QUOTE(Sella @ 2008 12 10, 18:19)
Su tokiais pareiškimais reikia būti atsargiai.Gal negasdinkim žmogaus
Lemoora, būk rami.Pasitikėk savo gydytoju, tik jis žinos kada tau nutraukti vaistus (palaipsniui).
Lemoora, būk rami.Pasitikėk savo gydytoju, tik jis žinos kada tau nutraukti vaistus (palaipsniui).
Ačiū aš neišsigandau suprantu, kad jau pripratau prie vaistų.. Tik noris kuo greičiau atsipratinti nuo jų ir vėl gyventi kaip normalus žmogus, kuo natūraliau vaistų ir taip pakankamai daug vartoju dabar net taurelės už draugų laimę negaliu pakelti dėl tos chemijos.
Ačiū už palaikymą
QUOTE(Skorpix @ 2008 12 10, 19:10)
Labas vakaras
Na is tiesu, mano bedos panasios - esu didele nerimautoja su labai jautria nervu sistema, todel vis prisigalvoju visokiu nesamoniu, kad jau man kur nors kas nors rimto ( turiu omenyje sveikata )
Keliauju per gydytojus kaip kokia maniake ir pora vakaru bunu pakyleta, kai suzinau, kad viskas tvarkoje
Po to vel dainele is pradziu...
Dabar vartoju AD, jau pora menesiu - lyg ir buvau pajutusi pagerejima ir grizo pasitikejimas, taciau pastaroji savaite kazkokia nemaloni - nuolat salta, rankos kaip ledas, kakla skauda, galva kaip maisu ternkta, po blauzdas smilkuliukai laksto...
Jei nepraeis, teks skambinti psichiatrui.
p.s. psichoterapija yra galima sakyti, sielos gydymas, kuri pacientui padeda atlikti psichologas arba psichoterapeutas.
Psichiatras daugiau demesio kreipia i fiziologinius psichikos reiskiniu padarinius ir ivairiu simptomu salinima, kad zmogus jaustusi kiek galima komfortiskiau fiziskai.
Bet tai NERA psichoterapija.
p.s.2 bet kokius vaistus, o ypac AD be gydytojo rekomendaciju tikrai nepatarciau eksperimentuoti...
SEKMES
Na is tiesu, mano bedos panasios - esu didele nerimautoja su labai jautria nervu sistema, todel vis prisigalvoju visokiu nesamoniu, kad jau man kur nors kas nors rimto ( turiu omenyje sveikata )
Keliauju per gydytojus kaip kokia maniake ir pora vakaru bunu pakyleta, kai suzinau, kad viskas tvarkoje
Po to vel dainele is pradziu...
Dabar vartoju AD, jau pora menesiu - lyg ir buvau pajutusi pagerejima ir grizo pasitikejimas, taciau pastaroji savaite kazkokia nemaloni - nuolat salta, rankos kaip ledas, kakla skauda, galva kaip maisu ternkta, po blauzdas smilkuliukai laksto...
Jei nepraeis, teks skambinti psichiatrui.
p.s. psichoterapija yra galima sakyti, sielos gydymas, kuri pacientui padeda atlikti psichologas arba psichoterapeutas.
Psichiatras daugiau demesio kreipia i fiziologinius psichikos reiskiniu padarinius ir ivairiu simptomu salinima, kad zmogus jaustusi kiek galima komfortiskiau fiziskai.
Bet tai NERA psichoterapija.
p.s.2 bet kokius vaistus, o ypac AD be gydytojo rekomendaciju tikrai nepatarciau eksperimentuoti...
SEKMES
Na taip, man ši būsena kuo puikiausiai pažįstama, pati irgi baisi mėgėja "ieškoti" ligų jau tik kas paskaudo ar neduok Dieve kur perskaičiau apie kokia ligą, tuoj prisigalvoju blogiausių scenarijų, o tai ir būna didžiausia kliūtis pasijusti geriau ir pamiršti ligas, kurių net nebūna. Kažkaip po vaistukų vartojimo aš nebegalvoju apie ligas, atsipalaiduoju, todėl nebekamuoja nervinė įtampa dėl kurios atsiranda visokių skausmų ir simptomų.
Skorpix, kelias į ramybę ir sveikatą - per tavo mintis tik tavo galvoje "gyvena" visos ligos ir perdėta reakcija į negalavimus. Kai ten bus tvarka, organizmas pats susitvarkys jau kuris laikas į visus sveikatos sutrikimus reaguoju maždaug taip: "aj, ne pirmas kartas, tai normalu, juk esu jautri, praeis po kelių dienų.. reikia tik pakentėti ir daugiau užsiimti darbais, kad mintims neliktų laiko" ir viskas iš tikrųjų susitvarko Sėkmės ir tau
P.S. o kaip atrodo tikra psichoterapija? ar turėčiau ja užsiimti su savo gydytoja? kažkaip keistai jaučiuosi, neatrodo, kad turiu ką jai papasakoti, nes nemanau, kad turiu kažkokių psichologinių bėdų, na, ne daugiau nei kiekvienas iš mūsų..