Sveikos. As geriau AD su kontraceptinem tabletem. Tai siaubas kazkoks jau taaaip blogai jauciuosi kad ne tas zodis,paumejo depresija labai. Geriu cipralex ar nepanil,ziurint koks buna vaistinej. Svorio priaugau nuo ju Apetitas zveriskas,libido nerasta....
Sveikos mamytes. Manau kad mano draugas serga bifoline deprecija .Noreciau padiskutuoti su mamytemis kurios turi sugyventinius kurie serga kokia nors deprecijos forma.Gal dar atsiras mamyte kuri turi tokiu problemu ir issakys kaip ji su tuo kovoja.Noriu as ji pradet suprast.
Nusprendziau kad jis turi problemu todel kad kai pastojau reke kad nemano vaikas man tu nerupi negaliu padeti ,po 8men pradejo rasyti kad nori su manimi gyventi kad jam rupi vaikas.Stai gyvenam kartu nesneka su manimi isvis nebendraujam ,kartais uzeina jam meilumo priepuoliai glaustosi paskui staigiai nustumia,jei kas su juo sneka greit pakelia balsa turi savo uzsibrezta pasauli jisai teisiausias visi kiti durni,vakare megsta isgerti siektiek ir raso knyga ateina i lova 5 ryto 6ryto keliasi 11 ryto ,turi su miegu susijusiu problemu negali uzmigti eksema ar kaip taliga vadinasi ,daznai buna agresyvus,netvarkingas ,nehigieniskas,turi keliu,klubu,raktikaulio ir nugaros slankteliu problemqs (sanariai),serga asma ,tylus uzsidares ,skaiciau kad tai viskas ieina i bifoline maniakine deprecija .Butu malonbu apie tai padiskutuoti
Gyvenciau lietuvoje su juo tai begciau i sona bet kadangi taip gyvenimas susikloste noriu suprast ar jisai problemu turi ar jisai tik uzsispyres ozys,smirdancia barzda...
Nusprendziau kad jis turi problemu todel kad kai pastojau reke kad nemano vaikas man tu nerupi negaliu padeti ,po 8men pradejo rasyti kad nori su manimi gyventi kad jam rupi vaikas.Stai gyvenam kartu nesneka su manimi isvis nebendraujam ,kartais uzeina jam meilumo priepuoliai glaustosi paskui staigiai nustumia,jei kas su juo sneka greit pakelia balsa turi savo uzsibrezta pasauli jisai teisiausias visi kiti durni,vakare megsta isgerti siektiek ir raso knyga ateina i lova 5 ryto 6ryto keliasi 11 ryto ,turi su miegu susijusiu problemu negali uzmigti eksema ar kaip taliga vadinasi ,daznai buna agresyvus,netvarkingas ,nehigieniskas,turi keliu,klubu,raktikaulio ir nugaros slankteliu problemqs (sanariai),serga asma ,tylus uzsidares ,skaiciau kad tai viskas ieina i bifoline maniakine deprecija .Butu malonbu apie tai padiskutuoti
Gyvenciau lietuvoje su juo tai begciau i sona bet kadangi taip gyvenimas susikloste noriu suprast ar jisai problemu turi ar jisai tik uzsispyres ozys,smirdancia barzda...
QUOTE(Beatucyte @ 2012 01 08, 00:27)
Sveikos mamytes. Manau kad mano draugas serga bifoline deprecija .Noreciau padiskutuoti su mamytemis kurios turi sugyventinius kurie serga kokia nors deprecijos forma.Gal dar atsiras mamyte kuri turi tokiu problemu ir issakys kaip ji su tuo kovoja.Noriu as ji pradet suprast.
Greiciau ''vyniok meskeres'' nuo jo,kol pati nesusirgai depresija.Kudikeli uzsiauginsi pati viena,o gal gyvenime sutiksi ir protinga zmogu.Nei tu pirma nei paskutine.Saugok ir mylek save.Sekmes tau
Na aciu galvojau begt bet vis vaikas stabdo norisi kad teti turetu:/ bet situacija negereja galbut man nervai nebelaiko,na kai visiskai truks bus viskas.
Aciu uz palaikyma
Aciu uz palaikyma
Ar yra gyvu?labas.
Sveikos,rasau nes jau nebezinau ko griebtis,labai blogai jauciuos,kapstausi savo gyvenimelyje kaip muse kakaluose ir niekaip neissikapstau,jau ir mintys visokios negeros aplanko,reiktu pas gydytoja koki nuvaziuot,bet negaliu ir to padaryti, ,kazkoks uzburtas ratas,vien bedos ir problemos,atrodo stengiuosi nepasiduoti,bet jegos jau senka....
QUOTE(davakta @ 2012 05 12, 18:44)
Sveikos,rasau nes jau nebezinau ko griebtis,labai blogai jauciuos,kapstausi savo gyvenimelyje kaip muse kakaluose ir niekaip neissikapstau,jau ir mintys visokios negeros aplanko,reiktu pas gydytoja koki nuvaziuot,bet negaliu ir to padaryti, ,kazkoks uzburtas ratas,vien bedos ir problemos,atrodo stengiuosi nepasiduoti,bet jegos jau senka....
užsuk čia
http://www.supermama...howtopic=841899
Stiprybės,drąsos...O savigyda blogas sprendimas,konsultacija butina
QUOTE(Unera @ 2012 12 27, 11:36)
Labutis...
Gaila, kad tema mirusi
O taip norėtusi žinoti kaip sekasi kitoms kovoti su šia liga.... Ką geriat? ar lankotes pas psichoterapiautą, kas padeda?...
Gaila, kad tema mirusi
O taip norėtusi žinoti kaip sekasi kitoms kovoti su šia liga.... Ką geriat? ar lankotes pas psichoterapiautą, kas padeda?...
Sveiki, depresiukai,
Aš depresija susirgau pries koki menesi. Galbut ir anksciau man pasireiksdavo visokios keistos nuotaikos, suletejes mastymas ar nenoras bendrauti, tačiau visa tai budavo laikina (daugiausiai dvi dienas). O dazniausiai tai pasireiksdavo kaip PMS, todel nekreipdavau demesio, nes ir diskomforto kazkokio labai nebuvo.
O dabar prasidejo visai kas kita: motyvacijos nera niekam, prasmes gyvenime atrodo visai nebera, noru, hobiu irgi nebeturiu, nieko daryt nenoriu ir negaliu, nes negaliu normaliai susikaupt ir mastyt. Gaila artimuju, nes atrodo, kad jiems esu nasta. Ypac gaila suzadetinio, kuris myli mane, kartais stengiasi pralinksminti, bet zinau, kad taip greitai pralinksmet neiseis. javascript:emoticon(':oh') Aisku, stengiuosi jam nesiguosti per daug ir nesiskusti kaip šudinai jauciuos, nes nenoriu atsibost su tokia savo busena. Be to, si rugpjuti musu vestuves, reikia joms ruostis, viska planuoti, o man noru nera jokiu, kurybiniu ideju irgi jokiu. Net nebezinau kaip isgyvensiu iki tu vestuviu.
Po mazdaug savaites blogo jautimosi pradejau rupintis ir galvot kas man darosi ir kaip visa tai spresti. Kol kas nei tevams, nei suzadetiniui nieko nesakiau, nebent tai, kad siaip liudna ar bloga nuotaika. Bet po kokiu dvieju savaiciu pasakiau tevams, kad manau, man depresija (kaip tik tuo metu ir mano tetis gere antidepresantus). Zodziu, pradejau imtis veiksmu: nuejau pas psichiatre, padare man testa psichologini, nustate vidutini depresijos lygi. Buvau ir pas psichologe nuejus viena karta, kol kas poveikio, tai aisku nepajauciau.
Siandien vel buvau pas psichiatre ir israse man Cipralex. Bijojau is karto pirkti tuos AD del salutiniu poveikiu, darbingumo nukritimo ar dar ko, nu bet nusipirkau ir nuo rytojaus pradesiu gerti.
Gal kas vartojat Cipralex? Kokia jums buvo pradzia su siuo vaistu? Ar pasireiske salutiniai poveikiai? Ir po kiek laiko mazdaug pajautet pagerejima?
QUOTE(sheila77 @ 2013 05 03, 16:51)
Dar viena depresijos tema yra kertelėje sielai.