Kažkada nesidomėjau visiškai lietuviška muzika, nes galvojau, kad mes turim vien tik manges ir pan. Na, klausydavau tik FOJE ir A.Mamontovą. Vėliau atradau, kad męs turim visai neblogų roko/metalo grupių kaip antai Katedra, Mano juodoji Sesuo, Siela, Airija, Anapilis ir pan. Prieš pusmetį atradau nuostabią mūsų dainuojamąją poezija (S.Mykolaitis, A. Orlova, Atika ir t.t.). O visai neseniai radau ir sunkesnių naujų lietuviškų grupių, kaip Soul Brothers (heavy metal), Obtest (pagan metal), Xess (gothic metal) ir kt. O ir Nojus iš "airijos" kažką naujo įrašė tuo ir baigiame įžangą...
... o daba.. Norėčiau paklaust ar yra čia taip pat klausančių lietuvišką nepopsinę muziką? kaip jum tokia muzika? O gal žinot dar kažkokių įdomių lietuviškų grupių/dainų, kurias galėtumėt parekomenduot?
Dainuojamoji poezija Labiausiai patinka Mykolaitis ir Kaniava
Andrius Kaniava , visi kiti likę KEISTUOLIŲ TEATRO aktoriai, Alina Orlova - šauni pradedančioji dainuoj. poezijos atlikėja. V. V. Landsbergis kartais patinka...ypač jo vaikiškos dainuškos: kaip gera, kai man gera, kaip gera, kai gražu, smagu kas dieną vaikščiot ratu ratu ratu....
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 08 07, 08:01)
V. V. Landsbergis kartais patinka...ypač jo vaikiškos dainuškos: kaip gera, kai man gera, kaip gera, kai gražu, smagu kas dieną vaikščiot ratu ratu ratu....
paklausiau, tikrai smagiai skamba
Labai patinka tokia muzika - ypač "Mano juodoji sesuo", Xess, Obtest ir kt...
Dar galėčiau parekomenduoti Donis (Donatas Bielkauskas) ir Rasa Serra. Bent jau man, jie labai patinka. Galite paklausyti šių dainininkų dainų puslapiuose www.donis.lt ir www.rasaserra.com
Dar galėčiau parekomenduoti Donis (Donatas Bielkauskas) ir Rasa Serra. Bent jau man, jie labai patinka. Galite paklausyti šių dainininkų dainų puslapiuose www.donis.lt ir www.rasaserra.com
Myliu ir klausausi dainuojamąją poeziją ...Keiistuoliai, aktorių trio
QUOTE(arabeska @ 2007 08 29, 19:55)
Myliu ir klausausi dainuojamąją poeziją ...Keiistuoliai, aktorių trio
Keistuoliai nerealiausi.......
Sunkiosios muzikos gerbejoms is lietuvaiciu galiu parekomenduoti - Obtest, Mandragora, The Perplexx, Xess, Thundertale ir Girnu Giesmes.
Ne popsas: Dr. Green jau 11 metų groja, merginų grupė Zimbabwe, Labamino turinys, Spichki, Psichas su kompanija.
Ne popso radijas http://www.startfm.lt/ - galima klausytis internetu
Ne popso radijas http://www.startfm.lt/ - galima klausytis internetu