Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

Sveikos foto megejos 4u.gif
Visos temos nespeju perskaityt,tai prasau man patarti......Noriu objektyvo savo Canonui,prie kurio perkant buvo tik 18-55mm lencas,bet noreciau tinkamo ir lauke fotkint.Sakykit,koki geriau pirkti,kad sugebeciau susitvarkyt su juo ir kad gauciau ko noriu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 01:16)
Sveikos foto megejos 4u.gif
Visos temos nespeju perskaityt,tai prasau man patarti......Noriu objektyvo savo Canonui,prie kurio perkant buvo tik 18-55mm lencas,bet noreciau tinkamo ir lauke fotkint.Sakykit,koki geriau pirkti,kad sugebeciau susitvarkyt su juo ir kad gauciau ko noriu? ax.gif

o kuo sitas netinka lauke?smile.gif ir ka gauti norite?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 06:57)
o kuo sitas netinka lauke?smile.gif ir ka gauti norite?smile.gif

Na lauke su juo tikrai tinka lauke,bet jei objektas tolokai,tai ne kas ir gaunasi blush2.gif pvz,paukscius,ar siaip augalus fotkinant truksta zumo ir tiek
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 11:17)
Na lauke su juo tikrai tinka lauke,bet jei objektas tolokai,tai ne kas ir gaunasi blush2.gif pvz,paukscius,ar siaip augalus fotkinant truksta zumo ir tiek

tai pirkite televyka
http://www.bhphotovi...d_Zone-_-680103

jei sita per brangus: 70-200 mm F4,

jei dar per brangus :Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM Lens

http://www.bhphotovi...f_4_5_6_IS.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2010 11 19, 10:29)

Na sitas priimtinesnis smile.gif o kiek pastebejau tai jie buna su tom IS USM raidelem,kiti be,tai ar yra skirtumas?O stabilizatorius yra juose?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 11:37)
Na sitas priimtinesnis  smile.gif o kiek pastebejau tai jie buna su tom IS USM raidelem,kiti be,tai ar yra skirtumas?O stabilizatorius yra juose?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

tai IS ir reiskia stabilizatoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2010 11 19, 10:44)
tai IS ir reiskia stabilizatoriu smile.gif

blush2.gif dekoju
Dar gal patarimu sulauksiu ir reiks pirkti
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 11 19, 11:47)
blush2.gif dekoju
Dar gal patarimu sulauksiu ir reiks pirkti

na, man tai tamsokas toks objektyvas.. as tai nepirkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 12:14)

taip, bet jei sviesesniam piniguciu nera, tai...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 11:14)

Na supraskit teisingai,kad as perku tik savo malonumui,nesu ir nebusiu fotografe,tai leisti tokius pinigus tokiems objektyvams tikrai nera samoninga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif

gal galite rekomenduoti portretinį objektyvą.

Turiu kamerą Nikon D50 (bet kitais metais noriu pirkti D90) ir objektyvą Nikkor 18-200 mm.

Dabar žiema, daug fofografuosiu patalpoje, šviesos pas mus name labai mažai sad.gif

Ar geriau Nikkor rinktis ar Sigmą ir kokį 30 mm ar 50 mm?

Atsakyti
QUOTE(*Soleo* @ 2010 11 26, 17:32)
Sveiki bigsmile.gif

gal galite rekomenduoti portretinį objektyvą.

Turiu kamerą Nikon D50 (bet kitais metais noriu pirkti D90) ir objektyvą Nikkor 18-200 mm.

Dabar žiema, daug fofografuosiu patalpoje, šviesos pas mus name labai mažai sad.gif

Ar geriau Nikkor rinktis ar Sigmą ir kokį 30 mm ar 50 mm?

o cia jau reikia bandyt. Turejau abu, tai 35tukas visiskai nepasiteisino, nesuprantu kuom kitiems jis toks geras biggrin.gif Tik kad 50tukas 1.4 yra, gal delto biggrin.gif Man 35tukas nepatiko nes is arciau fotkinant jau matau iskraipytus veido ar kuno bruozus.
Atsakyti