Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas NEpopsas

nežiūrėjau aš tų laidų, kažkaip netraukė ax.gif

Grol, kaip ir kitos (kad ir pasaulinės) black/death/grind metalo grupės.. juos turbūt labiau už idėjas myli.. man pvz tarkim, prieš klausant kokią Burzum (norvegų blackeriai) irgi dainų žodžius persiskaityt kartais prireikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šiandien klausaus "Diktatūros" ax.gif
Atsakyti
[quote=Aimma,2008 03 08, 00:05]
O man neatrodo, kad masė akla ir kurčia. Kai tikrai geras daiktas, žmogus ir be muzikinio išprusimo suvokia, kad tai tikra. Pagrindinis argumentas - per Radiocentro apdovanojimus Aistės daina. Tarkim, nemažai žmonių net ir provincijoje (kur aš gyvenu) žavisi Orlova. Problema ta, kad nėra iš ko rinktis, nėra ko klausyti. Kas groja per radiją, to ir klauso. Ką rodo per televizorių, tą ir žiūri. Ir renka iš visų blogybių mažiausią. Kartais ir didžiausią.

Drįsčiau nesutikti. Jei reikia normalios TV, LTV2 manau panaši i tokią.
Jei reikia įdomesnės muzikos - yra Opus3, Relax FM, Pūkas2 ir t.t.
Žinoma, visa tai įdomu siauram ratui,todėl beveik nėra reklamos. Tiek renginių, tiek atlikėjų ar transliuotojų...

Pagarba šią temą sukūrusiems ir čia pasisakantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprastas @ 2008 04 01, 19:57)

Pagarba šią temą sukūrusiems ir čia pasisakantiems  4u.gif

aciuks.gif
------
o kaip jums "Gravel" ir ką apie jų veiklos nutraukimą manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 02 balandžio 2008 - 19:12
QUOTE(Lithium @ 2008 04 02, 20:11)
aciuks.gif
------
o kaip jums "Gravel" ir ką apie jų veiklos nutraukimą manot?  g.gif

cry.gif cry.gif cry.gif labai gaila. klausaus ir klausaus foreign policy bei o mano meile wub.gif dainu ir taip gaila, kad daugiau ju gabalu nebus. jau taip laukiau ju albumo, planavau eiti i koncerta, o jie bac-staigmena padare-issiskyre. cry.gif cry.gif cry.gif
Man apskritai, tai vienintele LT grupe, kurios galiu klausyti ir nesinori kuo greiciau isjungt ju dainu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 03 balandžio 2008 - 11:38
Yra tų lietuviškų grupėj, tik ne radiocentro apdovanojimuose reik ieškot lotuliukas.gif LMP, Dr Green, Lagamino turimys ir t.t. daugiau info ir dainų atsisiuntimo www.hardcore.lt
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 03, 12:45)
Yra tų lietuviškų grupėj, tik ne radiocentro apdovanojimuose reik ieškot  lotuliukas.gif LMP, Dr Green, Lagamino turimys ir t.t. daugiau info ir dainų atsisiuntimo www.hardcore.lt

Nieks ir nesako, kad ju nera lotuliukas.gif Bet Gravel man imponuoja ne tik kuriamomis dainomis, bet ir Tomo sinickio sarkastisku jumoru, kuriamu ivaizdziu, savo poziuriu.
Atsakyti
man tai Sinickis turbūt labiau patinka kaip personažas, o ne kaip atlikėjas g.gif

Atsakyti
Nu idomus man kazkuo tie Gravelai biggrin.gif
kiek girdejau, ir muzika visai patiko ax.gif reiktu gal daugiau pasidomet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 balandžio 2008 - 19:55
QUOTE(Masako @ 2008 04 03, 20:55)
Nu idomus man kazkuo tie Gravelai biggrin.gif
kiek girdejau, ir muzika visai patiko ax.gif reiktu gal daugiau pasidomet

http://whatson.delfi...php?id=16525959
cia pries issikiriant gerbejams padovanotas albumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 26, 08:42)
Katedra mano jaunataviškai ausiai kažkokia nesąmonė (juolab tie Akmenys biggrin.gif )

aiktu,Akmenys-jega biggrin.gif visad apie Katedra pagalvojus,si daina galvoj nuskamba ir bais linksma pasdaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meistromargarita @ 2008 04 04, 19:16)
aiktu,Akmenys-jega biggrin.gif visad apie Katedra pagalvojus,si daina galvoj nuskamba ir bais linksma pasdaro  biggrin.gif

Nu man dabar irgi linksma biggrin.gif bet visam gyvenimui įstrigo, kaip su drauge seniai seniai labai jaunos nuėjom į Bombiaką ir ten Katedra grojo ir visi aplink tuo akmenis rėkė, o mes taip ir likom nepagavusios kampo hihihi.gif Bet buvo laaabai linksma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2008 04 03, 20:00)
http://whatson.delfi...php?id=16525959
cia pries issikiriant gerbejams padovanotas albumas 4u.gif

aha, maciau, kad dovanojo. parsisiunciau. reiks paklausyt kada prie progos, nors is pirmo zvilgsnio pasirode dainos gan panasios ax.gif

Dabar va netycia uztaikiau ant alternatyvios muzikos apdovanojimu antros dalies bigsmile.gif
Ka tik rode Alina Orlova, dabar va "Pievos". Vaikas pastarosioms dainuojant sako: "mama, kas cia per daina??" biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti