Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(PŪKITAS @ 2010 09 17, 21:26)
g.gif  nu ir?  g.gif 

P.s. atidaro canon'us  g.gif  o Nikon'uose 18-105mm nera (raso, kad reikia klausti, o tai yra tas pats kas ir nera)  schmoll.gif

ziurek cia http://www.vilbrafot...1&subgroup=6934
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 09 17, 22:26)
g.gif  nu ir?  g.gif 

P.s. atidaro canon'us  g.gif  o Nikon'uose 18-105mm nera (raso, kad reikia klausti, o tai yra tas pats kas ir nera)  schmoll.gif

Tai ar klauset? Tas klausti tai paprastai pasako ar siuo metu turi, o jei ne tai uzsako. Kitaip tinklapyje prekes nebūtų
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 17, 20:34)

as pries savaite pacioj Vilbroj buvau, neturi schmoll.gif nezina kada tures, sake stok i eile, uzstata palik, gal gausi schmoll.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 17, 21:16)
Tai ar klauset? Tas klausti tai paprastai pasako ar siuo metu turi, o jei ne tai uzsako. Kitaip tinklapyje prekes nebūtų

neturi schmoll.gif ir uzsakyti gali, bet nezinia kada gaus doh.gif tipo gamyba ju sustabdyta verysad.gif

P.s. visuose tinklapuose jos yra, nesvarbu turi ar ne...as jau puse LT apskambinau (nors tiklapiuose ir idetos prekes) niekas neturi schmoll.gif

Atsakyti
Kokį objektyvą pasiūlytumėte Pentax Kx, norėčiau fotografuoti žmones, kad būtų šviesus. Ką manot apie Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro SP AF.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2010 09 17, 00:48)
Pasirode jau ir pas mus thumbup.gif Kaina nera baisine thumbup.gif  - pas mus kazkur 6000Lt, bet... svoris... 1050g doh.gif Gal reiks pabandyt jy ant 400d, nes ant manojo fotiko jis per sunkus unsure.gif

Na va, truputį nepataikiau su kaina:)

O dėl svorio - daug stiklo ir didelis šviesingumas ir turi sverti atitinkamai:)
Atsakyti
Sveiki, ruosiuosi pirkti is ebay objektyva canon 1.8...kainu skirtumas lyginant su Lt nera toks jau zymus, bet kadango man is ji ten parveztu, tai tiesiog yra viena is galimybiu.Bet mane sutrikde toks dalykas, kaip obj.is kinijos, ka tai turetu reiksti...jie keliais svarais pigesni.Ir dar kartais raso, kad objektyvas skirtas tik tam tikriems canono fotoaparatams, tarkim 50D tinka, o 450D jau nebetinka...ir dar ten plius visokios raideles...,jau nebesusigaudau...gal kas galetu padeti rasti atsakymus i siuos klausimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 10 13, 07:11)
Sveiki, ruosiuosi pirkti is ebay objektyva canon 1.8...kainu skirtumas lyginant su Lt nera toks jau zymus, bet kadango man is ji ten parveztu, tai tiesiog yra viena is galimybiu.Bet mane sutrikde toks dalykas, kaip obj.is kinijos, ka tai turetu reiksti...jie keliais svarais pigesni.Ir dar kartais raso, kad objektyvas skirtas tik tam tikriems canono fotoaparatams, tarkim 50D tinka, o 450D jau nebetinka...ir dar ten plius visokios raideles...,jau nebesusigaudau...gal kas galetu padeti rasti atsakymus i siuos klausimus g.gif

as tai pati uzsisakiau objektyva is kininos(nes as manau, kad Lietuvoj tu kitokio nelabai ir gautum...). O ten kad parasyta tinka tik 50d, 450d, tai turi tikrai tikti ir 1000d(kas man aktuoalu buvo smile.gif), nes ju tvirtinimas tai toks pat... O is anglijos uzsisakant kazi ar taip apt nebus kiniskas.., jie gal but perparduoda nusip[irke pigiau is kinijos. Cia mano nuomone.
Atsakyti
sveiki, kaip tik ieskau kur pigiau isigyti fotoaparata bei objektyva,siuo metu radau pigiausiai usa( siuntimas, muitas man nekainuotu) bet gal dar pigiau galima isigyti made in china? buvau apie tai pagalvojus,bet suabejojau del kokybes...nors kai pagalvoji daugelyje parduotuviu prekes made in china...kokia jusu nuomone apie kiniskus fotoaparatus,objektyvus?

QUOTE(nessta @ 2010 10 14, 11:07)
as tai pati uzsisakiau objektyva is kininos(nes as manau, kad Lietuvoj tu kitokio nelabai ir gautum...). O ten kad parasyta tinka tik 50d, 450d, tai turi tikrai tikti ir 1000d(kas man aktuoalu buvo smile.gif), nes ju tvirtinimas tai toks pat... O is anglijos uzsisakant kazi ar  taip apt nebus kiniskas.., jie gal but perparduoda nusip[irke pigiau is kinijos. Cia mano nuomone.

gal galite nuoroda duoti is kur tiesiogiai galima uzsisakyti?biskeli pasidairysiu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(berto_luci @ 2010 10 15, 07:18)

gal galite nuoroda duoti is kur tiesiogiai galima uzsisakyti?biskeli pasidairysiu.... rolleyes.gif

www.ebay.com
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 15, 13:43)
www.ebay.com

dekui, bet vienoj usa pard.radau pigiau cia (iš ebay as pirkciau tik by it now)
o sitoj pard. radau pigiausiai,bet kainos cia labai jau mazos,kas man kelia itarima...
nesinori papulti ant kokiu sukciu unsure.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas galite padaryti beseselines foto interneto tinklapiui ? tipo tokias

user posted image

yra apie 100 daiktu, vienam daiktui reikalingos 6-7 foto,

Lauksiu pasiulymu i a.z.
Atsakyti
labas rytas,

Esu fotoaparato paiškose, jau buvau apsisprendus ir radau viską kur pirkt. Nikon D90 + KIT AF-S DX 16-85VR bet staiga pradėjau abejot, dėl kainos ir dėl pasirinkimo, ypač dėl objektyvo unsure.gif Gal galėtumėt parekomenduot kokį nors pigesnį neblogą obj? Arba adekvačiai šiam variantui iš CANON firmos 4u.gif Ačiū
Atsakyti