Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(bite maja @ 2009 10 27, 18:14)
o ką tau pasakot? taigi pati matai. nueik į vilbrą, išbandyk. gal nepatiks
kūdroj tai šita daryta su sigma http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page= , dar šita http://fotokudra.lt/...p...=autm&page= . o tavo minima yra su fish'u daryta.

kaip grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetheart @ 2009 11 05, 10:19)
Vaika savo smile.gif

As irgi savo vaikui siulyciau 50mm, 1.4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetheart @ 2009 11 05, 10:19)
Vaika savo smile.gif

smile.gif

Kokybiškas ir pakankamai universalus - Tamron 17-50/2,8. Jau yra ir naujesnė versija su raidėm VC (vaizdo stabilizavimas), bet nežinau, kiek ji kainuos. Senesnę naudoju, patenkintas.

Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 05, 13:12)
kaip grazu 4u.gif
Papildyta:
As irgi savo vaikui siulyciau 50mm, 1.4 smile.gif

50/1,4 - geras šviesus stiklas, patalpoje atsiskleis. Bet gal kiek trūksta universalumo ir laisvės kadruojant.
Atsakyti
laba , ieskausi pasikeisti savo kitini ojektyva 18-55mm canon'ui d450 ir kolkas apsistojau ties Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC Macro ,norejau nuomones kam teko su juo padirbeti ar susidurti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal kas parduodat Canon 50mm f1,8 tokio ieškau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 11 18, 11:20)
Sveiki
Gal kas parduodat Canon 50mm f1,8 tokio ieškau mirksiukas.gif

Tai kad anie juokingai kainuoja ir nauji:) Nejau deficitas?
Atsakyti
Ką gero (blogo) galit pasakyti apie šitą objektyvą Sigma 18-50 F2,8 EX DC Macro ?
Kiek jis gali būti vertas? Naujas, sako. Be HSM. Ar tai aktualu su Nikon D80?
Prašo 900 Lt

Fotografuoju gėlytes, žolytes, peizažiuką kokį, kartais kambaryje ką nors pykšteliu.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Keliu tema i dienos sviesa ax.gif ir klausiu patarimo

Turiu Canon EOS 450D bei du objektyvus:
kitini Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS ir
Canon EF-S 55-250 mm 1:4-5.6 IS

Pirmasis netenkina savo kokybe, bet paskaicius cia visai neblogu atsiliepimu galvoju gal cia tik man taip g.gif noreciau ji keisti g.gif

Antrasis visai patinka, ypac lauke. Tik patalpoj jis tamsus, nuo metro tik fokusuot pradeda 55mm, o vietos nedaug, netelpu...

Taigi, turiu biudzeta £100 , na is bedos dar £20 galima prideti bet ne daugiau...

Ziurineju populiariuosius 50-tukus, aisku 1.4 neiperku, tad telieka 1.8.
Bet turint 55mm tas 5mm skirtumas ne ka matysis, o su 55mm man kartais norisi platesnio kampo, tad paskaicius galvoju apie ~30mm, aisku kainos klausimas iskyla unsure.gif
Fotkinu vaikus, gelytes ir pan, bet kelionese irgi noresiu fotkinti, tad 50mm neuzteks g.gif nors gal galiu dar pasilikti kitini kelionem, o portretu mokymuisi imt 50mm 1.8?

Gal galit pasiulyti/ patarti koki gera varianta ar kitokius objektyvus? Visai nepriestarauciau pirkti naudota jei nuo to kaina butu ikandama g.gif tik kiek ziuriu ebay tai ne ka pigesni jie buna uz naujus g.gif kol kas canon 50mm 1.8 islieka geriausiu variantu pagal turima pinigu suma g.gif

Dar pamirsau parasyti, kad Makro butu irgi neblogai ,bet matyt tai jau ne mano kisenei?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 05 birželio 2010 - 18:07
QUOTE(Rico @ 2010 06 05, 18:04)
kol kas canon 50mm 1.8 islieka geriausiu variantu pagal turima pinigu suma  g.gif

Jei nera didesnio biudzeto, tai 50 mm 1,8 yra super...nors turiu 24-70 2,8, anas vistiek daznai buna smagesnis...del sviesumo ir lengvumo...ir kazkaip man visai netrukdo tas zoominimas kojomis smile.gif
Atsakyti
Man irgi vienas is megstamiausiu objketyvu yra 50mm, ypac paveiksluojant namuose. Tas kit“inis objketyvas kazkur dulka - jis tinka pacioje pradzioje, bet geros kokybes is jo schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Kokį siūlytumėte universalesnį objektyvą, po kitinio 4u.gif Fotoaparatas- Nikon D 40 Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 05 birželio 2010 - 21:08
Dekui uz nuomones 4u.gif

kami_, nepatingek perversti tema- tikrai daug patarimu savo klausimu rasi mirksiukas.gif
Atsakyti