Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(bimkutele @ 2008 06 25, 22:59)
sveikute smile.gif tikrai nepades.vyras sededamas tevystes atostogose gauna 100% savo atlyginimo,uztenka banko paskolai apmoketi ir patarnavimams,vyras dienas leidzia prie tv ir pagalbos nera jokios,as namie dirbu su moliu tad vaikui sioskute iskrito lekiu ranku plautis,keliasi,valgo,pas gydytojus i savaite po kelis kartus lankomes,vienus vaistus nuperki jau israso kitus,pradejau vesti i masazus mokamus,nes labai auksti tonusai,o i nemokamus eiles ilgos,visi artimieji kituose miestuose gyvena,net mama uzsienyje,nu nera kas padetu.skaudziausia kai paprasai vyro pagalbos ir atsakimas buna gerai tuoj,bet tik kai parukys,kavos atsigers i tualeta nueis,kai filmas baigsis ir t.t..gerai apsilankysiu pas psichoterapeuta,kas poto???vel tas pats???kuo gydytojas man pades?beto 13m.buvau pas karta pas psichologa,jis mane iskamantinejo kaip kur su kuo gyvenu.iskamantinejas pasake ar nemanai,kad reiketu i erdvesni buta persikelti,turejau pas ji kita karta ateiti,bet taip skaudu buvo,kad nebejau daugiau schmoll.gif

Labutis mirksiukas.gif Manau vienintelis išeitis keisti vyra biggrin.gif Ir dar vienas patarimas,negalvok,kad esi viena tokia.Kiek daug moteru auginančiu ne vieną vaika, ir turinčios dar daugiau problemu.Esi labai kategoriška pačiai sau.Visur matai tik problemas,tau tikrai reikia išmokti žiūrėti kitu kampu į savo gyvenimą.Suprantu,kad tau sunku,bet turi vaikelį dėl kurio verta gyventi.Nenusimink,iš kiekvienos situacijos galima rasti išeiti.Laikykis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 26 birželio 2008 - 10:14
QUOTE(muter @ 2008 06 26, 09:11)
Sveikutes,gal esate ka girdeje apie Psichoterapijos studija Kaune? labai reikia atsiliepimu  4u.gif

esame bigsmile.gif o pas ka lankais?
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 25, 23:15)
kai yra psichologines problemos tai gali padeti,bet kai miegi vos po kelias valandas jau puse metu...,bandai numigti su vaiku,bet negali,nes nespesi darbo atlikti.galeciau ir greiciau darba padaryti,bet lakstai kas 10min.prie vaiko doh.gif yra ir kitu dalyku varanciu i depresija...

Atsiprasau,kad isikisau cia su savo patarimu....bet ,kad negalejau nutyleti...
Reikia labai ramiai ir rimtai pasikalbeti su savo vyru,kazkaip jo kalba paaiskinti,kad tu pavargai,nes akivaizdu,kad tau tiesiog nuovargis.
Artimuju pagalba pades tik trumpam,juk tau su vyru reikes gyventi taip ir toliau(arba kartu nebegyventi),o demesio vaikui reikes dar ilgai...
Kraujas verda paskaicius apie tokius stipriosios lyties atstovus...
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2008 07 15, 02:27)
esame  bigsmile.gif o pas ka lankais?

Sveikute,nei pas nieka sad.gif nesulaukiau jokiu atsiliepimu,tai nuejau i neuromeda pas Savinova 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 25, 22:15)
kai yra psichologines problemos tai gali padeti,bet kai miegi vos po kelias valandas jau puse metu...,bandai numigti su vaiku,bet negali,nes nespesi darbo atlikti.galeciau ir greiciau darba padaryti,bet lakstai kas 10min.prie vaiko doh.gif yra ir kitu dalyku varanciu i depresija...

Sveika,
o man ir prasidejo visos bedos nuo vaiko nemiegojimo, tokio pat gyvenimo apie koki tu pasakoji. Visa laika buvau tikra kad man niekas nepadeda ir niekas nemato kaip man sunku. Galu gale pati supratau kad pagalba gauni tada kai tu pasakai kad tau jos reikia, kai pradejau suprasti kad didele dali problemu susidarau as pati sau (neisizeisk as cia apie save pasakoju). galu gale vistiek iki gydytoju nuejau ir labai gerai, ne is pirmo karto pavyko atrsti gydytoja. Bet dabar jau lengviau ir galiu laisvai kalbeti ir sakyti ir paprasyti vyro pagalbos thumbup.gif ir man padeda. Vienas jo pastebejimas man - kai pradejai prasyti tokiu tonu tai ir nepadeti negaliu ax.gif Bet jei neisimiegi tai bet kokiu atveju su gydytoju pakalbek, poilsis yra pagrindas nervu sistemos. O tada ir rytas sviesesnis bus kai isimiegosi, neleisk savo mintims taves dar labiau siutinti.
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Viskas prasidėjo įvairiais fiziniais negalavimais ir nemiga, nuolatiniu persekiojančiu, nepaaiškinamu nerimu.. nenorėjau nei valgyti, nei miegoti, širdis duodavosi lyg pasiutusi, pilve katės "pjovėsi"... Nežinojau, kas man darosi, laksčiau pas daugybę gydytojų, visi gydė simptomus, bet ilgai nežinojau, kad visų simptomų kaltininkas - mano galvoje tūnantis nerimas. Iki šiol nežinau, kas jį išprovokavo.. unsure.gif Galų gale laimingo atsitiktinumo dėka apsilankiau pas psichiatrę ir man palengvėjo vien dėl to, kad pagaliau sužinojau diagnozę. Išrašė vaistukų ir per mėnesį pastatė mane ant kojų, vėl jaučiausi žmogus bigsmile.gif

As jau 1,5 metų gydausi depresiją, tiksliau, - nerimą, sukeltą funkcinio centrinės nervų sistemos sutrikimo. ax.gif Geriu zoloft, doxepin, fluanxol ir antilepsin. Savijauta normali, jaučiuosi sveika, BET... vos tik pamirštu išgerti vaistų, prasideda vėl viskas iš pradžių doh.gif Bijau, kad per tiek laiko pripratau prie vaistu lyg prie narkotikų ir dabar turiu naują bėdą - kaip nutraukti vaistu vartojimą? O gal dar ne laikas?? g.gif Man labai neramu.. nenoriu būti priklausoma nuo kažkokios chemijos verysad.gif juolab, kad ji visvien kenkia organizmui...

Kiek laiko gydotės jūs, kokius vaistukus vartojat? Ir labai smalsu, kaip baigėte gydytis, kiek laiko gydėtės? Ar sunku buvo nutraukti vaistų vartojimą? Ar pasveikote? 4u.gif
Atsakyti
Kas israse vaistus, tas ir turi pasakyti kada ir kaip juos nutraukti. ax.gif
Zinau, kad staigiai tokie vaistai nenutraukiami. Mazinamos dozes palaipsniui. Pasikonsultuok su savo psichiatrę, ji atsakys i daugeli tavo klausimu.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
kad pripratai tai tikrai.o tu tik waistukus geri ar ir kokia psichoterapija lankai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 12 09, 21:39)
Kas israse vaistus, tas ir turi pasakyti kada ir kaip juos nutraukti.  ax.gif
Zinau, kad staigiai tokie vaistai nenutraukiami. Mazinamos dozes palaipsniui. Pasikonsultuok su savo psichiatrę, ji atsakys i daugeli tavo klausimu.
Sekmes  4u.gif

Tikra tiesa, negalima šiaip imti ir nutraukti vaistus, mano draugė ilgai gėrė antidepresantus, po skaudžios netekties, vėliau gyd. padėjo išeiti nuo tos priklausomybės, po truputį mažindama dozę.Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 12 09, 21:46)
kad pripratai tai tikrai.o tu tik waistukus geri ar ir kokia psichoterapija lankai? g.gif

Na, kadangi man nerado tikrosios depresijos, kai kankina blogos mintys, o tik fizinius negalavimus del nuolatinio nerimo, tai skyre tik vaistuku ax.gif nezinau, kai atvykstu kas pora menesiu pas savo psichiatre, mes pasikalbame apie tai, kaip as gyvenu, kaip jauciuosi ir pan, nezinau, gal tai galima pavadinti psichoterapija?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 12 09, 21:46)

Su tokiais pareiškimais reikia būti atsargiai.Gal negasdinkim žmogaus mirksiukas.gif
Lemoora, būk rami.Pasitikėk savo gydytoju, tik jis žinos kada tau nutraukti vaistus (palaipsniui).
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Na is tiesu, mano bedos panasios - esu didele nerimautoja su labai jautria nervu sistema, todel vis prisigalvoju visokiu nesamoniu, kad jau man kur nors kas nors rimto ( turiu omenyje sveikata ) unsure.gif
Keliauju per gydytojus kaip kokia maniake blink.gif ir pora vakaru bunu pakyleta, kai suzinau, kad viskas tvarkoje smile.gif
Po to vel dainele is pradziu...
Dabar vartoju AD, jau pora menesiu - lyg ir buvau pajutusi pagerejima ir grizo pasitikejimas, taciau pastaroji savaite kazkokia nemaloni - nuolat salta, rankos kaip ledas, kakla skauda, galva kaip maisu ternkta, po blauzdas smilkuliukai laksto... verysad.gif
Jei nepraeis, teks skambinti psichiatrui.

p.s. psichoterapija yra galima sakyti, sielos gydymas, kuri pacientui padeda atlikti psichologas arba psichoterapeutas.
Psichiatras daugiau demesio kreipia i fiziologinius psichikos reiskiniu padarinius ir ivairiu simptomu salinima, kad zmogus jaustusi kiek galima komfortiskiau fiziskai.
Bet tai NERA psichoterapija.

p.s.2 bet kokius vaistus, o ypac AD be gydytojo rekomendaciju tikrai nepatarciau eksperimentuoti...
SEKMES 4u.gif
Atsakyti