QUOTE(saulute_ @ 2006 11 26, 14:19)
Nešiojančios tikrus kailinius gins save, nenešiojančios save. Čia jau ir taip aišku:) tik niekaip nesuprantu, kaip kai kurioms sulyginami dalykai pvz.. kačiukų, šuniukų auginimas su gyviems gyvūnėliams nudiriama oda.. ( pvz aš auginu kažkieno pamestą katiną ir manau, kad jam geriau pas mane sočiam ir šiltam, negu besiknisantį žiemą konteineriuose) dėl mėsos.. juk mėsą valgom ne lėtai žudomų gyvūnų. Nežinau, man kailiniai yra baisiausias kada nors išrastas aprėdas. Mane pykina kai praeinu pro kailinių parduotuves, kai žiūrėdama į tuos suknistus kailinius matau ten sukabintus vargšus gyvūnus ir įsivaizduoju jų kančias, vien dėl jūsų malonumo, poniutės.. Sorry, čia tik mano nuomonė, jos nekeičiau, nekeičiu ir nekeisiu. Aš prieš gyvūnų žudymą kailiniams ir viskas.
turiu puikią žinią tokiai personai-pakelk akis į dangų-ozono skylė gi matosi-atšils klimatas,ir kailinių nebenešiosime...
-ir bus mūsų,nusidėjėlių-kailinių nešiotojų sielos išgelbėtos
Kol tai neatsitiko, degsiu pragare,bet su šiltučiais ir gražučiais kailiniais.
Ir aš auginu katę-tai ką,manai aš ją vakarais nukryžiuoju ir gabalais kailį lupinėju
Bambėčiau dabar iki begalybės,ot beviltiška diskusija išsivystė,gi visokių yra ir visokių reikia.Daugiau tolerancijos ir sutilpsim šiam pasaulį ir nuogos ir su kailiais.