Įkraunama...
Įkraunama...

kailiniai

QUOTE(Jazira @ 2007 02 07, 23:30)
Gal aš čia biški ne į temą, bet apie tuos žveriukus. iš tikro labai man jų gaila. bet nenešiot kailinių?
ar žinot kaip testuojami vaistai? skalbimo priemonės? kosmetika?
patikėkit, ten tai iš tiesų gyvūnų kankinimas.  nenoriu plėstis, kam bus įdomu ir skaitot angliškai - susirasit. negaliu net rašyt apie tai...


Aš nesuprantu ar jūs Antarktidoj gyvenat ar kaip? ax.gif
Atsakyti
atejau paieskoti kailiniu siuvyklu, adresu ir rekomendaciju, o radau kazkokiu daug susirasinejimu-nenaudingu aisku.

Tai visdelto,gal zinote,kas siuna vilniuje, kaune kailinius-graziai, kokybiskai.Arba kas veza pardavimui kailinius? nes kiek ieskojau rudo/ryzo karakulio iliemenuotu kailiniu-nelabai randu
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
As tai nesuprantu tu kurios perka kailinius.. Man jie asocijuojasi ne su "elegancija", "seksualumu" ar "stilingumu", o su krauju, narvais ir gyvunu kankinimais! Kailiu pramonėje naudojami tokie zudymo budai kaip dujos, elektros srovė, nuodai, uzdauzymas lazdomis, sprando nusukimas!! KAIP GALIMA DEVETI NUO TU GYVUNELIU NUDIRTA ODA??? Kai mes turime radiatorius, kondicionierius, kilimus..-tikrai nesusalsime, mielosios..
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE
nu cia ir sou padare mamytes gyvunu globejos 
musu seima glaudziai susijus su tai ir galiu uztikrint kad niekas taip nesielgia su tais gyvunais , dabar labai daug reikalavimu europos sajunga ivedus . o tos kurios tuos pasisakymus rase ar valgo kiauliena, vistiena?ar zinot kad karves verkia kai jas.....o mes vistiek valgom atsilose taip kad ramiai 


rasytee, idomu ar gyvai matei kaip nuo gyvuno nudiriamas kailis, kaip jis zudomas ? kaip po to galima sakyti "RAMIAI"..? juk juos tikrai ten ne uzkutena..o net jei ir uzkutentu - tai vistiek NUZUDYMAS.
kodel savo kaciuka/suniuka/sinsiliuka mylime, bet nesiojame kailinius is tokiu pat gyvuliuku? schmoll.gif
as mesos nevalgau, taip kad nereikia sakyti "mes" valgome atsilose tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2007 10 03, 23:07)

sitie kokie grazus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2007 01 29, 11:04)
O man sitie labai grazus  wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Europiete @ 2007 02 05, 05:00)
Niu seip nesu kailinuku gerbeja, bet sitie lyg ir nieko... g.gif

user posted image
user posted image

ir sie nerealaus grozio wub.gif
Atsakyti
Man kailiniai nepatinka. Ir gyvunėlius labai myliu. Bet ką daryt, kai taip šalta pas mus būna doh.gif Nėra kitos išeities, paltai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 10 07, 14:35)
Man kailiniai nepatinka. Ir gyvunėlius labai myliu. Bet ką daryt, kai taip šalta pas mus būna doh.gif Nėra kitos išeities, paltai nepadeda.


Helena, tai myli gyvunus ir kailiniai nepatinka, bet vistiek nesioji ? lotuliukas.gif
As pasikartosiu (labai atsiprasau), bet: mes turime centrini sildyma, kondicionierius, vazinejames masinomis/troleibusais, vaikstome ant siltu kilimu.Tikrai nesusalsime.. Niekada kailiniu neturejau ir jauciuosi labai gerai ir siltai net kada -20 biggrin.gif Reikia tik paieskot rolleyes.gif (o ir kainuos pigiau negu kailinius nusipirkt bigsmile.gif )
Atsakyti
liebedich, ten kur "mes turime centrini sildyma, kondicionierius, vazinejames masinomis/troleibusais, vaikstome ant siltu kilimu.Tikrai nesusalsime", tikrai su kailiniais persilta, o siaip zmones nesioja kailinius lauke, kur salta mirksiukas.gif
be to as ir mesa valgau blush2.gif , manau dabar tebeliko is gedos nusisauti gun_smilie.gif
Atsakyti
as tai noreciau su kuo nors pasikalbeti apie tai gal kas zino kur siuva kailinius, kur geru buna ir ne uz desimtis tukstanciu, o tik kelis..
ir jei kalbame apie naturalu kaili,tai labai prasau nerasyti gyvunu myletoju...
myliu gyvunus, bet valgau mesa ir man yra salta lauke. noriu naturalaus kailio ir nenoriu skaityti dabar desimtis priesisku zinuciu po savo parasymo..
o tai tikrai dar kils noras nusisauti smile.gif tiksliau nusauti ka nors smile.gif
Atsakyti
Ko tu šausies, supranti, jos gyvūnėlių mylėtojos. Jos nevalgo nei mėsos, nei žuvies (nu juk žuviai irgi skauda, kai ją užmuša), nei grūdinio maisto (nes augalai irgi žudomi, čiagi būtų baisus veidmainiavimas - gyvūnų gailėt, o augalus dubasint, ir tik todėl, kad jie negali pabėgti, negali pasiskųsti, negali sušukti - mama, gelbėk!). Valgo tik pieną, obuolius krituolius ir druską. Neturi namie nieko medinio, vilnonio, šilkinio, medvilninio, lininio nei odinio - nu kaipgi tu žudysi augalą arba gyvūną, kaip kirsi gyvą medį tik tam, kad galėtum vaikščioti ant medinių grindų, kas yr iš esmės buožiškumas? Net medžio drožlių plokščių neturi, nes medžio drožlės - iš vargšo medelio. Gyvena namuose su musėmis ir tarakonais (negi travinsi?), bet be kandžių (toms nėr ką ėst). Labai myli savo kaimynus (jie dar aukštesnė gyvybės forma už gyvūnėlius).

Ką jau čia velnią šausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 spalio 2007 - 20:50
as kalbejau FAKTAIS. cia jus, Noa, neigiamom NUOMONEM uzpilate is karto. smile.gif
niekam nusisauti nereikia, as tik norejau pasidalinti tuo, ka zinau. galime apie tai padiskutuoti (bet tik ne metytis purvais ir neigiamom nuomonem), o toliau - jusu teise spresti. smile.gif
Atsakyti