Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šeima priėmė jūsų nėštumą?

QUOTE(*Rita* @ 2007 08 11, 11:20)
Auryte, jei pirmiau suplanvot vaiką, tai jo pirmiau ir susilaukit. Po to vestuvės. O bobučių visada buvo ir bus, kiekvienas žmogus laisvas rinktis savo gyvenimo kelią.
Man svarbu šeima, o ne jos kurimo eiliškumas. Dėl šios priežasties teko daryti dvejas vestuves - civilines ir bažnyčioj. Į pastarasias ėjau jau nebe viena. Visi tai žinojo, kai kas apkalbinėjo. O man patinka, kai apkalbinėja - reiškia galvoja apie mane biggrin.gif
Dabar tos "bobutės" karksi dėl antro vaiko "Su pirmu vos nepasimirė, tai antro jau tikrai nebeišgimdys". Ok, tegul viskas būna demokratiška hihihi.gif

Visiskai tau pritariu , SIAMA tau irgi. svarbiausia kaip mes su vyru ir vaikiukas jauciasi o ne kaip aplinkiniai, pati jau isitikinau tuom. nusprendem mes ir padaryt protingai ir susirasyt metrikoj rugsejo 7-8d. dar neaisku kuria tiksliai.nu ir va, musu mamos ir teciai apsidziauge, bet spekit mociute, del kurios ir stengiausi apsidziauge ar ne? tai va kad nelabai, jei dabar vel negerai, atseit jei nesusituoktumem vaikas pasalpa gautu.... blink.gif doh.gif
tai as nusispjoviau ir sakau gana! bus taip kaip mes norim ir mum visai dzin jei kam nors is aplinkiniu kas nepatiks, tai po velniu juk musu gyvenimas, ir kad ir darydami klaidu mes jy givensim o ne aplinkiniai uz mus...vat
Papildyta:
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 11:54)
o kiek tau metų?

ai o anketoj nera? man 19
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 08 15, 10:56)
spekit mociute, del kurios ir stengiausi apsidziauge ar ne? tai va kad nelabai, jei dabar vel negerai, atseit jei nesusituoktumem vaikas pasalpa gautu.... blink.gif  doh.gif

joooo. keista tavo močiutė blink.gif blink.gif blink.gif

bet šiaip šaunuolė, kad taip tvirtai laikaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 08 15, 11:59)
ai o anketoj nera? man 19

aišku
Atsakyti
keista Katusik, ka padarysi, bet vistiek mociute smile.gif

Lakūdra : o kodel klausi? manai kad labai jauna as taip? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auryte Sh.: 15 rugpjūčio 2007 - 11:09
Mes susutuoke jau daugiau nei 2 metai, bet sakiau, jeigu reiktu pakartot, tai i metrikacija eiciau siaip, paprasta diena, o sventes diena, tik i baznycia. Nepatiko man toj metrikacijoj. Baisus konvejeris ir siaip ceremonija neispudinga. baznycioj visai kas kita wub.gif
O jeigu i tema, tai mano vyro tevai zinia paie nestuke.gif sutiko kuo puikiausiai, labai apsidziauge, o va mano tevai, labai santuriai. Jie viena anuke (brolio dukra) jau turi, tai mintis, kad tures kita anuka (-e), juos ne itin suzavejo. Bet tai man dzin. Svarbiausia, kad mes labai laukiam, beto ir uosviai labai laukia
Atsakyti
kadangi mano uošviams šis anūkas bus pirmas - tai jie laaaaabai jos laukia. jeigu gyvenčiau viename mieste su jais, tai būčiau nėšiojama ant rankų.

o mano tėvams šis vaikiukas - jau antras anūkėlis būtų. tad reakcija daug santūresnė. aišku, dėl to labai gaila buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 16, 19:10)
kadangi mano uošviams šis anūkas bus pirmas - tai jie laaaaabai jos laukia. jeigu gyvenčiau viename mieste su jais, tai būčiau nėšiojama ant rankų.

o mano tėvams šis vaikiukas - jau antras anūkėlis būtų. tad reakcija daug santūresnė. aišku, dėl to labai gaila buvo  unsure.gif

va va, tokia pati situacija. Aisku, kad nemalonu, kai tevai neparodo dziaugsmo. Bet neliudekim, dziaukimes, kad yra kas dziaugiasi ir be ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 08 16, 15:06)
Mes susutuoke jau daugiau nei 2 metai, bet sakiau, jeigu reiktu pakartot, tai i metrikacija eiciau siaip, paprasta diena, o sventes diena, tik i baznycia. Nepatiko man toj metrikacijoj. Baisus konvejeris ir siaip ceremonija neispudinga. baznycioj visai kas kita  wub.gif
O jeigu i tema, tai mano vyro tevai zinia paie  nestuke.gif  sutiko kuo puikiausiai, labai apsidziauge, o va mano tevai, labai santuriai. Jie viena anuke (brolio dukra) jau turi, tai mintis, kad tures kita anuka (-e), juos ne itin suzavejo. Bet tai man dzin. Svarbiausia, kad mes labai laukiam, beto ir uosviai labai laukia

va mes irgi susirasysim rugsejo 6, tai cia iseina 4dienis, ir sakau man cia nesvente, man vestuves buna tikros tada kai buna einama i baznycia, visi graziai pasipuose, svenciama, bunama su seima, artimais draugais. o cia tik susirasymas, tik tiek kad reiks pavarde keist o tuo paciu ir parasa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 11:54)
o kiek tau metų?

19... tik..
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 08 21, 12:44)
19... tik..

Speigė o tu laukiesi? man ir 19, bet esu nuomones kad metai nepasako apie zmogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 08 07, 13:05)

mano nuomone tai nieko tokio, kad vaikas gims nesantuokoj, jis tikrai bus nemaziau mylimas, gal net labiau, o nuo vaiko gimimo prabegus pusei metu mes ir susituoksim, nes atvirai dabar gal siek tiek ir galimybes neleidzia.. betkokiu vestuviu as nenoriu,o tokiu kokiu noriu " siek tiek " kainuoja  blush2.gif
o beda mano mociute, as su ja augau daugumoj, nes mama keliaudavo daug, o ji pas mus na jau laaabai senovisku paziuru, man kartais toks jausmas kad jei net geda kad as laukiuosi o nesu susituokusi.

As noreciau pasakyti, kad geriau i mociuciu reakcijas ir poziurius ranka nenumoti... Savo mociutei pasakiau tik 5 nestumo menesi, kad...nenuziuretu. Skamba gal ir baisokai, bet tuojau paaiskinsiu. Kai man buvo 10 metu, tevai skyresi, o mama kaip tik pastojo... Situacija nepavydetina, pinigu mazai, tevas girtas ir t.t. Aisku, man, kaip 10-ties metu vaikui, niekas tada neaiskino, kad leliukas pakeliui. Atsimenu tik tiek, kad mociute sededavo vakarais virtuveje ir dejuodavo tyliai: "vargas pareina i namus"... Man taip baisu budavo, nesupratau, koks vargas - juk jau ir taip viskas blogai buvo:tevai skyresi ir pan. Gerai pamenu viena ryta, kai mamos lovos patalynes dezeje pamaciau tu laiku nesciosios korseta... Vaikas budama nesupratau kas tai per daiktas - pagalvojau, kad mama turbut kokia baisia liga serga, uz tai mociute ir dejuoja vakarais...Ilga laika gyvenau baimeje ir nezinioje. Tik gerokai veliau mama pasake, kad turesiu broliuka arba sesyte... Tai del sito "vargo" mociute vakarais dejuodavo. Ir pasakysiu, kad ... sekmingai. Sesuo nuo mazu dienu pateisino mociutes "pranasystes" - nuo mazu dienu buvo neramus, baugstus, nevalgus, daug ir daznai sergantis vaikas, paauglystej dar ir sunkaus charakterio...
Dabar esu tikra, kad mociute savo virkavimais dali bedu "prisauke"...
Uz tai, geriau butu, kad savo mociutes palaikymo sulauktum. Juk vestuviu problema galite gana paprastai ir pigiai isspresti. Dabar susirasytumet civilines metrikacijos biure (eile gautumet greitai, jei nestumo pazyma pateiktum), o 2008 08 08 susituoktumet graziai baznycioje ir svajoniu vestuves iskeltumet. Jei vaikelis gims ne santuokoje turesit tik papildomu popierizmu valdiskose istaigose, kol iregistruosit ir pan. Manau, toks kompromisas mociute nuramintu ir ji visai kitaip i viska ziureti imtu.
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 08 21, 11:44)
19... tik..

jo.. o man po metu bus du kartus tiek..
Kazkas dainavo, kad protingi mokosi is svetimu klaidu, o kvaili - is savu smile.gif)
Todel ir atrodo, kad faina pirma leliuko susilaukt, o po to zenytis smile.gif)
Atsakyti