QUOTE(bimkutele @ 2008 06 25, 22:59)
sveikute tikrai nepades.vyras sededamas tevystes atostogose gauna 100% savo atlyginimo,uztenka banko paskolai apmoketi ir patarnavimams,vyras dienas leidzia prie tv ir pagalbos nera jokios,as namie dirbu su moliu tad vaikui sioskute iskrito lekiu ranku plautis,keliasi,valgo,pas gydytojus i savaite po kelis kartus lankomes,vienus vaistus nuperki jau israso kitus,pradejau vesti i masazus mokamus,nes labai auksti tonusai,o i nemokamus eiles ilgos,visi artimieji kituose miestuose gyvena,net mama uzsienyje,nu nera kas padetu.skaudziausia kai paprasai vyro pagalbos ir atsakimas buna gerai tuoj,bet tik kai parukys,kavos atsigers i tualeta nueis,kai filmas baigsis ir t.t..gerai apsilankysiu pas psichoterapeuta,kas poto???vel tas pats???kuo gydytojas man pades?beto 13m.buvau pas karta pas psichologa,jis mane iskamantinejo kaip kur su kuo gyvenu.iskamantinejas pasake ar nemanai,kad reiketu i erdvesni buta persikelti,turejau pas ji kita karta ateiti,bet taip skaudu buvo,kad nebejau daugiau
Labutis Manau vienintelis išeitis keisti vyra Ir dar vienas patarimas,negalvok,kad esi viena tokia.Kiek daug moteru auginančiu ne vieną vaika, ir turinčios dar daugiau problemu.Esi labai kategoriška pačiai sau.Visur matai tik problemas,tau tikrai reikia išmokti žiūrėti kitu kampu į savo gyvenimą.Suprantu,kad tau sunku,bet turi vaikelį dėl kurio verta gyventi.Nenusimink,iš kiekvienos situacijos galima rasti išeiti.Laikykis.