QUOTE(Tosk @ 2009 06 21, 01:20)
Vyrai... Jus cia padaret tikra bobu turgu
Taip panašu į turgų,kai vienas nori patarti, o kitas sako neee tu blogai patari,nors pats tik skaites apie tai ir bandęs,gal tik turima Sigma objektyvą,Todėl visad kartojau ir kartosiu, patarėjo reikėtų klausti.pvz Ar turėjai ta daiktą, ar bandei pats, kiek technikos, kokios turejei, ar tik skaitai testus??? Ir sąžiningas žmogus turėtų atsakyti, taip arba ne, o ne dėstyti, kas kur apie ką parašyta ir juo lab, kai pasako pats neturėjau, bet draugas turi ir sakė taip ir taip
Tai gi aš galiu pareikšti, kad turėjau pradedant Leica, Pentax, Canon ir Nikon, nuo pigiausio veidrodinio iki brangiausio profesionalaus ir dabartinių Nikon D3, D300. Jau nekalbant apie optika Sigma, Tamronai, Pentax, Canon ir Nikon. Plataus, normalaus, macro, micro, tele zidinio objektyvus. Pats bandęs, pats turejąs, pats čiupinėjąs. Tai ar būtinai reike žmogui išvardinti ką turiu, ką matęs,ką čiupinėjąs, Kokius zymius zmones tenka konsultuoti, kad neaiškintu to ko pats neturėjęs praktikoje??? O testus visi mes žinom,kokius užsakysi tokius ir parašys, todėl vien testais pasitikėti negalima.
Tai gi, kas belieka? tik ir pasiūlyti vaikams pasakėlių eiti žiūrėti per televizorių,o nepostringauti..
Atsiprašau visu ir aš, nes nepastebėjau iš karto jog čia kažkas karaliauja ir patarinėja, dabar tik paskaitinėjas pirmus postus supratau kame čia reikalas, kur čia problema, lyg duona iš ko tai atėmęs būčiau
na bet man dzin, jei kam įdomu ir klausimų bus su mielu noru patarsiu, jei nesuprasit manęs iki galo, nebijokit paklausti dar karta. Ne viska eina čia taip surašyti kaip norėtūsi, o nuorodom dalintis ir siūlyti skaityti instrukcija nesinori.Nevisi gi supranta skaitydami apie ką kalba ten eina..