QUOTE(*Rita* @ 2007 08 11, 11:20)
Auryte, jei pirmiau suplanvot vaiką, tai jo pirmiau ir susilaukit. Po to vestuvės. O bobučių visada buvo ir bus, kiekvienas žmogus laisvas rinktis savo gyvenimo kelią.
Man svarbu šeima, o ne jos kurimo eiliškumas. Dėl šios priežasties teko daryti dvejas vestuves - civilines ir bažnyčioj. Į pastarasias ėjau jau nebe viena. Visi tai žinojo, kai kas apkalbinėjo. O man patinka, kai apkalbinėja - reiškia galvoja apie mane
Dabar tos "bobutės" karksi dėl antro vaiko "Su pirmu vos nepasimirė, tai antro jau tikrai nebeišgimdys". Ok, tegul viskas būna demokratiška
Man svarbu šeima, o ne jos kurimo eiliškumas. Dėl šios priežasties teko daryti dvejas vestuves - civilines ir bažnyčioj. Į pastarasias ėjau jau nebe viena. Visi tai žinojo, kai kas apkalbinėjo. O man patinka, kai apkalbinėja - reiškia galvoja apie mane
Dabar tos "bobutės" karksi dėl antro vaiko "Su pirmu vos nepasimirė, tai antro jau tikrai nebeišgimdys". Ok, tegul viskas būna demokratiška
Visiskai tau pritariu , SIAMA tau irgi. svarbiausia kaip mes su vyru ir vaikiukas jauciasi o ne kaip aplinkiniai, pati jau isitikinau tuom. nusprendem mes ir padaryt protingai ir susirasyt metrikoj rugsejo 7-8d. dar neaisku kuria tiksliai.nu ir va, musu mamos ir teciai apsidziauge, bet spekit mociute, del kurios ir stengiausi apsidziauge ar ne? tai va kad nelabai, jei dabar vel negerai, atseit jei nesusituoktumem vaikas pasalpa gautu....
tai as nusispjoviau ir sakau gana! bus taip kaip mes norim ir mum visai dzin jei kam nors is aplinkiniu kas nepatiks, tai po velniu juk musu gyvenimas, ir kad ir darydami klaidu mes jy givensim o ne aplinkiniai uz mus...vat
Papildyta:
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 11:54)
o kiek tau metų?
ai o anketoj nera? man 19