TESIAM TOLIAU APIE DEPRESIJA
QUOTE(vejavaike @ 2007 08 07, 14:57)
TESIAM TOLIAU APIE DEPRESIJA
o tai tau Xanaxo prirase prie kokiu nors antidepresantu, ar siaip nuo panikos priepoliu, kai uzeina.Ar reikejo is pradziu gert ji kuri laika? Nes man psichologe sake, kad man reiks pagert kuri laika, na kad leisciau sau pailset...nuo nerimo .tai vat idomu, kiek cia ji reiks gert....siandien eisiu pas psichiatre...
QUOTE(mireja @ 2007 08 07, 15:06)
o tai tau Xanaxo prirase prie kokiu nors antidepresantu, ar siaip nuo panikos priepoliu, kai uzeina.Ar reikejo is pradziu gert ji kuri laika? Nes man psichologe sake, kad man reiks pagert kuri laika, na kad leisciau sau pailset...nuo nerimo .tai vat idomu, kiek cia ji reiks gert....siandien eisiu pas psichiatre...
man buvo israse nauju antidepresantu "stimuloton" ir xanax menesiui - tipo, kol prades veikti vaistai. bet as vartojau pagal reikalai. Pradzioj, pirmom savaitem, kasdien gerdavau po 0,25 mg. Paskui vis reciau.
Siandien irgi isgeriau, nes kazkaip blogai jauciuosi..nors buvau negerusi jau gera menesi...
O tu jau pradejai Xanax?
jis truputi migdo, tai nepergyvenk. Bet nerima gerai sumazina
Merginos, noriu toki nekuklu kalusima uzduoti ?
Kaip jums, kurios geriat ar geret antidepresantus reikaliukai su libido ?
Nes man kazkaip ne kaip.....nzn...galvoju gal jau reiks vaidint pris vyra, kad labai gerai... nes jam irgi jau neramu darosi
Nes man kazkaip ne kaip.....nzn...galvoju gal jau reiks vaidint pris vyra, kad labai gerai... nes jam irgi jau neramu darosi
na taip taip, yra tas nuslopinimo reikalas
Siaubas...dar viena priezastis jaustis nepilnaveriskai....
Tikrai reiks matyt ismokt vaidybos, nes mano vyrui tai bus smugis
QUOTE(mireja @ 2007 08 08, 14:35)
Siaubas...dar viena priezastis jaustis nepilnaveriskai....
zinok ir man ta problema bet po keliu men. viskas lyg ir apsitvarke ne taip slopino matyt organizmas apsiprato
Merginos, o kiek jums metuku buvo kai susirgot? Jei ne paslaptis .Nes man dar tik 27, o jau sita deagnoze....Kazkaip siandien labai liudna pasidare apie tai pagalvojus....Atrodo, jei jau dabar reikia vaistu nervams gydyti, tai kas bus senatvej, kai ir taip nuo visokio klimakso moteriskems protas paciuozia...
o ash kazkaip neuzlipinu sau etiketes su diagnoze, yra kaip yra, sunkus periodas ir tiek. Vieniems lengviau gyvent, kitiems sunkiau...
man maziau metu nei tau, taigi....
man maziau metu nei tau, taigi....
Sveikos,
Gal kas galite patarti, kas dar be vaistu padeda? Situacija rimta ir trunka jau keleta metu su pertraukomis. Vaistai stiprus ir didelemis dozemis.
Gal kokia akupunktura ar kiti netradiciniai metodai salia tradiciniu suveiktu?
I ligonine atiduoti nesinoretu. Cia as apie savo artima zmogu.
Gal kas galite patarti, kas dar be vaistu padeda? Situacija rimta ir trunka jau keleta metu su pertraukomis. Vaistai stiprus ir didelemis dozemis.
Gal kokia akupunktura ar kiti netradiciniai metodai salia tradiciniu suveiktu?
I ligonine atiduoti nesinoretu. Cia as apie savo artima zmogu.
QUOTE(mireja @ 2007 08 08, 14:05)
mirėja, o nežabojant depresijos vaistais tas libido dar labiau sumažės
Mergaitės, dar noriu paklausti, kaip jūs jaučiatės tarp tų vadinamų duobių: laimingos, apatiškos ar dar kaip?
Na man dabar, kai nėra duobės, jaučiasi apatija, o kas yra tikras džiaugsmas tai jau senai nebežinau. Ir po kiekvienos duobės, ta apatija vis stipresnė, jausmai vis labiau atbunka. gerai kad tos duobės gan retos, vos porą kartų per metus po kokį mėnesį. Tai svarstau, gal čia man net ne depresija, gal šiaip koks įgimtas nepagydomas asmenybės sutrikimas...
Na man dabar, kai nėra duobės, jaučiasi apatija, o kas yra tikras džiaugsmas tai jau senai nebežinau. Ir po kiekvienos duobės, ta apatija vis stipresnė, jausmai vis labiau atbunka. gerai kad tos duobės gan retos, vos porą kartų per metus po kokį mėnesį. Tai svarstau, gal čia man net ne depresija, gal šiaip koks įgimtas nepagydomas asmenybės sutrikimas...