Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(luokė @ 2008 06 13, 20:25)
tai kad fotikas gi tas pats. kaip pradedančiai, manau, neverta imt brangesnio- juk skiriasi tik objektyvas, o jį galėsi pramokus pasikeist

Nu taip,fotikai tokie pat,šitą aš žinau.Mane ir domina ar didelis skirtumas tarp objektyvų g.gif O gal man iš viso rinkis pigesni variantą,bet tenais jau ir kiti nustatymai skiriasi.Domina dar šis http://www.fotofabri...es-2409702.html
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 06 13, 20:25)
tai kad fotikas gi tas pats. kaip pradedančiai, manau, neverta imt brangesnio- juk skiriasi tik objektyvas, o jį galėsi pramokus pasikeist

Objektyvas yra labai svarbus dalykas veidrodiniam fotoaparate, jei ne svarbiausias. Juilet, nelabai ką konkrečiai galiu patarti, nes neturiu nei vieno nei kito, bet palauk kol čia ar kitoj temoj kur parašei, kas nors labiau nusimanantis ar turintis parašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 06 13, 21:33)
Objektyvas yra labai svarbus dalykas veidrodiniam fotoaparate, jei ne svarbiausias. Juilet, nelabai ką konkrečiai galiu patarti, nes neturiu nei vieno nei kito, bet palauk kol čia ar kitoj temoj kur parašei, kas nors labiau nusimanantis ar turintis parašys smile.gif

ok.gif laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Juilet, del objektyvu gal cia kas parasys, o jei bendrai metais del paties aparato, pabandyk paziuret ir pasiklausinet cia:
sioje temoj
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu į pokalbį, bet gal galėsit padėti... blush2.gif
Nusipirkom fotiką Canon EOS 450 D, nufotkinom gal penkis kadrus ir ant displėjaus atsirado užrašas "Error 99". Nieko padaryti nepavyksta - nei fotografuoti, nei ijungti meniu, nei dar ką nors cray.gif
Instrukciją skaitėm, akumuliatorius pakrautas, visa kita - irgi atrodo padaryta pagal taisykles. Ieškojau info internete, bet kaip supratau "Error 99" atsiranda dėl daugybės įvairių priežasčių... verysad.gif Kai kuriems taip nutinka naudojant Sigmos objektyvus. Pas mus 2 Canon'o objektyvai, bet fotikas užstrigo su tuo Eror'u ir neveikia nei su vienu iš jų cray.gif
Taigi... verysad.gif Labai norisi išbandyti pirkinį, bet jau nežinom ką daryti... Gal kas buvote susidūre su tokia bėda ir galėtumėt patarti kaip elgtis..?
P.S. Ieškodama info Nete supratau, kad "Eror 99" atsiranda skirtinguose Canon'ų fotoaparatuose - nebūtinai tokiuose modeliuose kaip mūsiškis... Gal žinote sprendimo variantų? ax.gif
Būčiau be galo dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariste @ 2008 06 14, 19:47)
Sveiki 4u.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu į pokalbį, bet gal galėsit padėti...  blush2.gif
Nusipirkom fotiką Canon EOS 450 D, nufotkinom gal penkis kadrus ir ant displėjaus atsirado užrašas "Error 99". Nieko padaryti nepavyksta - nei fotografuoti, nei ijungti meniu, nei dar ką nors cray.gif
Instrukciją skaitėm, akumuliatorius pakrautas, visa kita - irgi atrodo padaryta pagal taisykles. Ieškojau info internete, bet kaip supratau "Error 99" atsiranda dėl daugybės įvairių priežasčių...  verysad.gif Kai kuriems taip nutinka naudojant Sigmos objektyvus. Pas mus 2 Canon'o objektyvai, bet fotikas užstrigo su tuo Eror'u ir neveikia nei su vienu iš jų cray.gif
Taigi...  verysad.gif Labai norisi išbandyti pirkinį, bet jau nežinom ką daryti... Gal kas buvote susidūre su tokia bėda ir galėtumėt patarti kaip elgtis..?
P.S. Ieškodama info Nete supratau, kad "Eror 99" atsiranda skirtinguose Canon'ų fotoaparatuose - nebūtinai tokiuose modeliuose kaip mūsiškis...  Gal žinote sprendimo variantų?  ax.gif
Būčiau be galo dėkinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal korta netinka?
Atsakyti
QUOTE(juilet @ 2008 06 13, 20:17)
Nu taip,fotikai tokie pat,šitą aš žinau.Mane ir domina ar didelis skirtumas tarp objektyvų  g.gif O gal man iš viso rinkis pigesni variantą,bet tenais jau ir kiti nustatymai skiriasi.Domina dar šis http://www.fotofabri...es-2409702.html

Objektyvas neblogas (Nikon'o kit'iniai objektyvai aplamai neblogi), bet ne pats geriausias. Pradziai tau uzteks per akis. Veliau reikes keisti. Jeigu gali skirt daugiau finansu, pirk unversalu 18-200 VR. Jis brangokas, bet turesi objektyva visiems gyvenimo atvejams.
Atsakyti
Sveiki,

turiu toki klausima: ar tiktu mano d50-tukui tamrono 17-50 f2.8 ?
busiu dekinga atsakiusiam aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letenėlė: 21 liepos 2008 - 17:57
QUOTE(Letenėlė @ 2008 07 21, 17:57)
Sveiki,

turiu toki klausima: ar tiktu mano d50-tukui tamrono 17-50 f2.8 ?
busiu dekinga atsakiusiam  aciuks.gif

Tinka, jei jis skirtas nikon'ui. Tamronas gamina objektyvus visiems, taigi žiūrėk, kad nebūtų pvz. skirtas canon'ui ar dar kam nors smile.gif
Atsakyti
dekui, Sillwio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariste @ 2008 06 14, 19:47)
Sveiki 4u.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu į pokalbį, bet gal galėsit padėti...  blush2.gif

man su Sigma taip nutinka.. fotikas 350D tai isjungiu ir vel ijungiu... bet kazkaip lyg issiaiskinau kad kazka nustatau jam ne taip. ne fotomeistre tiksliai nepasakysiu... bet buna kad kadras tinka kadras ne nes kai automatinis fokusavimas tai girdziu kaip bando sufokusuoti ir tada op eroras 99

ai veliau priveliau jauciu nesupratai nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 22 liepos 2008 - 17:06
sveiki ax.gif
ka patarumet nikon D60, busiu dekinga smile.gif ?
Atsakyti