Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 30, 19:29)
o siaip kai neturi zoomo, tai irgi labai lengvai issiverti smile.gif man kazkaip retai jo prireikia.. o kai nera, tai ir sukiesi is padeties kitais budais smile.gif bet uz tai kokybe  thumbup.gif

nu zinai, kad ir su paprasta muilinike, bet be zoom'o kaip be ranku schmoll.gif Ypac lauke ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2010 08 30, 21:18)
Jei renkiesi antrąjį objektyvą iš savo išvardintųjų, tai gali pirkt ir kartu. Aš asmeniškai viską parsisiunčiau iš JAV - man taip gavosi gerokai pigiau. Bet reikia konkrečiai žiūrėti, kokios kainos gaunasi ten ir čia dabar 4u.gif
Papildyta:

Deja, bet būna nemažai situacijų, kai tiesiog negali kitais būdais suktis iš padėties ir to zoom'o reikia mirk gyvenk tongue.gif

Manau, kad rinksiuos body ir 35mm 1.8 arba 30mm 1.4 ax.gif nes kol kas nusimato daug foto patalpose smile.gif Tik vel, kiek LT internete ziurejau tai 35 mm per pus pigesnis g.gif Manau 35 mm nugales finansiniu atzvilgiu (tikiuosi nenusivilsiu) ax.gif

O to 18-105 mm kaip ir nebereikia ane? g.gif

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 08 30, 22:34)
nu zinai, kad ir su paprasta muilinike, bet be zoom'o kaip be ranku  schmoll.gif  Ypac lauke  ax.gif
Manau, kad rinksiuos body ir 35mm 1.8 arba 30mm 1.4  ax.gif  nes kol kas nusimato daug foto patalpose  smile.gif  Tik vel, kiek LT internete ziurejau tai 35 mm per pus pigesnis  g.gif  Manau 35 mm nugales finansiniu atzvilgiu (tikiuosi nenusivilsiu)  ax.gif 

O to 18-105 mm kaip ir nebereikia ane?  g.gif

tai jei imsi 35 mm, tai cia gi be zoomo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 30, 21:47)
tai jei imsi 35 mm, tai cia gi be zoomo smile.gif

oi blyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 08 30, 23:05)

smile.gif nu sviesaus zoomo vis tiek nenusipirksi. tai galvok, ko labiau reik smile.gif nes vis tiek turi kazka pasirinkt kazko atsisakant smile.gif
Atsakyti
Vienu zodziu imsiu 2in1 (body+objektyvas) Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR smile.gif kai jau ismoksiu ir zinosiu ko reikia dasipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 08 30, 23:25)
Vienu zodziu imsiu 2in1 (body+objektyvas) Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR  smile.gif  kai jau ismoksiu ir zinosiu ko reikia dasipirksiu  smile.gif

Neblogas pasirinkimas, jei sakai, kad be zoomo gyventi negali.... Bet kai pripranti, tai tas zoomas kaip ir nebereikalingas...
As is savo patirties kalbu... pirma veidrodinuka pirkau su 50mm objektyvu.... pripratau gana greitai, o po to isigijus zoomini, is ipratimo vistiek kojomis zoominau smile.gif blush2.gif Ir supratau, kad man jo realiai nereikia.... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 30 rugpjūčio 2010 - 22:35
QUOTE(Akasha @ 2010 08 30, 22:35)
Neblogas pasirinkimas, jei sakai, kad be zoomo gyventi negali.... Bet kai pripranti, tai tas zoomas kaip ir nebereikalingas...
As is savo patirties kalbu... pirma veidrodinuka pirkau su 50mm objektyvu.... pripratau gana greitai, o po to isigijus zoomini, is ipratimo vistiek kojomis zoominau smile.gif  blush2.gif  Ir supratau, kad man jo realiai nereikia.... tongue.gif

Dabar belieka rast kur pigiau biggrin.gif Na ismokus gal rimtai zoom'o nebereiktu ax.gif bet kol kas tikrai nemazai ji su savo muilinike naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 08 30, 23:25)
Vienu zodziu imsiu 2in1 (body+objektyvas) Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR  smile.gif  kai jau ismoksiu ir zinosiu ko reikia dasipirksiu  smile.gif

Yra ir dar vienas variantas - body+Tamron 17 - 55, f2,8. Šviesus, ne paties siauriausio kampo. Plius, zoominant (aišku, tiek ten to zoom'o, bet vis tiek biggrin.gif ) diafragma lieka pastovi. Minusas tas, kad gana lėtai fokusuoja ir jau reikia kiekvieną objektyvą tikrint, kad nebūtų "muilo"...

QUOTE(Akasha @ 2010 08 30, 23:35)

As is savo patirties kalbu... pirma veidrodinuka pirkau su 50mm objektyvu.... pripratau gana greitai, o po to isigijus zoomini, is ipratimo vistiek kojomis zoominau smile.gif  blush2.gif  Ir supratau, kad man jo realiai nereikia.... tongue.gif

Nežinant, ką žmogus fotografuos, negali jam pasakyt, reikės to zoomo ar ne. Pvz. man jis tikrai reikalingas, nes dažnai fotografuoju gamtoje... Tokiame laive nelabai kur prizoominsi kojom biggrin.gif .
Aš iš savo patirties galiu pasakyt, kad zoomas reikalingas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 08 31, 00:09)
Yra ir dar vienas variantas - body+Tamron 17 - 55, f2,8. Šviesus, ne paties siauriausio kampo. Plius, zoominant (aišku, tiek ten to zoom'o, bet vis tiek biggrin.gif ) diafragma lieka pastovi. Minusas tas, kad gana lėtai fokusuoja ir jau reikia kiekvieną objektyvą tikrint, kad nebūtų "muilo"...

Šis tikrai geras. Ir su muilinimu nėra taip baisu, kaip Dilma rašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 08 31, 00:09)
Nežinant, ką žmogus fotografuos, negali jam pasakyt, reikės to zoomo ar ne. Pvz. man jis tikrai reikalingas, nes dažnai fotografuoju gamtoje... Tokiame laive nelabai kur prizoominsi kojom biggrin.gif .
Aš iš savo patirties galiu pasakyt, kad zoomas reikalingas tongue.gif  biggrin.gif

As ir nesakau, kad nereikia smile.gif Tiesiog man jo nereikejo, o ka zmogui pasirinkti, tik jis pats gali nuspresti....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 30, 21:35)

su 50-tuku mazam kambary bus sunku issitekt. Is savo patirties 4u.gif

Vienu zodziu reik ir zoomo ir fixo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 31 rugpjūčio 2010 - 09:48
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 31, 10:47)
su 50-tuku mazam kambary bus sunku issitekt. Is savo patirties  4u.gif

reik maza buta keisti i dideli erdvu buta biggrin.gif
Atsakyti