Sveikos foto megejos
Visos temos nespeju perskaityt,tai prasau man patarti......Noriu objektyvo savo Canonui,prie kurio perkant buvo tik 18-55mm lencas,bet noreciau tinkamo ir lauke fotkint.Sakykit,koki geriau pirkti,kad sugebeciau susitvarkyt su juo ir kad gauciau ko noriu?
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 01:16)
Sveikos foto megejos
Visos temos nespeju perskaityt,tai prasau man patarti......Noriu objektyvo savo Canonui,prie kurio perkant buvo tik 18-55mm lencas,bet noreciau tinkamo ir lauke fotkint.Sakykit,koki geriau pirkti,kad sugebeciau susitvarkyt su juo ir kad gauciau ko noriu?
o kuo sitas netinka lauke? ir ka gauti norite?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 06:57)
o kuo sitas netinka lauke? ir ka gauti norite?
Na lauke su juo tikrai tinka lauke,bet jei objektas tolokai,tai ne kas ir gaunasi pvz,paukscius,ar siaip augalus fotkinant truksta zumo ir tiek
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 11:17)
Na lauke su juo tikrai tinka lauke,bet jei objektas tolokai,tai ne kas ir gaunasi pvz,paukscius,ar siaip augalus fotkinant truksta zumo ir tiek
tai pirkite televyka
http://www.bhphotovi...d_Zone-_-680103
jei sita per brangus: 70-200 mm F4,
jei dar per brangus :Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM Lens
http://www.bhphotovi...f_4_5_6_IS.html
QUOTE(Eirea @ 2010 11 19, 10:29)
Na sitas priimtinesnis o kiek pastebejau tai jie buna su tom IS USM raidelem,kiti be,tai ar yra skirtumas?O stabilizatorius yra juose?
Aciu uz atsakymus
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 11:37)
Na sitas priimtinesnis o kiek pastebejau tai jie buna su tom IS USM raidelem,kiti be,tai ar yra skirtumas?O stabilizatorius yra juose?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
tai IS ir reiskia stabilizatoriu
QUOTE(Eirea @ 2010 11 19, 10:44)
tai IS ir reiskia stabilizatoriu
dekoju
Dar gal patarimu sulauksiu ir reiks pirkti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 11:47)
na, man tai tamsokas toks objektyvas.. as tai nepirkciau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 12:14)
taip, bet jei sviesesniam piniguciu nera, tai...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 11:14)
Na supraskit teisingai,kad as perku tik savo malonumui,nesu ir nebusiu fotografe,tai leisti tokius pinigus tokiems objektyvams tikrai nera samoninga
Sveiki
gal galite rekomenduoti portretinį objektyvą.
Turiu kamerą Nikon D50 (bet kitais metais noriu pirkti D90) ir objektyvą Nikkor 18-200 mm.
Dabar žiema, daug fofografuosiu patalpoje, šviesos pas mus name labai mažai
Ar geriau Nikkor rinktis ar Sigmą ir kokį 30 mm ar 50 mm?
Turiu kamerą Nikon D50 (bet kitais metais noriu pirkti D90) ir objektyvą Nikkor 18-200 mm.
QUOTE(*Soleo* @ 2010 11 26, 17:32)
Sveiki
o cia jau reikia bandyt. Turejau abu, tai 35tukas visiskai nepasiteisino, nesuprantu kuom kitiems jis toks geras Tik kad 50tukas 1.4 yra, gal delto Man 35tukas nepatiko nes is arciau fotkinant jau matau iskraipytus veido ar kuno bruozus.