Įkraunama...
Įkraunama...

kailiniai

na, sinsilos tai juk tik iseigai ir tereikia nesioti. as kasdienai nesioju karakuliukus ( net lietaus nebijo - tikrai liuks), o kaip siek tiek salciau - audine. niu, negaliu skustis, kad nubyrejo, bet kad ziema as rankine dazniausiai rankose nesioju. siaip tai kailiukai irgi nusidevi, nors kai perki, visi sako, jog tai amzinas daiktas. siaip tai sinsilai duoda 2-3 metus, audinei -5, karakuliukams 6 ( butent tiek ir atnesiojau - mano buvo plonyciai, tai jau apsitryne, o sesers kiek kietesni - tai gerai laikosi).
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 07, 20:25)

user posted image[img]

man va tokie fainiausi wub.gif tokius panasius nusipirkau siai ziemai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2006 12 13, 17:56)
na, sinsilos tai juk tik iseigai ir tereikia nesioti. as kasdienai nesioju  karakuliukus ( net lietaus nebijo - tikrai liuks), o kaip siek tiek salciau - audine.  niu, negaliu skustis, kad  nubyrejo, bet kad ziema as rankine dazniausiai rankose nesioju. siaip tai kailiukai irgi nusidevi, nors kai perki, visi sako, jog tai amzinas daiktas. siaip tai sinsilai duoda 2-3 metus, audinei -5, karakuliukams  6 ( butent tiek ir atnesiojau - mano buvo  plonyciai, tai jau apsitryne, o sesers kiek kietesni - tai gerai laikosi).

Žinoma,protingi išeigai-aš kvaiša kasdien ir dar su mašina.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 12 13, 22:45)
man va tokie fainiausi wub.gif tokius panasius nusipirkau siai ziemai thumbup.gif



Mano irgi panašūs, tik neburbuliuotas tas kraštas doh.gif Bet suburbuliuoti prisiuvus kokią juostelę manau, kad įmanoma, bet ar tas burbuliavimas bus madingas kitamet ? g.gif o taip tai klasikiniai ir lieka klasikiniais.
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif . gal kas turite informacijos apie kailinių siuvimą, kiek kainuoja trumpų kailinių pasiuvimas?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2006 11 30, 20:50)
thumbup.gif Wow,mano skonio kailinukai....A kur gauti??? Po pigiaja... biggrin.gif  ax.gif



matavausi Mados prekybos centro antrame aukste. yra kailiniu skyrius. yra ilgu 'karakuliniu' kailinuku. ir tik apie 2000 lt kainuoja. ar 1700 lt g.gif nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 24 sausio 2007 - 17:37
QUOTE(helena @ 2006 12 13, 23:45)
man va tokie fainiausi wub.gif tokius panasius nusipirkau siai ziemai thumbup.gif

Kur pirkai ir kiek mokejai, nes uzsinorejau i ziemos pabaiga ilgesniu kailinuku?? wub.gif
Atsakyti
sveikinu visas su atejusia ziema ir iskritusiu sniegu ir pagaliau kailiniu pravedinimu thumbup.gif galvojau kad sia ziema panesioti jau neteks 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau žiemužė thumbup.gif ir kailinukus galiu demonstruoti wub.gif Pirkau lapkričio mėn ir nebuvo kada nešiot doh.gif ,jau maniau kad spintoj kitų metų lauks.Džiaukimės savo kailinukais dar ilgai wub.gif
Atsakyti
Na noriu kokių madingų puošnių kailinukų, labai patinka "Bizono" asortimentas-bet man per brangu. Kur dar kažką panašaus galima įsigyti Kaune?
Atsakyti
Labukai, gal kas gali patarti, kur Vilniuje nebrangiai kailinius taiso/siuva/persiuva? Nusipirkau per didelius, dabar vargstu doh.gif
help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 26 sausio 2007 - 16:46
QUOTE(GoVeg @ 2006 11 19, 19:25)

o stai ir vaizdeliai, ka gyvuneliai turi patirti, kad tik jus, grazutes, meilutes, lepuneles svelniom rankelem ir mazom nosytem butumet laimingos ir petenkintos vaizdu pries veidrodeli.

http://www.strasbour...ux.com/fourrure
ar vis dar norite deveti tiek skausmo patyrusiu gyvuneliu kailiukus? Ar vardan mados reikia taip elgtis? Kas jei taip elgtusi su zmonem uz ju grazius plaukus ar oda?


Verkiau žiūrėdama. Nežinau, ką ir pasakyti. Orams atšalus ketinau nusipirkt kailinukus. Norisi galvoti, kad tai pačių kovotojų prieš kailinių industriją susuktas propagandinis filmukas. Sunku patikėti, kad šiais laikais, kai taip kovojama už gyvūnų teises, būtų leidžiama taip nehumaniškai elgtis su gyvūnais, negi taip visur gyviems žvėriukams diriamas kailis? Kita vertus, kai kailiukai atkeliauja iš visokių trečiojo pasaulio šalių, kas ten paisys tų teisių? Jei dar kailinius galima pakeisti kokia šiltesne pūkine striuke, ką daryt su batais? GoVeg, kokius batus nešioji žiemą? Dirbtinės odos, kuri traukia šaltį? Pasaulyje daug žiaurumo, nenoriu prie jo prisidėti, o kokias alternatyvas turime?
Atsakyti