Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 31, 09:08)
reik maza buta keisti i dideli erdvu buta biggrin.gif

Pas mumi\ namas, bet kambariai nenormalus doh.gif Sunku buvo mansu 50tuku, tai isigijau sviesu zooma
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 31, 11:51)
Pas mumi\ namas, bet kambariai nenormalus  doh.gif Sunku buvo mansu 50tuku, tai isigijau sviesu zooma

o koks tavo zoomas? nu man kazkada gal reiks smile.gif bet taupau pinigus, nes tamsaus vis tiek neapsimoka pirkt..
Atsakyti
Istiesu nuo fotografo priklauso, patogu jam zoomas ar ne. Nors turiu nebloga zoominuka, bet mano mylimiausias objektyvas islieka fixas 50mm. Ir gamtoje daznai bunam, bet puikiausiai issiverciu be zoomo. Zoomini naudoju tik kai zinau, kad bus striuka su laiku (kokioj ekskursijoj kaip zooparkas ir pan).
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 31, 10:02)
o koks tavo zoomas? nu man kazkada gal reiks smile.gif bet taupau pinigus, nes tamsaus vis tiek neapsimoka pirkt..

canon 24-70 f2.8
tai 50tukas ramiai kuprinej ilsisi kol kas
Atsakyti
Renkantis zoominukus nereikia pamirsti ir svorio - na nebent megstat sportuot, nes man, kaip nupiepusiam visciukui be raumenu, tai ir labai svarbus kriterijus renkantis objektyva. Dar nereikia pamirsti, jog gali uzplaukti noras nusipirkti blica lotuliukas.gif

Planavau pirkti toky kaip pas emigrante, bet bet... apsistojau ties kitu (24-105 f4), nes mano tikslams 70mm truputy per mazai, o ir blenderis pas ta objektyva schmoll.gif , nors charakteristika sio objektyvo tikrai puiki. Po paskutines keliones isbandymo negaliu atsidziaugti, savo pasirinkimu. Dabar renkuosi telezoominuka. Svaigau apie viena, jau ir pinigeliai saskaiteleje sutaupyti. Bet dzievuliau... kai pakilnojau ta monstra doh.gif Su tokiu tektu visur statyva tampytis. Reikia keisti norus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 31, 22:26)
canon 24-70 f2.8
tai 50tukas ramiai kuprinej ilsisi kol kas

sita ir as nusiziurejus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2010 09 01, 00:49)
Planavau pirkti toky kaip pas emigrante, bet bet... apsistojau ties kitu (24-105 f4)

o f4 ne per tamsu?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 01, 10:00)
o f4 ne per tamsu?

Kadangi ta objektyva naudoju tik lauke, tai tikrai nera tamsus. Ir as visai rimtai sakau, kad jei esi smulkaus sudejimo, ne sportuojantis - svoris reiskia labai daug. Kai pasiimu i rankas savo 30D+24-105mm+ blicas Speedlite 580EX, tai yra MAX ka as galiu islaikyti savo rankose! Ir tai kartais pagalvoju, galetu nors 50g buti lengvesnis tas reikalas.
Tas kitas objektyvas sunkesnis uz manaji 300g. Ir kaip jau rasiau - mano reikmems neuztenka 70mm ribos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 01 rugsėjo 2010 - 11:47
QUOTE(Tosk @ 2010 09 01, 12:42)
Kadangi ta objektyva naudoju tik lauke, tai tikrai nera tamsus. Ir as visai rimtai sakau, kad jei esi smulkaus sudejimo, ne sportuojantis - svoris reiskia labai daug. Kai pasiimu i rankas savo 30D+24-105mm+ blicas Speedlite 580EX, tai yra MAX ka as galiu islaikyti savo rankose! Ir tai kartais pagalvoju, galetu nors 50g buti lengvesnis tas reikalas.
Tas kitas objektyvas sunkesnis uz manaji 300g. Ir kaip jau rasiau - mano reikmems neuztenka 70mm ribos.

tai ne ne, as nesiginciju smile.gif tik idomu, nes pati galvoju apie zooma. penkiasdesimtukas tai man labai malonus smile.gif maziukas grazutis.. bet man jau ir kartais sunku ji laikyt biggrin.gif

ai, dar paziurejau tavo bloga. labai grazus melynas dangus smile.gif kaip tau taip iseina?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 01 rugsėjo 2010 - 12:41
Man reikejo sviesaus, nes daugiau fotkinu namie, tai butent sita f2.8 del to ir rinkaus smile.gif O kad sunkus, tai sutinku. Po poros valandu fotkinimo jauciuos kaip po stangos kilnojimo. Bet uztat paskui jei uzsidedu 50tuka, atrodo lyg kazko truksta lotuliukas.gif
Papildyta:
Dabar dar laukiu blykstes. Ziuresim kas bus kai dar sita uzdesiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 01, 11:31)

ai, dar paziurejau tavo bloga. labai grazus melynas dangus smile.gif kaip tau taip iseina?smile.gif

as ne Tosk, bet galiu atsakyt - naujajame Digital Camera numeryje labai graziai pamokele parodo kaip tai padaroma. ten moko, pasidaryt dvi foto - viena su teisinga dangaus ekspo, kita su zemes, tada copy - paste. Bet yra ir daugiau budu. As nelabai domiuos, nes man su peizazais nelabai ir sekas. Prie leliuku linkstu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 01 rugsėjo 2010 - 12:49
Jei kam būtų įdomu - parduočiau savo Canon 24-105, F4 ax.gif Tvarkingas, nuo pirmos dienos naudotas su apsauginiu filtru smile.gif Planavau laukt kitos vasaros, bet jei bus poreikis - perleisiu ir dabar mirksiukas.gif Klaipėda. Į až rolleyes.gif

O šiaip, man zoomas nepakeičiamas dalykas thumbup.gif Penkiasdešimtukas maunamas tik kai reikia daug vaikščiot ir nedidelio svorio smile.gif
Atsakyti
Fotografuoju Canon 40D, turiu aišku 50'tuką f1,8 (na kaip be jo), 17-40 f4, 100mm f2,8 macro ir neseniai įsigijau 24-70 f2,8. Savaitgalį fotkinau dar ir blykstę 580EX II užsidėjusi, tai svoris tikrai jaučiasi, bet man jis greičiau privalumas, nei trūkumas wink.gif
Na, aš ir moteriškė nemenka biggrin.gif
Tiesą sakant kol kas nežinau ar džiaugtis savo naujuoju žaisliuku. Tikėjausi kažko - nežinau ko biggrin.gif Na, gal reikia ilgiau paturėti, kad pajausti jo gerumą.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 01, 14:20)
Fotografuoju Canon 40D, turiu aišku 50'tuką f1,8 (na kaip be jo), 17-40 f4, 100mm f2,8 macro ir neseniai įsigijau 24-70 f2,8. Savaitgalį fotkinau dar ir blykstę 580EX II užsidėjusi, tai svoris tikrai jaučiasi, bet man jis greičiau privalumas, nei trūkumas wink.gif
Na, aš ir moteriškė nemenka biggrin.gif
Tiesą sakant kol kas nežinau ar džiaugtis savo naujuoju žaisliuku. Tikėjausi kažko - nežinau ko biggrin.gif Na, gal reikia ilgiau paturėti, kad pajausti jo gerumą.

biggrin.gif tai gal paturek dar ilgiau wink.gif o siaip ko is jo tiketis? jei gerai su anais fotkinai, tai geriau nebus biggrin.gif
Atsakyti