QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 09, 15:35)
Cia pasnekesim "moteriska" kalba
Sviesus, mano galva, yra 1; 1,4; 1,8. Na zoominiai 2,8. 3,5 zoominiui objektyvui yra gana gerai. Bet pasiziurek i ju kainas. Kiek tu nori objektyvui isleisti? Ir ka tu nori juo fotografuoti?
Matai, as noriu su stabilizavimu, tokio ale universalaus, kad man nereiktu labai kaitaliot. O sitas 28-135 stabil. turi. placia kampa turi, priartinima irgi turi. Bet 135 jau bus f5.6. Kolkas noriu skirt apie 2000. Kad jei man nelips(kaip nelipo aparacikai), nebutu taip abydna del isleistu pinigu. aisku, su fotiku, ta sviesa galima kazkiek kompensuoti, su iso. Bet norisi kazko tokio
pati nezinau ko
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 08 09, 15:56)
Patalpoj tinkamas, bet placiajam gale jo kampas per siauras, kad fotografuoti daug zmoniu arba zmogu visu ugiu. Pagal zidinio nuotoli jis labiau tinkamas portretams. Deja portretams be blykstes jis per tamsus. Turesi kelti ISO ir iki galo atidarineti diafragma (kas ryskumo nepriduoda). Kaip portretini geriau ziureti koki 50mm f/1.8 ar f/1.4 arba dar "ilgesni" - kokiu 85mm (nezinau ar toks pas Canon yra, bet panasus tikrai yra) ir didele skyle.
Fotografuoti lauke objektyvas pakankamai sviesus, o ir su stabilizatorium.
50 jau turiu. vyras sake nupirko.
O tada ka ziuret, kad zmogai tilptu visu ugiu