Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Rasmike @ 2010 11 25, 23:28)
O ar su depersija ir nerimu kam nors is jusu pasireiske sanariu skausmai?man skauda desines puses sanariai:/ nebezinau kur detis,jie tokie nelakstus,atrodo kad sunku net judeti...

man db skauda ne tik sanarius visus, bet dar ir raumenis plius skarndis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 25, 21:51)
man db skauda ne tik sanarius visus, bet dar ir raumenis plius skarndis sad.gif

man irgi skauda kas tik imanoma,sanarius ,nugaros raumenis,juosmens raumenis be to raumenys sokineja,kartais dreba(tai akis triukcioja tai ranka tai da koki nugaros raumeni patrukcioja),naktimis kartais blauzdas traukia meslungis,arba tirpsta galunes,plius galva tirpsta,cypia galvoje.spaudimas sokineja ,jauti gerkeleje kaip plaktu pulsas ir kazkas spaustu ja,galiu vardinti n ir n..gyvenimas pilkas paliko,sunku viska daryti,nuotaiku kaita didele..vaistu siuo metu nevartoju,xanax 3 menesiukus reguliariai pageriau tai buvo padeje 1 menesi ,atsigavimas,daba visai be vaistu ,nes anlgijoje ju gauti be sansu,ka jau kalbeti apie tyrimus....gyvenu ir kenciu
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 11 26, 23:43)
man irgi skauda kas tik imanoma,sanarius ,nugaros raumenis,juosmens raumenis be to raumenys sokineja,kartais dreba(tai akis triukcioja tai ranka tai da koki nugaros raumeni patrukcioja),naktimis kartais blauzdas traukia meslungis,arba tirpsta galunes,plius galva tirpsta,cypia galvoje.spaudimas sokineja ,jauti gerkeleje kaip plaktu pulsas ir kazkas spaustu ja,galiu vardinti n ir n..gyvenimas pilkas paliko,sunku viska daryti,nuotaiku kaita didele..vaistu siuo metu nevartoju,xanax 3 menesiukus reguliariai pageriau tai buvo padeje 1 menesi ,atsigavimas,daba visai be vaistu ,nes anlgijoje ju gauti be sansu,ka jau kalbeti apie tyrimus....gyvenu ir kenciu

nu lygiai ir man tas pats, plius man dar toks jausmas lyg kas mane smaugtu, bet as jau rimtai pradejau gerti vaistus smile.gif
Atsakyti
na pozymiai ir man panasus.. bet ar gali nuo depresijos dar kristi svoris ir skaudeti sirdies plote..sunkumas krutineje??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buliuke: 27 lapkričio 2010 - 14:52
QUOTE(buliuke @ 2010 11 27, 15:51)
na pozymiai ir man  panasus.. bet ar gali nuo depresijos dar kristi svoris ir skaudeti sirdies plote..sunkumas krutineje??

na su sirdim tai tfu tfu tfu problemu nera, o va jau su svoriu doh.gif nukrito belekiek smile.gif
Atsakyti
Ar yra čia gyvų?
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 01 15, 20:06)
Ar yra čia gyvų?

Aš gyva biggrin.gif ir ne tas žodis kokia esu gyva ohhhhhhhhhhhhhhh lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 15 sausio 2011 - 20:33
QUOTE(Tėtsi @ 2011 01 15, 18:33)
Aš gyva  biggrin.gif  ir ne  tas žodis kokia esu gyva ohhhhhhhhhhhhhhh lotuliukas.gif

va buvau pas gydytoja UK.padare du depresijos testus ir abu teigiami,pagaliau israse AD,bet man jie mazai kol kas padeda.geriu flouxetine jau apie dvi sav,kol kas jokiu pokyciu dideliu nejauciu..
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2011 01 16, 13:23)
va buvau pas gydytoja UK.padare du depresijos testus ir abu teigiami,pagaliau israse AD,bet man jie mazai kol kas padeda.geriu flouxetine jau apie dvi sav,kol kas jokiu pokyciu dideliu nejauciu..

Labukas Rasmike mirksiukas.gif Kiek laiko vartoji AD? Aš geriu Seroxatą 30 mg.beveik tris metus,ir kol kas iki pavasario negalvoju mesti,o kai trečadieni po dviejų metų vėl migrena su aura ( du priepuoliai viens po kito) užėjo tai visai nežinau kaip gyvensiu be AD. Ligoninėje neurologas pasakė,kad su tokiom aurom ir priepuoliais dar reikia pagerti AD g.gif doh.gif
Gerai kad turiu du vaikus,apie triečia tikriausiai teks užmiršti visiems laikams verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu,depresija sergu apie metus laiko.Taciau gydytis pradejau tik pries savaite laiko, nuo vaistu pagerejimo kol kas nejausciu.Mane domina ar del depresijos yra isduodamas nedarbingumo pazymejimas, nes jauciu, kad kolkas dirbti nebegaliu, mano darbas labai atsakingas ir nuolatinis bendravimas su zmonemis, ko man labiausiai siuo metu nesinori.
Atsakyti
Labas diena. Man jau antra karta atsinaujina depresija... Pries du metus gydziausi 10men,o dabar dar ne menesio negeriu Cipralex.
Gal kuri su antidepresantais vartojat ir kontraceptines tabletes? Man iskilo klausimas ar galima jas kartu vartot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sermuksn_e @ 2011 01 20, 02:44)
Sveikos, jungiuosi prie jusu,depresija sergu apie metus laiko.Taciau gydytis pradejau tik pries savaite laiko, nuo vaistu pagerejimo kol kas nejausciu.Mane domina ar del depresijos yra isduodamas nedarbingumo pazymejimas, nes jauciu, kad kolkas dirbti nebegaliu, mano darbas labai atsakingas ir nuolatinis bendravimas su zmonemis, ko man labiausiai siuo metu nesinori.

Sveikute Sermuksne_e mirksiukas.gif Taip išduoda ,tik aišku jeigu nebijot kad sužinos kolektyvas kur dirbat,visokių žmonių yra,bet labai gerai jus suprantu dėl darbo drinks_cheers.gif Gal galit papasakoti ,kaip jus supratot kad jums depresija?
Papildyta:
QUOTE(Semi @ 2011 01 25, 17:41)
Labas diena. Man jau antra karta atsinaujina depresija... Pries du metus gydziausi 10men,o dabar dar ne menesio negeriu Cipralex.
Gal kuri su antidepresantais vartojat ir kontraceptines tabletes? Man iskilo klausimas ar galima jas kartu vartot g.gif

Gal trumpai vaistukus gėrėt,kad vėl atsinaujino,nors du metus sakot viskas buvo gerai smile.gif Nepatartina kontraceptikus gerti su AD. schmoll.gif
Atsakyti