Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(RoadWarrior @ 2010 09 04, 13:37)
Antro neimčiau, nes tas DO tikrai neatidirba savo kainos.

Geriau jau tada paprastas 70-300 4-5,6 IS USM - irgi nedidelis ir lengvas. Ir nebrangus. Turiu tokį, visai tiko (su juo padarytų nuotraukų gali pasižiūrėti nuorodose mano paraše), bet dabar jau noriu dar ilgesnio, tegu ir be zoom'o. Tad šį gal reiks parduoti.

Tik ką pasirodė ir šito objektyvo L versija - turėtų būti dar geresnis, bet, žinoma, ir brangesnis.

Aciu 4u.gif Tada as palauksiu, kol tas naujas L pasirodys pas mus ir reiks paciupineti. Na ir tiketis, kad nekainuos virs 10 000Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2010 09 13, 00:21)
Aciu 4u.gif Tada as palauksiu, kol tas naujas L pasirodys pas mus ir reiks paciupineti. Na ir tiketis, kad nekainuos virs 10 000Lt lotuliukas.gif

Senokai besekiau Canon EF kainas, bet jaučiu, kad bus apie 3300 Lt:)
Atsakyti
norėčiau paklausti ar kas naudojat šituos žiedus ir kaip jie? Ar tinka Nikon d5000?
http://www.fotohobis...em.php?id=6,441
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 31, 20:26)
canon 24-70 f2.8

Ar daug teko mokėti, ar LT pirkai, gal atvežė iš JAV? g.gif Suku galvą, kur pigiau nusipirkti. unsure.gif Dabar kai reikia rimtai dirbti, tai nuomojuosi is Fotorent. doh.gif
Man irgi jis geriau nei 50-ukas.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 16, 09:48)
Ar daug teko mokėti, ar LT pirkai, gal atvežė iš JAV? g.gif  Suku galvą, kur pigiau nusipirkti. unsure.gif  Dabar kai reikia rimtai dirbti, tai nuomojuosi is Fotorent. doh.gif
Man irgi jis geriau nei 50-ukas.

As ji cia vietoj pas save Airijoj pirkau mirksiukas.gif o mokejau jei litais pavertus tai kazkur apie 4000 litu
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 16, 15:10)
As ji cia vietoj pas save Airijoj pirkau  mirksiukas.gif  o mokejau jei litais pavertus tai kazkur apie 4000 litu

Va va, ir čia LT tas pats. Štatuose galima už kokius 3000 gauti, bet kažkaip prisibijau dėl garantijos. Žinau, kad kiti dirba su gerais bodžiais ir naudoja tokį patį Sigmos stiklą. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki fotografuotojai megejai ir ne tik 4u.gif Noriu pareklamuoti foto konkursa, kuri organizuoja bibliotekos. Prizas tikrai neblogas... Veidrodinis fotoaparatas mirksiukas.gif Placiau pasiskaityti apie tai galima http://www.kpbibliot...o...42&Itemid=1
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 09 15, 19:01)
Senokai besekiau Canon EF kainas, bet jaučiu, kad bus apie 3300 Lt:)

Pasirode jau ir pas mus thumbup.gif Kaina nera baisine thumbup.gif - pas mus kazkur 6000Lt, bet... svoris... 1050g doh.gif Gal reiks pabandyt jy ant 400d, nes ant manojo fotiko jis per sunkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 16, 21:08)
Va va, ir čia LT tas pats. Štatuose galima už kokius 3000 gauti, bet kažkaip prisibijau dėl garantijos. Žinau, kad kiti dirba su gerais bodžiais ir naudoja tokį patį Sigmos stiklą. thumbup.gif

neperku niekad brangiu prekiu is ebejaus. Nes jei sugestu maniski - nuvezu i parde ta pacia diena ir gaunu kita jei to nesutvarko. O su statais kaip? siust pastu. Uztruks savaite. Dar kol parsius atgal. Visas menesis. Visa menesi be objektyvo blink.gif
Atsakyti
Niekaip nenusiperku Nikon D5000. Buvau nusprendus su 18-105 mm objeltyvu, tik beda, kad ju LT nerasta blink.gif doh.gif Nezinia kada bus g.gif

Klausimas: ar pirkti su 18-55 mm is LT ar is UK 18-105 mm (nes ju ten yra) g.gif

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 09 17, 20:39)
Niekaip nenusiperku Nikon D5000. Buvau nusprendus su 18-105 mm  objeltyvu, tik beda, kad ju LT nerasta  blink.gif  doh.gif  Nezinia kada bus  g.gif 

Klausimas: ar pirkti su 18-55 mm is LT ar is UK 18-105 mm (nes ju ten yra)  g.gif

http://www.fotohobis...oducts.php?id=4
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 17, 19:52)

g.gif nu ir? g.gif

P.s. atidaro canon'us g.gif o Nikon'uose 18-105mm nera (raso, kad reikia klausti, o tai yra tas pats kas ir nera) schmoll.gif
Atsakyti