Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šeima priėmė jūsų nėštumą?

QUOTE(kice @ 2007 10 16, 15:18)
jo.. o man po metu bus du kartus tiek..
Kazkas dainavo, kad protingi mokosi is svetimu klaidu, o kvaili - is savu smile.gif)
Todel ir atrodo, kad faina pirma leliuko susilaukt, o po to zenytis smile.gif)

ne tame esme ar faina pirma maziaus sulaukt ar pirma isteket. svarbiausia, kad mazius laukiamas ir kad pora bus kartu o ne issiskirs vien todel kad mergina nescia. metai neturi reiksmes. yra protingu zmoniu labai jaunu ir visai kvailu jau kopianciu i ketvirta desimtmeti ir t.t. kai buvau 19 ir siek tiek vyresne vis sakydavau kad jokiu budu jokio vaiko pradejimo iki vestuviu. ir ka dabar moku uz savo zodzius nes geda pries tuos kuriuos teisiau pati. esu nescia iki vestuviu smile.gif ir nekaltinu saves uz tai kad jauna budama klydau smile.gif ir kaltinau kitus. kiekvienam savo. kaip cia pasakius esu letai brestanti asmenybe ir svarbiausia turiu mylinti drauga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2007 10 19, 15:11)
ne tame esme ar faina pirma maziaus sulaukt ar pirma isteket. svarbiausia, kad mazius laukiamas ir kad pora bus kartu o ne issiskirs vien todel kad mergina nescia. metai neturi reiksmes. yra protingu zmoniu labai jaunu ir visai kvailu jau kopianciu i ketvirta desimtmeti ir t.t. kai buvau 19 ir siek tiek vyresne vis sakydavau kad jokiu budu jokio vaiko pradejimo iki vestuviu. ir ka dabar moku uz savo zodzius nes geda pries tuos kuriuos teisiau pati. esu nescia iki vestuviu smile.gif ir nekaltinu saves uz tai kad jauna budama klydau smile.gif ir kaltinau kitus. kiekvienam savo. kaip cia pasakius esu letai brestanti asmenybe ir svarbiausia turiu mylinti drauga. smile.gif

klysti yra nieko tokio drinks_cheers.gif netgi labai zmogiska mirksiukas.gif mes visa gyvenima mokomes, nesvarbu is savo, kito klaidu ..

va o dabar pasiskaicius pastebejau kad nevisi suprato esme, esme buwo ne tame kad vaikas neplanuotas o mes nenorim tuoktis doh.gif lotuliukas.gif
praeita kova mes nunesem i metrika pareiskimus, tik uzsimanem tikros seimos anksciau, taciau gyvenimas taip susikloste kad finansiniu atzvilgiu nepavyko mums tureti dideles sventes (vestuviu) bet uz tai leliukas jau keliu dienu begyje bus pas mus wub.gif laukiam nesulaukiam, nes jau bisky mamytes ( as ) pavargo su pilvuku vaiksciot doh.gif lotuliukas.gif
metrikoj susirasem kaip ir sakiau kovo 6, tevai iskele mums baisiai didely baliu, jo nenorejom ir net nesitikejom, bet galiu pasakyt dabar jau dziaugemes kad nelaukem ateinancios vasaros vestuvems.. bo labai daug vertingu dovaneliu gyvenimo pradziai gavom lotuliukas.gif juokauju.. blush2.gif
isvaziavom medaus menesiui keliom dienom i Nida, oras nebuvo karaliskas, bet mums jis nerupejo, praleidom nuostabia savaite ten.. wub.gif
o sekantys musu planai yra vestuves baznycioja ir musu karalaites krikstynos, zadam daryt bendra grazia svente, tik dabar kita beda turim, nerandam kriksto teveliu doh.gif lotuliukas.gif
bet esam beproto laimingi, tai neitakoja mano pakeista pavarde pase ar ziedas ant rankos, mes tiesiog mylim vienas kita kas ir svarbiausia wub.gif wub.gif

zinau zinau, labai grazi pasaka kiti pasakytu thumbup.gif o mums tai realybe 4u.gif

o seip visoms dekui uz patarimus, siltas ir kandzias replikas, jos visos praverte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auryte Sh.: 02 kovo 2008 - 02:00
Auryte>> Mieloji, žinok moterys jau taip sutvertos, kad patarimų joms nereikia 4u.gif Joms reikia tiktai nuomonės, kuri patvirtintų jų pačių nuomonę.
Tad manau, kad pati puikiai žinai, kaip pasielgsi ir neabejoju, kad šis pasirinkimas būtent tau (ne tavo močiutei, ne tėveliams, ne man ir ne SuperMamos forumietėms) bus pats geriausias mirksiukas.gif thumbup.gif O jei gerai tau - gerai mums visoms! mirksiukas.gif
Tad daryk, kaip tau atrodo teisingiausia.

Na, aišku, negaliu ir aš savo trigrąšio neįkišus: tavo atveju aš neatkelčiau vestuvių anksčiau termino ax.gif Nė už ką. ax.gif Nežinau iš kur, bet pas mane galvelėj visą gyvenimą kirbėjo mintis, kad aš tai jau vestuvių "iš reikalo" tikrai neturėsiu. blush2.gif Ir jei taip būtų nutikę, tikrai nebūčiau tekėjusi už vaiko tėtuko. Gal net niekada. blush2.gif Bet vėlgi - čia tik mano asmeninis (gal net kvailokas) įsitikinimas ir visoms kaip kokios panacėjos nesiūlau schmoll.gif Kiekviena iš mūsų - VIENINTELĖ tokia!!! thumbup.gif Ir tai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Uuuups... Tik dabar paskutinį pranešimą perskaičiau... Aure> Kaip jūs kovo 6-ta susituok4t, jei siandien yra kovo 3-ioji? g.gif Praeitų metų kovo 6-ąją? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 03 kovo 2008 - 15:39
QUOTE(dovile01 @ 2008 03 03, 15:36)

rugsejo 6 lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif man kovo 8 gimdytm, tai galvoj tik kovas dabar ir tesisuka doh.gif smegenys neveikia.... doh.gif

mes vestuviu ir neatkelem schmoll.gif man metrika nevestuves, man vestuves baznycioj thumbup.gif a jos bus kaip ir suplanuota thumbup.gif vestuves ne is "reikalo", "reikalas" atsirado is meiles assa.gif thumbup.gif

tik jau laukiu nesulaukiu kada gims.... doh.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O aš, turbūt, esu visai senamadiška. Man atrodo, kad vaikas ne tik turi gimti santuokoj, bet turi būti ir pradėtas santuokoje. Man visada buvo faina žinoti, kad mano tėvai susituokė iš meilės, o ne dėl to, kad mama nėščia buvo.. (aš tik po trijų metų atsiradau ax.gif ) Ir aš norėčiau, kad mane vestų ne dėl to, kad nėščia, o dėl to, kad myli.... FIRST THINGS FIRST... Bet čia gal jau labai nepopuliarios mano pažiūros biggrin.gif

P.S. Vat aš taip dar garsiai savo nuomone pareikšiu ir bus "juoko" kaip pati iš šulinio, į kurį spjoviau, gersiu doh.gif
Atsakyti
as galvoju kurioj vietoj dabar neaiskiai parasiau, kad vaikas planuotas, ne netyciukas... g.gif
nes ziuriu visos megsta but "senamadiskos" ir pasisakyt uz tai kad vaikas nebutu priezastis tuoktis g.gif
bet tai o kas sako kad taip buwo...? g.gif
vajej doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Auryte Sh. @ 2008 03 04, 10:13)
as galvoju kurioj vietoj dabar neaiskiai parasiau, kad vaikas planuotas, ne netyciukas... g.gif
nes ziuriu visos megsta but "senamadiskos" ir pasisakyt uz tai kad vaikas nebutu priezastis tuoktis  g.gif
bet tai o kas sako kad taip buwo...? g.gif
vajej  doh.gif

Tai čia visoms " aišku" pasidarė kai parašei savo amžių... 19-niolika.... blush2.gif

O man mintyse- vaje- jaunutė.... 4u.gif atleisk. Bet aš senė. Man 28 ir tik prieš metus susilaukiau savo pirmagimės. blush2.gif
Kažkaip labai retai būna, kad tokiame amžiuje jau planuoja vaikiuką- todėl visos iš karto pamanė- netyčiukas.

O šiaip- sveikinu jaunavedžius- juk metai nepraėjo- reiškiasi jaunavedžiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dabar į temą: kaip šeima priėmė mano nėštumą. mama laaaabai apsidžiaugė- jai tai 3-čias anūkas- tiksliau ilgai laukta anūkė. Visiems kažkaip buvo normalu, kad mes susituokę prieš 7 metus vis nesusilaukėm vaikučių... O kai susilaukėm mano giminė puolė sveikintis ir pasakoti kad jau bijojo, kad aš nevaisinga blink.gif
Vyro giminė... tėvas priėmė be galo džiauksmingai- mat pasirodo sugebėjau pastoti tą patį mėnesį kai tik jis pradėjo virkauti, kad jo vyriausiasis neturi vaikų) o anyta... na pasakysiu tiek: santūriai moteriškė priėmė žinią. Bet aš nekreipiu dėmesio. cool.gif
Atsakyti
Mano mamai reikejo savaites blink.gif atsigauti po to, kai sms'u pranesiau, kad laukiuosi. O to priezastis paprasta - jos anukas bus mulatukas... blush2.gif
Atsakyti
Kaip reaguos mano mamyte ir sese zinojau visada - beprotiskas dziaugsmas!!! wub.gif Taciau del tecio abejojau blush2.gif Taciau toki laiminga maciau vos kelis kartus gyvenime thumbup.gif Didelis vyras su asarom akyse apkabino savo besilaukiancia dukra wub.gif Tuoj pradejo dziaugtis, kad tarp draugu bus pirmas senelis biggrin.gif Paciai buvo labai labai smagu, kad tevai taip puikiai sutiko ta zinia. Tikiu, kad mociute taip pat bus laiminga del mano laimes 4u.gif
Atsakyti
Mūsų pirmagimis buvo planuotas. Ir net labai. Pastoti pasisekė per pirmąjį bandymų mėnesį. Kai susituokėme mažylis sėdėjo šiltai mano pilvelyje jau tris mėnesius. Tačiau jis nebuvo ta pirmoji priežastis tuoktis. Meilė pirma, o mažylis - antra smile.gif Mano mamai šokas buvo, kai sužinojo, tai tą dieną mano parvežtos grapos paragavo. O paskui mažylis tapo visų labai laukiamu, o dabar mylimu ir lepinamu.
Atsakyti
mano šeimos nariai priėmė normaliai, juk jau 7 metai kaip susituokę
Atsakyti
Mano seima prieme gerai, tik vaikam gavosi lengvas sikas, nes jie jau paaugliukai, o cia mazas ziniukas namuose atsitrado smile.gif
Atsakyti