Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

Manau liuks ir tokio objektyvo per akis,zaisk ir zaisk ,O dar jei sale toki kaip tu Ju Ju turi 55-200mm tai isviso super,Tai ir peizaziukai ir portretukai superiniai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotik @ 2009 06 19, 08:55)
Manau liuks ir tokio objektyvo per akis,zaisk ir zaisk ,O dar jei sale toki kaip tu Ju Ju turi  55-200mm  tai isviso super,Tai ir peizaziukai ir portretukai superiniai.   thumbup.gif

ane ? rolleyes.gif o as siek tiek galiuosiu kad turiu 18-55, ir 55-200 unsure.gif Gal del to kad dar naujoke, nes vienintelis nepatogumas - objektyvu keitimas cool.gif Galvojau gal koki iniversalesni reikejo rinktis pradziai. Bet cia tik as taip viena manau, nes kas ismano, mano lygiai taip kaip jus (Fotik) mirksiukas.gif Bet nzn kodel toks rinkinukas yra gerai? Greit dar fixa Nikkor 35 mm 1.8 isigisiu. Nes noreciau sviesaus, o sviesus zoomai brangus man. Todel issirinkau toki wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2009 - 10:03
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 11:02)
ane ? rolleyes.gif o as siek tiek galiuosiu kad turiu 18-55, ir 55-200  unsure.gif Gal del to kad dar naujoke, nes vienintelis nepatogumas - objektyvu keitimas cool.gif Galvojau gal koki iniversalesni reikejo rinktis pradziai. Bet cia tik as taip viena manau, nes kas ismano, mano lygiai taip kaip jus (Fotik)  mirksiukas.gif Bet nzn kodel toks rinkinukas yra gerai?  Greit dar fixa Nikkor 35 mm 1.8 isigisiu. Nes noreciau sviesaus, o sviesus zoomai brangus man. Todel issirinkau toki wink.gif

Tai gi kogero daugumas ta beda skundziasi,kad reike keitalioti norint uzfiksuoti artima ar tolima kadra.O antra bedele,kad be kaitaliojant ir dulkiu papuola ant matricos. Na bet nereike skubeti.Gaunasi su seis tikrai puikios foto.Universalesnis be abejones patogesnis.Bet ar gi pripirkaliosi cia?? Kaip ir sakiau anksciau,tuoj paskui mane uzsipuole..,kad anksciau ar veliau zmogus perka kazka rimciau ir jam viskas labai isbrangsta nes jau turi prisipirkes siuo metu netenkinanciu daiktu.Todel jau dabar reiketu pagalvoti ar vel pirkti pigesni universalu,kuris veliau gali taip pat netenkinti ar geriau pataupyti ir nusipirkti tikrai rimtesni???Zinot ta pasakyma,skupas moka du kartus. Siuo atveju netinka,bet tiesos yra.Nevisi mes galim sau leisti,todel perkam tai ka iperkam.Objektyvas toks daikciukas ,jei gera turi tai jis tau ilgam ir ju kaina nekrinta,o aparatai matot, keiciasi kaip kojines smile.gif
Daug visokios ir ivairios optikos turejas,daug pardaves testaves ir bandes,todel viena ir ta pai taisykle,kas antras pirkejas nusipirkes ka nors pigiau neuzilgo atejas klause, gal ka turit geresnio sviesesnio smile.gif?? Patarimas toks ,dabar dar pasidziaukit su tuo ka turit,kai jau tikrai matysit,kad viskas tikrai reike tokio, ir ne kitokio tada pirkit smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif o ypac, uz paskutini sakini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 06 16, 20:45)
Citra pasiskaityk http://www.fredmiran...o...t=28&page=1 ir http://www.fredmiran...o...t=12&page=3 . Gal kokiu nauju minciu kils.

Dar truputis mano pamastymu... As savo paskutiny objektyva rinkausi laaabai ilgai, nes niekaip negalejau apsispresti del zoominuko. As blaskiausi tarp Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM ir Canon EF 24-70mm f/2.8L USM. Visi vos nevienareiksmiskai reke uz antrajy. O as pasirinkau pirmajy. 1. Jei paveiksluoti lauke ir truputy atstume (na kad vaikas laisviau jaustusi) 70mm man buvo per mazai. 2. Svoris (man, ne kulturistei, eos30d su blicu kiekvienas gramas tampa svarbus! ). Nors antrasis ir sviesus, bet velnias, jis sunkesnis ir be IS.

Aciu,reikes prisest,pasiskaitineti. Nes visdar esu svarstymo stadijoj doh.gif
O tas svoris mane irgi truputi gasdina. Na bet yra kaip yra, dviracio neisradinesim gi smile.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 11:32)
aciu  4u.gif o ypac, uz paskutini sakini  mirksiukas.gif

Tai ka nusprendei, pirkti 35-tuka ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 13:07)
Tai ka nusprendei, pirkti 35-tuka ar ne?  rolleyes.gif

uhu. nes reikia sviesaus man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 19, 12:32)
aciu  4u.gif o ypac, uz paskutini sakini  mirksiukas.gif

nera uz ka, kad tik padetu apsispresti, o ne atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o Nikon D80 koks skaitosi,pilnos ar nepilnos matricos?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 16:52)

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 birželio 2009 - 18:14
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 17:52)

nepilnos
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 06 19, 18:10)

atleiskit, o kas cia nuostabaus? unsure.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 06 19, 18:18)

aciu.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 19, 21:47)
atleiskit, o kas cia nuostabaus?  unsure.gif
aciu.

Taip nepilnos matricos.Lyg neturetu buti sunku zmogui atsakyti smile.gif Nikon pilnos matricos tai Nikon D3, Nikon D700 na ir naujas dabar Nikon D3x,o Canon 5D ,Canon 5D Mark II, Canon 1Ds Mark II ir Mark III
Atsakyti