Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 19, 18:51)
na, tai tada as imciau sviesesni smile.gif

vien dėl šviesumo?
canon lyg ir skaitosi neblogas outside, o jei imi tokina tai pagrdine dėl indoor, niekaip negaliu apsispręst, nors ir tas ir tas turi savo minusų..
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2010 12 17, 10:21)
Sveikos merginos  4u.gif
reikia Jūsų pagalbos, o tiksliau pamąstymų, apsvarstymų, patirties  blush2.gif
nusprendžiau, kad savo pentax'ui noriu 50-uko, pradėjau ieškoti, atrodo apsistojau prie pentax 50mm F1,4, bet pasikalbėjus su vienu žmogum jis man pasiūlė atkreipti dėmesį į sigma 50 mm F 1,4. Kainų skirtumas apie 300 Lt. Bet ne kainoje esmė. Gal kuri turi kažkurį iš šių objektyvų ir gal gali pasidalinti savo įspūdžiais  4u.gif  Beja nei vieno nesu išbandžius, nes nėra iš ko pasiskolinti  schmoll.gif

Aš sprendžiu tą pačią dilemą. Vilbroj atrodo, dabar ir nuolaida Pentaxiui yra. Bet kiek pasiskaičiau, tai yra nepatenkintų (aišku, jų visuomet būna, bet doh.gif ) juo, todėl vis dar dvejoju doh.gif
O tu jau apsisprendei?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 12 20, 19:17)
Aš sprendžiu tą pačią dilemą. Vilbroj atrodo, dabar ir nuolaida Pentaxiui yra. Bet kiek pasiskaičiau, tai yra nepatenkintų (aišku, jų visuomet būna, bet  doh.gif ) juo, todėl vis dar dvejoju  doh.gif
O tu jau apsisprendei?

aš irgi dar neapsisprendžiau schmoll.gif
gavau dar vieną pasiūlymą pirkti sigma 30 mm f1,4, tai iš viso nebežinau, ką daryti.
O šiaip žadu eiti į vilbrą ir pabandyti visus tris, bet kada susiruošiu tai nzn blush2.gif
jei tu ką apsispręsi parašyk 4u.gif man bus įdomu sužinoti tavo nuomonę ax.gif
Atsakyti
DEl blykstės gal patarsyt? yra didelis skyrtumas tarp nikon SB 600 ir SB 800?
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 25, 08:16)
DEl blykstės gal patarsyt? yra didelis skyrtumas tarp nikon SB 600 ir SB 800?

Sveiki!
Visus su Šventėmis!
seniai skaitau fotografijos temas. Man irgi įdomu blykstės, nors objektyvų temoje jos netiktų. Kiek skaičiau ir domejausi SB-600 jau senas modelis. Yra naujesniu kaip SB-900 ir SB-700, nors pastarūjų kaina didelė. Ir bendrai LT kainos kosminės.
Taigi, gal kas turit minėtas blykstes ir galit pakomentuoti mėgėjui, kuris domisi vaikų ir šiaip fotografavimui
PS
jei komentaras ne toje tempje prašom ištrinti
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2010 12 26, 12:59)
Man irgi įdomu blykstės, nors  objektyvų temoje jos netiktų.

tik dabar pastebejau, kad tema - objektyvai, sorry
Atsakyti
Be abejo, kad SB 600 - jau senas modelis ir yra naujesnių... Bet ar yra prasmė vaikytis technologijų - su jom niekada nespėsi. Jei jūsų fotografavimo poreikiai tokie, kaip namai-vaikai-renginis darželyje - tikrai SB 600 užteks...

SB 800 už SB 600 galingesnė. Bet, pvz, mano poreikiams SB 600 tikrai užtenka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2010 12 17, 11:21)
Sveikos merginos  4u.gif
reikia Jūsų pagalbos, o tiksliau pamąstymų, apsvarstymų, patirties  blush2.gif
nusprendžiau, kad savo pentax'ui noriu 50-uko, pradėjau ieškoti, atrodo apsistojau prie pentax 50mm F1,4, bet pasikalbėjus su vienu žmogum jis man pasiūlė atkreipti dėmesį į sigma 50 mm F 1,4. Kainų skirtumas apie 300 Lt. Bet ne kainoje esmė. Gal kuri turi kažkurį iš šių objektyvų ir gal gali pasidalinti savo įspūdžiais  4u.gif  Beja nei vieno nesu išbandžius, nes nėra iš ko pasiskolinti  schmoll.gif

Na, Pentax 50 labai malonus objektyvas. Na, gal norėčiau, kad būtų nepralaidus drėgmei ir dulkėms, tačiau tai tikrai ne bėda. Objektyvas tikrai malonus, jei domintų kažkas konkretaus, galėčiau bandyti atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 12 26, 21:49)
Be abejo, kad SB 600 - jau senas modelis ir yra naujesnių... Bet ar yra prasmė vaikytis technologijų - su jom niekada nespėsi. Jei jūsų fotografavimo poreikiai tokie, kaip namai-vaikai-renginis darželyje - tikrai SB 600 užteks...

SB 800 už SB 600 galingesnė. Bet, pvz, mano poreikiams SB 600 tikrai užtenka smile.gif .

labukas smile.gif cia vyras mane subalamutino, sako, kad nera ko seniena pirkt. tai dar nieko nenupirkau, o reikia - nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 27, 21:31)
labukas smile.gif  cia vyras mane subalamutino, sako, kad nera ko seniena pirkt. tai dar nieko nenupirkau, o reikia - nors tu ka.

Nu, D40x irgi kaip ir nelabai jaunas biggrin.gif . Sakau, įvertinkit savo poreikius. Nes kainų skirtumas - maždaug keturženklė suma (bent jau čia, pas mus doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 12 27, 23:18)
Nu, D40x irgi kaip ir nelabai jaunas biggrin.gif . Sakau, įvertinkit savo poreikius. Nes kainų skirtumas - maždaug keturženklė suma (bent jau čia, pas mus doh.gif )

pas mus jos žymiai brangesnės. Jei yra galimybių pirkit kitur. Man pvz. yra galimybe pirkti JAV. Tai ten SB-600 kainuoja 250 $ ( 671 Lt), o pas mus 879 Foto fabrike. SB 700 ten kainuoja 329 $. Cia sito modelio dar lyg ir nėra.
aišku nežinia kokiem tikslam norit įsigyti. Amazon.com apie SB-600 ne koki atsiliepimai, bet gal ten jomis naudojasi koki profai, o mėgėjam galvoju, kad turėtų tokios užtekti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 27 gruodžio 2010 - 22:53
QUOTE(Dilma @ 2010 12 27, 22:18)

nu kadangi pirktas pries 4 metus, tai tada buvo labai net jaunas. bandziau siandien fotkint vaikus ciuzykloj, ale nieko gero be blykstes, akys raudonos beveik visur, oi kaip sviesos truksta. Rasineju cia , tikedamasi, kad vyras perskaitys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukis01 @ 2010 12 27, 22:48)
Man pvz. yra galimybe  pirkti JAV. Tai ten  SB-600 kainuoja 250 $ ( 671 Lt), o pas mus 879 Foto fabrike.

jei per tarpininke pirksiu, gausis, kaip fotofabrike.
Atsakyti