Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškas NEpopsas

QUOTE(versus @ 2008 03 07, 19:35)
Orlova man kažkuo nepatinka, perklausiau jos albumą, tai vienodumas kažkoks jaučiasi. bet bent jau išskirtinė muzika

Sutinku. Man visų pirma, klausant jos gyvai labai ausį rėžia nepataikymas į toną. Ta dainavimo specifika tokia, kad reikia turėti super idealią klausą, kad tuos intervalus gerai išdainuot, o ji, deja, dažnai nepataiko į natą.. Įraše kitaip,nes viskas nudailinta. Pati kaip asmenybė man ji nelimpa. Nežinau kas yra, bet ne ir viskas rolleyes.gif Dainų klausant ištisai, labai jaučiamas monotoniškumas, greit pabosta. Ir dar ta staiga užėjusi masinė "orlovinė" psichozė veikia labai atstumiančiai ax.gif Iš dalies suprantu, žmonės išsiilgę kažko naujo, kitokio, įdomesnio, bet aš tuomet mieliau klausau Mykolaičio, Kernagio, Kaniavos, Aktorių Trio. Jų dainos suvirpina iki širdies gelmių.
Vienas dalykas kas tikrai sveikintina, tai -kad Alina bando daryti kitokią muziką.
Atsakyti
Kalbant apie Orlovą, negaliu klausyt jos tada, kai noriu ramybės, nes kažkaip tas jos balsas man per nervus pjauna.. Bet šiaip nieko g.gif
Atsakyti
O man Orlova kaip tik labai charizmatiska..zodziu, ne tik muzika veza, bet ir asmenybe.. rolleyes.gif Bet tai normalu, kad ne visiems ji priimtina - zmones gi skirtingi rolleyes.gif
o del "nepataikymo i nata", tai ka as zn biggrin.gif butu idomu paklausyt, kaip patys kritikuotojai muzikuoja rolleyes.gif

Man asmeniskai jos gyvas dainavimas nuostabus (banalus zodis, bet..), daug fainiau klausyt tu intymiuju dainu versiju, negu "albuminiu"..Ir siaip dazniausiai ne "albumines" dainas klausau.
beje, del masines psichozes tai A.O. maziausiai kalta, teko skaityt, kad ja tai ne maziau erzina, nes uzkrauna didele atsakomybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 kovo 2008 - 20:55
QUOTE(Masako @ 2008 03 07, 20:46)
o del "nepataikymo i nata", tai ka as zn biggrin.gif butu idomu paklausyt, kaip patys kritikuotojai muzikuoja rolleyes.gif

čia nesiginčysiu, kas pataiko, kas nepataiko..
bet.. nemanau, kad šis argumentas yra teisingas.. nebūtinai turi pats būt poetas, kad įvertintum eilėraštį, nebūtinai turi būt dainininkas, kad galėtum įvertint dainą ir jos atlikėją, nebūtinai turi būt kulinaras, kad įvertintum patiekalą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 07 kovo 2008 - 20:57
QUOTE(Lithium @ 2008 03 07, 20:54)
bet.. nemanau, kad šis argumentas yra teisingas..

taip taip ir zinojau, kad kas sita pasakys biggrin.gif
sutinku siaip mirksiukas.gif
kitaip tariant, norejau pasakyt, kad labai drasu teigti tokius dalykus ax.gif
man atrodo, ne vienas specas pasakytu, kad A.O. labai muzikali.
mano nuomone, vienetai Lietuvos muzikantu gyvai galetu sitokiu lygiu dainuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 kovo 2008 - 20:59
o su tais pataikymais.. Mikutavičius - nu ir būna naton nepataiko ir pridūsta, ale "3 milijonus" kai krepšininkai laimi, traukia visa tauta - nesvarbu, kokios religijos, pažiūrų, partijos ar dar ko nors būtų biggrin.gif

beje, kalbant apie Mikutavičių.. man iš naujo jo albumo patiko "12 savaičių sniego", "gal mums pakeliui", "mano žemė".. gal man tada tokia nuotaika buvo, bet man jos tada prasmingos pasirodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2008 03 07, 21:46)

Na, jei neturėčiau pagrindo taip teigti, tikrai nesakyčiau-kas man iš to? ax.gif Pati muzikuoju ir jei negirdėčiau nešvarių natų, ne kokia iš manęs muzikantė būtų mirksiukas.gif Tiesiog pas vienus klausa geresnė-jiems kliūna bet kokie nusidainavimai, kitų blogesnė-jie nesureikšmina netikslumų ir jų tai neerzina. Ir tai nėra blogai-juk visi žmonės skirtingi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lithium @ 2008 03 07, 22:07)
o su tais pataikymais.. Mikutavičius - nu ir būna naton nepataiko ir pridūsta, ale "3 milijonus" kai krepšininkai laimi, traukia visa tauta - nesvarbu, kokios religijos, pažiūrų, partijos ar dar ko nors būtų biggrin.gif

Vat Mikutavičiaus netikslumus man atperka jo charizmatiškumas, žmogus visas spinduliuoja gerą energiją. Jei Alina mane žavėtų kaip asmenybė, galbūt kitaip šnekėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 03 07, 21:14)
Na, jei neturėčiau pagrindo taip teigti, tikrai nesakyčiau-kas man iš to? ax.gif Pati muzikuoju ir jei negirdėčiau nešvarių natų, ne kokia iš manęs muzikantė būtų mirksiukas.gif Tiesiog pas vienus klausa geresnė-jiems kliūna bet kokie nusidainavimai, kitų blogesnė-jie nesureikšmina netikslumų ir jų tai neerzina. Ir tai nėra blogai-juk visi žmonės skirtingi smile.gif

Man irgi gyvenime teko nemazai muzikuoti, bet ai..tiek to..irnesakyk.gif kas cia dabar patikrins taip virtualiai ta mano klausa biggrin.gif
man atrodo, ne vienas muzikantas neisvengia tam tikru netikslumu gyvai dainuodamas..ale atsizvelgiant i lietuviskos scenos ypatumus.....ka tada kalbeti apie kitus musu daininykus???
tuktuk, turetum but pagatava ausis nusirezt? g.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2008 03 07, 21:16)
Vat Mikutavičiaus netikslumus man atperka jo charizmatiškumas, žmogus visas spinduliuoja gerą energiją. Jei Alina mane žavėtų kaip asmenybė, galbūt kitaip šnekėčiau ax.gif

tai jau turbut drinks_cheers.gif
Va o man Mikutavicius kaip tik antipatiskas unsure.gif
Tiesa, jis laaaaaabai susizavejes Alina Orlova. mirksiukas.gif Cia man padare ispudi, turiu pripazint biggrin.gif siek tiek reabilitavo ji mano akyse ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2008 03 07, 22:20)
man atrodo, ne vienas muzikantas neisvengia tam tikru netikslumu gyvai dainuodamas..ale atsizvelgiant i lietuviskos scenos ypatumus.....ka tada kalbeti apie kitus musu daininykus???
tuktuk, turetum but pagatava ausis nusirezt? g.gif

Tai jau tikrai, kartais kyla tokios mintys biggrin.gif Mūsų lietuviškos scenos ir yra tokia bėda, kad turim labai mažai žymių neformatinių dainininkų. Kur pažvelgsi-ten tik blondinės elektroniniais balsais. Kaip sakė Aistė iš Skylės, kad gal visgi kada nors ateis tokie laikai,kai yva ir mango bus neformatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 03 07, 21:25)
<...>Kaip sakė Aistė iš Skylės<...>

ne i tema, bet jai irgi galiu parodyti good.gif
bet, manau, greitu laiku jos svajonems nelemta issipildyti biggrin.gif O jos minetos grupes gyvai net nedainuoja arba rekia ant fonogramos virsaus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 kovo 2008 - 21:33
matot, dabar vartotojiška visuomenė, o ko ji nori, tą ir gauna. Reikia pusnuogių mergyčkų - bus. O kultūrinis koks nors susivokimas dabar stagnacijoj..
liaudis mieliau pavėpsos į kokį freak show..
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2008 03 07, 22:29)
ne i tema, bet jai irgi galiu parodyti good.gif

Aistei ir visai Skylei aš irgi galiu uždėti riebų pliusą, ką čia pliusą-visus tris biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lithium @ 2008 03 07, 22:38)
matot, dabar vartotojiška visuomenė, o ko ji nori, tą ir gauna. Reikia pusnuogių mergyčkų - bus. O kultūrinis koks nors susivokimas dabar stagnacijoj..
liaudis mieliau pavėpsos į kokį freak show..

Bet tai kodėl?.. Nuo ko tai priklauso? Kas suformuoja požiūrį į muziką? Ar auklėjimas ar aplinka, ar per tv brukami pigūs produktai?.. Niekaip negaliu suprast doh.gif
Atsakyti