Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kad nereikėtų lyginti?

Yra ir kitų stebuklų biggrin.gif be džiovyklės, tiesiog purškiklis thumbup.gif
VA ČIA PRAŠOM

dar neteko išbandyti, bet jau užsisakiau, deja jų yra tik JAV ax.gif
Atsakyti
Rubus centrifuguokite ant mazesniu apsuku ir dziaukite tvarkingai ant tam skirtu pakabu, galite krestelt, perlenkiu patalynes keliskart kvarkingai ir pametu graziai ant virves, tai alei nei vienos rauksles, bet to mano skalbenke turi ta antiglamzimosi funkcija, tai net po naktinio skalbimo (naktinis tarifas pas mane mazesnis) istraukus skalbinius ryte - nei trupucio nesusiglamze- purus puruteliai, beje centrifuguoju viska ant 400aps/min, nors galiu ir ant 1200, nu nelyginau biesas zino laiko jau nieko, o ant silko programos paskalbus neuznesiotus marskiniu, tai praktiskai lygint ir nereik, pora kart su laidyne pravaziavai ir marskiniai kaip ledas!
Svarbiausia man rodos sava sistemele pagauti ir sutaupysit laiko, kuri galima ir kitur naudingai panaudoti...na kad ir seimynai pyraga iskept... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus beveik visi rūbai ant pakabų, džiovinu ant mažų apsukų ir gerai išpurtau, aišku, stengiuosi džiauti ant virvės kuo tvarkingiau,kad nebūtų raukšlių... lygintuvą naudoju labai retai blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 21:55)

4u.gif
Atsakyti
man lyginimas irgi didziausia kancia schmoll.gif . patalines, ranksluosciu nelyginu(lentynoj prasiguli), lyginu tik tai kas itin butina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 12 01, 00:03)
Yra ir kitų stebuklų  biggrin.gif  be džiovyklės, tiesiog purškiklis  thumbup.gif 
VA ČIA PRAŠOM

dar neteko išbandyti, bet jau užsisakiau, deja jų yra tik JAV  ax.gif

biggrin.gif
Atsakyti
"Ką darote, kad nereikėtų lyginti?"
- Neperku drabuziu, kurie glamzosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2008 12 01, 03:05)
Rubus centrifuguokite ant mazesniu apsuku ir dziaukite tvarkingai ant tam skirtu pakabu, galite krestelt, perlenkiu patalynes keliskart kvarkingai ir pametu graziai ant virves, tai alei nei vienos rauksles, bet to mano skalbenke turi ta antiglamzimosi funkcija, tai net po naktinio skalbimo (naktinis tarifas pas mane mazesnis) istraukus skalbinius ryte - nei trupucio nesusiglamze- purus puruteliai, beje centrifuguoju viska ant 400aps/min, nors galiu ir ant 1200, nu nelyginau biesas zino laiko jau nieko, o ant silko programos paskalbus neuznesiotus marskiniu, tai praktiskai lygint ir nereik, pora kart su laidyne pravaziavai ir marskiniai kaip ledas!
Svarbiausia man rodos sava sistemele pagauti ir sutaupysit laiko, kuri galima ir kitur naudingai panaudoti...na kad ir seimynai pyraga iskept... mirksiukas.gif

siaip dabar viska dziovinu dziovykleje, tai kazkaip problemu neturiu, bet mintis del mazesniu apsuku idomi, reiks pabandyti idomumu delei pasizaisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 12 01, 00:03)
Yra ir kitų stebuklų  biggrin.gif  be džiovyklės, tiesiog purškiklis  thumbup.gif 
VA ČIA PRAŠOM

dar neteko išbandyti, bet jau užsisakiau, deja jų yra tik JAV  ax.gif

as toki turiu thumbup.gif , bet naudoju tik kelionese thumbup.gif Kazkaip man tas lyginimas nesudaro problemu biggrin.gif

o tas purskiklis, tai lyg butu skiestas skalbiniu minkstiklis- pabandykit, gal tas pats ir gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valer @ 2008 12 01, 16:22)
Pas mus beveik visi rūbai ant pakabų, džiovinu ant mažų apsukų ir gerai išpurtau, aišku, stengiuosi džiauti ant virvės kuo tvarkingiau,kad nebūtų raukšlių... lygintuvą naudoju labai retai blush2.gif

thumbup.gif lygiai taip pat elgiuosi
Džinsus pratampau, viską kabinu kuo lygiau džiovinimui + renkuosi mažai besiglamžančius rūbus
... lygintuvą naudoju 2-3 kartus per metus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2008 08 17, 01:03)
... bet pavz patalynė tai peilis kaip lygint reikia

būna tokia paraukta/glamžyta patalynė, ant tokios nesimato ar lyginta ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VIJOLAA @ 2008 12 02, 00:37)
man lyginimas irgi didziausia kancia schmoll.gif . patalines, ranksluosciu nelyginu(lentynoj prasiguli), lyginu tik tai kas itin butina tongue.gif

thumbup.gif Siaip kiek teko lankytis viesbutukuose skandinavijoje, jie labai vertina naturalu patalynes audini, o ypac lina, ir jo nelygina..
Na, o mano mamyte irgi nelygina patalynes ir ranksluosciu, tik higienos sumetimais skalbia juos virinimo rezimu. O taupumo sumetimais, lygindama kitus drabuzius, ji patiesia patalyne po apacia. Tai lyginant kt. drabuzius ir tie savaime prasilygina bigsmile.gif
Atsakyti