau lb dekingas
čekis manau puikiausia išeitis
41 rožę, ar kt. gėles. Jos visada yra miela dovana.
žiūrint kuo ji domisi,gal kokį pomiegį-hobi turi,gal į teatrą bilietukus,sunku ir ką patarti