Fotik, ačiū už pastabas. Tai tas 30 1.4 turėtų būti gerai fotografuoti tamsiuose namuose vaikus? Dėl firmų pritariu, bet deja Nikono objektyvai per brangu . Todėl teks tenkintis Sigma ar Tamron
ir šiaip kažkaip prdėjau abejoti dėl savo Nikon D80 fokusavimo. Nes dažniausiai akyse fokuso nerasta (visad maniau, kad aš pati ir kalta), bet savaitgalį turėjau kitą fotiką, tai su juo tos problemos nebuvo
(aišku tai aukštesnės klasės fotikas buvo). kažin kur galėčiau tą dalyką savo fotiko patikrinti
[/quote]
Prasom
su malonumu patarimus dalinu
Tiesiog paziurek,gal vaizdo ieskiklio dioptrijos nusuktos netinkamai,todel ir nera ryskumo.Ten sale akuliaro turetu buti toks ratukas,jis skirtas nusireguliuoti zmogui kurem reikelingi akinia,tai gi kad nedeveti akiniu nustatomos dioptrijos
O kas del optikos,galima tikrai nebrangiai nusipirkti senesniu Nikkor objektyvu 20mm 2.8, 24mm f2.8 35mm f2 man vakar pavyko isigyti 24mm f2.8 tai juk seni bet profiniai objektyvai ,kadangi ta turiu tai savo 20mm 2.8 parduodu
nors gal ir gaila siek tiek,jis labai gera kampa ima,na bet man retai prireike,tai gaunasi kad tik stovi dazniau nei naudoju