QUOTE(vivivi @ 2007 10 19, 15:11)
ne tame esme ar faina pirma maziaus sulaukt ar pirma isteket. svarbiausia, kad mazius laukiamas ir kad pora bus kartu o ne issiskirs vien todel kad mergina nescia. metai neturi reiksmes. yra protingu zmoniu labai jaunu ir visai kvailu jau kopianciu i ketvirta desimtmeti ir t.t. kai buvau 19 ir siek tiek vyresne vis sakydavau kad jokiu budu jokio vaiko pradejimo iki vestuviu. ir ka dabar moku uz savo zodzius nes geda pries tuos kuriuos teisiau pati. esu nescia iki vestuviu
ir nekaltinu saves uz tai kad jauna budama klydau
ir kaltinau kitus. kiekvienam savo. kaip cia pasakius esu letai brestanti asmenybe ir svarbiausia turiu mylinti drauga.
klysti yra nieko tokio
netgi labai zmogiska
mes visa gyvenima mokomes, nesvarbu is savo, kito klaidu ..
va o dabar pasiskaicius pastebejau kad nevisi suprato esme, esme buwo ne tame kad vaikas neplanuotas o mes nenorim tuoktis
praeita kova mes nunesem i metrika pareiskimus, tik uzsimanem tikros seimos anksciau, taciau gyvenimas taip susikloste kad finansiniu atzvilgiu nepavyko mums tureti dideles sventes (vestuviu) bet uz tai leliukas jau keliu dienu begyje bus pas mus
laukiam nesulaukiam, nes jau bisky mamytes ( as ) pavargo su pilvuku vaiksciot
metrikoj susirasem kaip ir sakiau kovo 6, tevai iskele mums baisiai didely baliu, jo nenorejom ir net nesitikejom, bet galiu pasakyt dabar jau dziaugemes kad nelaukem ateinancios vasaros vestuvems.. bo labai daug vertingu dovaneliu gyvenimo pradziai gavom
juokauju..
isvaziavom medaus menesiui keliom dienom i Nida, oras nebuvo karaliskas, bet mums jis nerupejo, praleidom nuostabia savaite ten..
o sekantys musu planai yra vestuves baznycioja ir musu karalaites krikstynos, zadam daryt bendra grazia svente, tik dabar kita beda turim, nerandam kriksto teveliu
bet esam beproto laimingi, tai neitakoja mano pakeista pavarde pase ar ziedas ant rankos, mes tiesiog mylim vienas kita kas ir svarbiausia
zinau zinau, labai grazi pasaka kiti pasakytu
o mums tai realybe
o seip visoms dekui uz patarimus, siltas ir kandzias replikas, jos visos praverte