Įkraunama...
Įkraunama...

Objektyvai

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 10:28)
bet kiek radau informacijos yra ir ne tokių gerų atsiliepimų, bet tai neišku kas tie vertintojai ten  unsure.gif Šiaip tai rimtai mąstau, nes dabar turim galimybę atsisiųsti pigiau  unsure.gif Bet kažkaip baisoka ir siųstis tokį daiktą  unsure.gif

Aš susidariau nuomonę, kad taip rašo žmonės, jau investavę į profesionalius stiklus. Kažkaip reikia pateisinti išleistą nemenką krūvelę gražių popierėlių smile.gif
Papildyta:
Kažin jei įdėčiau skelbimą kad parduodu ,ar kas susidomėtų mano 18-135  g.gif

Kaina reguliuoja paklausą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 15, 10:36)
Aš susidariau nuomonę, kad taip rašo žmonės, jau investavę į profesionalius stiklus. Kažkaip reikia pateisinti išleistą nemenką krūvelę gražių popierėlių smile.gif
Papildyta:
Kaina reguliuoja paklausą smile.gif

jo bigsmile.gif Ką daryyyyyt ? lotuliukas.gif
Atsakyti
O koks būtų šviesesnis  g.gif

nu tipo 2.8, o ne 3.5.

ai, Sillwio ir atsakė jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 kovo 2008 - 10:54
Arteja vasarele ir noreciau apsirupinti plataus kampo objektyvu. Turiu Canon 400D. Megstu paveiksluoti kalnus, krioklius. Praeita vasara savo 18-55mm keikiau, norejosi platesnio kampo. Ka galetumete patarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 12, 16:27)
manau, klausimas kaip tik į temą bus...
kas žinot- kur LT gaut adapterių objektyvams? gavos taip, kad yra pora gerų objektyvų, bet mano canonui jie netinka. sprendimas- adapteriai. ale kur rast? kol kas paieškos praktiškai bevaisės.

pasikartoju- gal kas paskaitys, ką nors pasakys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 03 15, 11:10)
pasikartoju- gal kas paskaitys, ką nors pasakys...  unsure.gif

Aš ne lietuvoj ir neturiu canon, taigi pasakyti daug negaliu. Pabandyk e-bay.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 15, 11:06)
Arteja vasarele ir noreciau apsirupinti plataus kampo objektyvu. Turiu Canon 400D. Megstu paveiksluoti kalnus, krioklius. Praeita vasara savo 18-55mm keikiau, norejosi platesnio kampo. Ka galetumete patarti ax.gif

aš turiu Sigma 10-20 mm. esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 15, 10:53)
nu tipo 2.8, o ne 3.5.

aha , supratau, kainelė jo tai unsure.gif Žodžiu MB jau užsakė, jei užsakinės tas draugas sau,tai ir mums tą objektyvą parsiųs. Vis gėda klaust, bet ai geriau paklausiu nei paskui graušiuos: ar verta man savo 18-135 keist į tą 16-85, ta prasme ar jūs keistumėt unsure.gif Aš turiu problemą, kad man dreba rankos šiek tiek kai fotografuoju ir neišeina iš rankos ryškiai nufotografuot , o nuo trikojo irgi ne viską gali fotografuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 15 kovo 2008 - 13:23
QUOTE(bite maja @ 2008 03 15, 15:28)
aš turiu Sigma 10-20 mm. esu labai patenkinta.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Ar nera per tamsus?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 15, 20:04)
Aciu uz atsakyma 4u.gif  Ar nera per tamsus?

kažkaip ir užtenka. Londone daugiausia su juo ir fotkinau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 15, 10:08)

Tavo vietoje aš imčiau su kitiniu. Iš tavo paminėto sąrašo matosi, kad kol kas nežinai ko tau reikia (taip ir turi būti). Pradžiai aš manau užteks ir kitinio, o vėliau matysi kokiam diapazone daugiausia fotografuoji, tada ir objektyvą rimtesnį rinksies jau pagal konkrečius poreikius.

labai dekui uz ats biggrin.gif o dieve, as pasiskaitinejau tas nuorodas, jusu(sm fotografu) bloga ir siaip ten esancia info, tai toks jausmas, kad cia visus tokius prasciausius objektyvus ir sukeliau lotuliukas.gif blush2.gif
o gal galit kas nors atsakyti i klausima, kodel tarkim 18 - 200 su tokia pat diafragma objektyvas pigesnis nei 18 - 50? doh.gif
Atsakyti
kas turite canon 16-35 mm 2.8? jums jokio garso keisto naudojant ?... as dar jo nemaciau, bet zmogus, kuris nupirko, sako, kad keistai cypia jis... doh.gif
kodel idomu.... g.gif ar taip turi but ....
Atsakyti