Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 28, 21:47)
nu kadangi pirktas pries 4 metus, tai tada buvo labai net jaunas. bandziau siandien fotkint vaikus ciuzykloj, ale nieko gero be blykstes, akys raudonos beveik visur, oi kaip sviesos truksta. Rasineju cia , tikedamasi, kad vyras perskaitys  ax.gif
Papildyta:

jei per tarpininke pirksiu, gausis, kaip fotofabrike.

O jei gerai paieškosi, gausis pigiau mirksiukas.gif . Aš kai pirkau (prieš dvejus, berods, metus mastau.gif), man išėjo beveik dvigubai pigiau. Tiesa, tada ji kainavo brangiau pas mus, nei dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 12 28, 23:49)
O jei gerai paieškosi, gausis pigiau mirksiukas.gif . Aš kai pirkau (prieš dvejus, berods, metus mastau.gif), man išėjo beveik dvigubai pigiau. Tiesa, tada ji kainavo brangiau pas mus, nei dabar smile.gif

supratau, bet apart amazon.com nezinau kur ieskot. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 29, 16:37)
supratau, bet apart amazon.com nezinau kur ieskot. sad.gif

O tu suvesk į googlą nikkon sb 600 best price ar panašiai mirksiukas.gif

Beje, dėl didesnių/galingesnių blyksčių - turėkit omeny, kad jos ir sveria daugiau... Kai pasikabini ant kaklo kilogramą sveriantį fotoaparatą, tai kiekvienas gramas pasidaro svarbus doh.gif biggrin.gif . Teko pasinaudoti sb 900 - tai mano sb 600 - plunksnelė prieš ją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 12 29, 16:59)
O tu suvesk į googlą nikkon sb 600 best price ar panašiai mirksiukas.gif

Beje, dėl didesnių/galingesnių blyksčių - turėkit omeny, kad jos ir sveria daugiau... Kai pasikabini ant kaklo kilogramą sveriantį fotoaparatą, tai kiekvienas gramas pasidaro svarbus doh.gif  biggrin.gif . Teko pasinaudoti sb 900 - tai mano sb 600 - plunksnelė prieš ją lotuliukas.gif

taip ir darau, noriu JAV, bet pagrinde UK meta, o is ten nieka nepazystu
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 29, 18:36)
taip ir darau, noriu JAV, bet pagrinde UK meta, o is ten nieka nepazystu

tik ką žiūrėjau amazonėje SB-600 atpigo iki 220$, bet reikia nepamiršti, kad siunčiantis iš ten gali tekti moket muito mokestį ir dar ko gero PVM 21%. Geriausia kai iš ten kas parveža
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 29 gruodžio 2010 - 18:58
QUOTE(Pukis01 @ 2010 12 29, 18:57)
tik ką žiūrėjau amazonėje SB-600 atpigo iki 220$, bet reikia nepamiršti, kad  siunčiantis iš  ten  gali tekti moket muito mokestį ir dar ko gero PVM 21%. Geriausia kai  iš ten kas parveža

tam reikalui tarpininkes yra mirksiukas.gif as isidejau ji i krepsi, laukiu dabar
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 29, 19:18)
tam reikalui tarpininkes yra mirksiukas.gif  as isidejau ji i krepsi, laukiu dabar

Pažiūrėk tik, kad nebūtų tax'ų mirksiukas.gif . Ta prasme, pasiklausk tarpininkės 4u.gif
Va čia pas mūsų bendrą tarpininkę turėtų būti be tax ir free shiping mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 12 29, 21:04)
Pažiūrėk tik, kad nebūtų tax'ų mirksiukas.gif . Ta prasme, pasiklausk tarpininkės 4u.gif
Va čia pas mūsų bendrą tarpininkę turėtų būti be tax ir free shiping mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif kaledu senelis buvo laabai dosnus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu paklaust, gal kas naudojat Tamron 17-50 mm f2,8 su vaizdo stabilizavimu ir turit minciu kuo jis skiriasi nuo Sigmos analogo, isskyrus kaina? Nzn, Sigmos brangesnis, tai gal astresnis ar prie krastines diafragmos ryskumo daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 03, 11:49)
Sveikos smile.gif

Noriu paklaust, gal kas naudojat Tamron 17-50 mm f2,8 su vaizdo stabilizavimu ir turit minciu kuo jis skiriasi nuo Sigmos analogo, isskyrus kaina? Nzn, Sigmos brangesnis, tai gal astresnis ar prie krastines diafragmos ryskumo daugiau?

Naudoju Tamron be stabilizacijos, nes kai pirkau dar nebuvo su stabilizacija. Super objektyvas, labai spalvos gražios
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti