MTV kadais irgi visiškai kitokią nei dabar muziką transliavo.
kažkada mes norėjom laisvės, norėjom atgimt, buvom vieningi. Žmonės kartu su "Katedra" dainavo "mes jėga, kol mūsų širdys plaka išvien".. ir šiaip tuo metu visokios rokavos, metalovos grupės gan populiarios buvo, nes jie turbūt pirmieji turėjo revoliucinių ir pan pozicijų ir pradėjos jas reikšt.. paskui laikai pasikeitė.. aišku, užsimanė visi tada gyvenimo kaip amerikėj ir evropoj.. o ten kas? o ten gi mass media pasaulį valdo.. paviršutiniška viską, visokios pusnuogės pop dievaitės ir t.t.prasidėjo kopijavimas - na mūsiškėm ne taip gerai pavyko, bet...savi marškiniai arčiau kūno.
o dėl tų visų niekių šlovinimų, tai ne vienas politologas ir filosofas yra prabilęs, kad tai kaip iir priemonė liaudžiai bukinti.. visi užsiėmę žvaigždžių ir žvaigždūnų skandalais, eina dėl jų iš proto ir apie jokius rimtesniu dalykus nesirūpina.. o kaip sakoma, buką tautą lengviau valdyt...
na gal jau baigsiu savo sąmokslo teorijas
O man neatrodo, kad masė akla ir kurčia. Kai tikrai geras daiktas, žmogus ir be muzikinio išprusimo suvokia, kad tai tikra. Pagrindinis argumentas - per Radiocentro apdovanojimus Aistės daina. Tarkim, nemažai žmonių net ir provincijoje (kur aš gyvenu) žavisi Orlova. Problema ta, kad nėra iš ko rinktis, nėra ko klausyti. Kas groja per radiją, to ir klauso. Ką rodo per televizorių, tą ir žiūri. Ir renka iš visų blogybių mažiausią. Kartais ir didžiausią. Neretai pagalvoju, kad nepelnytai žmonės daromi debilais. Geriausi filmai - naktį, įdomesnės grupės - klube už kelių šimtų kilometrų, o masiniam vartotojui - pigūs produktai ir atliekos.
QUOTE(Lithium @ 2008 03 07, 21:55)
na gal jau baigsiu savo sąmokslo teorijas
ale visai idomu paskaityt
QUOTE(Aimma @ 2008 03 07, 22:05)
Neretai pagalvoju, kad nepelnytai žmonės daromi debilais. Geriausi filmai - naktį, įdomesnės grupės - klube už kelių šimtų kilometrų, o masiniam vartotojui - pigūs produktai ir atliekos.
cia toks uzdaras ratas gaunasi - visur valdo popsas, nes zinoma, jog jis sutrauks didesnes mases ir atnes daugiau pelno. Kita vertus, paskui ta pasiula jau formuoja paklausa..
ai
Nemažai ką paklausau:
labai labai "užvilko" Skylės "Povandeninės kronikos", klausau Gravel, iš dainuojamosios poezijos labiausiai: Domanto Razausko, Gedimino Storpirščio, Vytauto Kernagio, Foje ar kai kurie A. Mamontovo soliniai irgi neblogi albumai (ypač "Šiaurės naktis. Pusė penkių"), Sportas labai smaguu... Yra ką klausyt.
labai labai "užvilko" Skylės "Povandeninės kronikos", klausau Gravel, iš dainuojamosios poezijos labiausiai: Domanto Razausko, Gedimino Storpirščio, Vytauto Kernagio, Foje ar kai kurie A. Mamontovo soliniai irgi neblogi albumai (ypač "Šiaurės naktis. Pusė penkių"), Sportas labai smaguu... Yra ką klausyt.
Ir aš klausau "neformato" (?). Paskutiniu metu labai Pievos man tinka...Atitinka kaip viduj gyvenu.
Labai Mykolaitis brangus.. jo koncertai tokie nuostabūs būdavo....
Orlovos psichozę išgyvenau prieš kokius pusantrų metų - dabar nebenoriu jos klausyt.
Labai Sielą mėgstu, visokie Obtest gerai koncertuose skamba. Katedra mano jaunataviškai ausiai kažkokia nesąmonė (juolab tie Akmenys )
Sentimentai sukyla Žalvarinį išgirdus
Turim mes tos muzikos
Beje, ar eisit kuri į Kaniavos koncertą ryt?
Labai Mykolaitis brangus.. jo koncertai tokie nuostabūs būdavo....
Orlovos psichozę išgyvenau prieš kokius pusantrų metų - dabar nebenoriu jos klausyt.
Labai Sielą mėgstu, visokie Obtest gerai koncertuose skamba. Katedra mano jaunataviškai ausiai kažkokia nesąmonė (juolab tie Akmenys )
Sentimentai sukyla Žalvarinį išgirdus
Turim mes tos muzikos
Beje, ar eisit kuri į Kaniavos koncertą ryt?
QUOTE(Masako @ 2008 03 29, 19:41)
Siandien per LRT2 :
21.45 Improvizacijų alėja. Alternatyvioji muzika (1). Ved. D.Užkuraitis.
22.00 Improvizacijų alėja. Alternatyviosios muzikos 2008 m. apdovanojimai.
21.45 Improvizacijų alėja. Alternatyvioji muzika (1). Ved. D.Užkuraitis.
22.00 Improvizacijų alėja. Alternatyviosios muzikos 2008 m. apdovanojimai.
Dėkui, pati būčiau nesusipratus
Pažiūrejau nedaug, labai pagalvė traukė Gal kas dar žiūrėjot, ar net visam renginy buvot, gal pasidalinsit įspūdžiais?
ai, nieko gero man ta laida buvo Nei vienos nominacijos neparode, nei mano numyletines Alinos Orlovos (vaikas vis lauke savo tetos Inajos ir nesulauke ). Parode kelias jau tikrai altern. muzikos grupes. Bet sakau, va tokie kratantys galva ar/ir kazkokius kliedesius dainuojantys/rekiantys/kniaukiantys ir gadina alternatyvios "normaliosios" muzikos reputacija
Tai gerai kad ir užmigau. Tikėjausi kad rodys nominacijas. O Pievas rodė? Aš tai jų tikėjausi
Ir kai rodė tuos GROL tai aš vis žiūrėjau ir labai labai stengiuosi suprasti kas ten juose žmonėm patinka. Nu niekaip nesupratau. Nei žodžių, nei muzikos. Bet mano gal ausys kokios blogos
Ir kai rodė tuos GROL tai aš vis žiūrėjau ir labai labai stengiuosi suprasti kas ten juose žmonėm patinka. Nu niekaip nesupratau. Nei žodžių, nei muzikos. Bet mano gal ausys kokios blogos
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 30, 09:24)
Tai gerai kad ir užmigau. Tikėjausi kad rodys nominacijas. O Pievas rodė? Aš tai jų tikėjausi
nerode as irgi tikejausi. Nesupratau, tiesa sakant, as tos laidos