QUOTE(Ožiaragė @ 2009 02 05, 17:28)
Bet tema apie kailinius ir jų madas
Na, kiek mano vegetariskos, kailiniais neapdangstytos akys imato,tai tema vadinasi 'kailiniai, parduotuvės, siuvyklos, mados, priežiūra'
Papildyta:
QUOTE(night_ @ 2009 02 05, 20:58)
Ožiarage, dar labai neblogai atrodo šunų kailis, gal auginate šuniuką? nudirkite ir jį, geriau gyvą, toks kailis gražesnis, jis turbūt kankinsis nesveikai, bet jums jokio skirtumo, jų kančios vistiek jūsų NEDOMINA. Aš čia patariu ir į temą, kaip norėjot
Del sunu ir kaciu kailiu, tai rimtai gi siuna is ju Kinijoj ir kitur,tada atveza cia parduot. Pavadina kazkokiu kitu gyvunu ir perkancios net nezino ka is tikro nesioja. Kaip vokietes nezinojo,kad rankinukus is zydu odos nesioja.
QUOTE(~FSCG~ @ 2009 02 05, 20:06)
Nu nu, svarbu keli nuliai akyse atsispindi ir visa kita tampa nebesvarbu tik man įdomu, kaip tokios mamos diegia meilę gyvūnams... ar čia irgi nelabai domina?
QUOTE(night_ @ 2009 02 05, 18:58)
Ožiarage, dar labai neblogai atrodo šunų kailis, gal auginate šuniuką? nudirkite ir jį, geriau gyvą, toks kailis gražesnis, jis turbūt kankinsis nesveikai, bet jums jokio skirtumo, jų kančios vistiek jūsų NEDOMINA. Aš čia patariu ir į temą, kaip norėjot
Nesu, kaip tamsta, kailiadyrė anei kailiadirbė
Dėviu avikailius, ypač patinka vadinamosios dublionkės, patinka audinės kailis... Šunį bei jo kailio dirimą palieku pačiai. Sėkmės
QUOTE(~FSCG~ @ 2009 02 05, 19:06)
Na, kiek mano vegetariskos, kailiniais neapdangstytos akys imato,tai tema vadinasi 'kailiniai, parduotuvės, siuvyklos, mados, priežiūra'
Dar kiek aukščiau pažiūrėk - Stilius ir mada. Vegetarės apie savo racioną diskutuoja kitur.
Žinai, man daugiau nei juokinga, kai bando tokiais būdais pakeisti žmogaus mąstymą...
Jei tokios oratorės, gal paskukite ir į kitas temas - musulmonėms aiškinkite apie, tarkim, katalikybę ir tt.
Ir iš viso - neatsibosta kišti savo propagandą?
Atsiminiau neblogą funkciją - ignoruoti dalyvį. Jums patarčiau ignoruoti visą temą
Aha, kaip tik mano paraše ir yra šunų bei kačių kailiadirbystės ir kailianėrystės paslaptys tiesiog verčiuosi tuom
Nu graži ta audinė, graži... ir kailiukas gražus... ANT JOS...
Gal žinai kaip tokiam tą kailiuką nudiria? gyvam jaučiu ane? nes kitaip kailis jaučiu nebebūtų toks gražus? kaži su kuolu per galvą daužo kol kraujukas iš nosies ir burnos pasileidžia ar elektra? nežinai?
Nu graži ta audinė, graži... ir kailiukas gražus... ANT JOS...
Gal žinai kaip tokiam tą kailiuką nudiria? gyvam jaučiu ane? nes kitaip kailis jaučiu nebebūtų toks gražus? kaži su kuolu per galvą daužo kol kraujukas iš nosies ir burnos pasileidžia ar elektra? nežinai?
QUOTE(night_ @ 2009 02 05, 19:59)
Galėtum pati pasidomėti, jei jau taip įdomu
Juk Tau įdomu - manęs nedomina, jau rašiau
Kailinukai mane domina, gražūs, šilti, natūralūs
Ai, bet pasakokit Ką aš čia
Išsikalbėkit, protą ir lygį parodykit
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 02 05, 22:12)
Galėtum pati pasidomėti, jei jau taip įdomu
O ko tu taip susireiksmini? Tai kas,kad tau neidomu,gal kitam idomu. Teisingai, forumas vadinasi stilius ir mada ,nors kailiniai su tuo nieko bendra neturi,juk vistiek apie ju siuvyklas galime padiskutuoti.
QUOTE(~FSCG~ @ 2009 02 05, 20:32)
O ko tu taip susireiksmini? Tai kas,kad tau neidomu,gal kitam idomu. Teisingai, forumas vadinasi stilius ir mada ,nors kailiniai su tuo nieko bendra neturi,juk vistiek apie ju siuvyklas galime padiskutuoti.
Tai ir diskutuokim apie siuvyklas, ne apie vegetarizmą ar kitokias jūsų problemas
Zinau, kaip tom audinem nuneria kaili... gaila is tikruju...kai jas pamaciau gyvas narveliuose, tokios fainios... kai jas sveria, pries ju nuzudyma, jos krenta nuomaru, jei taip galima pasakyti...joms putos is burnos krenta ir jos purtosi...jos laaaabai jautrios yra... joms gyvoms niekas neneria to kailio, jos yra dedamos i duju kamera ir numarinamos, o tada dedamos ir dideli saldytuva, ir vezama isdoroti... bent jau Norvegijoj taip...nebenoriu kailiniu
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 02 05, 22:40)
Tai ir diskutuokim apie siuvyklas, ne apie vegetarizmą ar kitokias jūsų problemas
As neturiu problemu del vegetarizmo ir siaip del maisto, o jeigu kazkas turi ,tai uzjauciu na,bet gi ne del to cia susirinkome tai ir toliau diskutuokime apie siuvyklas ir kitus dalykelius
Koks nemalonus vistik tas gamybos procesas,o dar perkant moket jiems uz tai
Moterys (ir vyrai,jeigu cia yra) pasakykit be ironijos ar issidirbinejimo, jums jokio liudesio, neigiamu emocijus nesukelia zinojimas,kaip padaromi kailiniai?