Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As vis zvalgausi patogiu batu, bet... Gerai vaikisku kojyciu savininkems smile.gif
O maniske, nors ir 39, bet gana plati, norisi kad butu ir grazu, ir patogu, ir ne ruzavos ar zalios spalvos (darbe tokiais negaleciau rodytis)... Tai vis dar ieskau smile.gif
Kazkaip, kai studijavau uzsieny, budavo paprasciau, o cia - ieinu i batu parduotuve ir iseinu.
Gal galit patarti, kur rasti klasikinio stiliaus, bet nenuobodziu rudeniniu batuku?
Atsakyti
Ir aš dabar ieškau ilgų, bet baltų smile.gif . O juodus panašaus stiliuko parduodu, prašom į mano temą skelbimuose 4u.gif
Atsakyti
Anksciau lb patikdavo aukstakulniai, bet dabar isvis nebenesioju ju.Siuo metu mano megstamiausi, lb zemo kulniuko, isvis be jo arba tiesiog kedukai rolleyes.gif
Atsakyti
aukstakulniai tai man arciausiai sirdies, bet kad mano kojos ju nelabai megsta verysad.gif
tai dazniausiai tenka rinktis kokius visai be kulno..
Atsakyti
O kaip jums tokie batai? laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 20 rugpjūčio 2005 - 22:43
o aš kaip tik tokius kailinukus žadu įsigyt tongue.gif man jie liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 08 21, 14:17)
o aš kaip tik tokius kailinukus žadu įsigyt  tongue.gif  man jie liuks  thumbup.gif

Kailinukai tai ir man patiktu-ryskiai balti, neilgi ir minkstuciai wub.gif O is kur planuoji juos isigyti, gal matei kur nors?As tai labai grazius Nijolej maciau, bet kaina blink.gif Be to man dirbtinis kailiukas priimtinas labiau ax.gif
Atsakyti
Anglijoje yra biggrin.gif Bet aš ružavus nusižiūrėjau thumbup.gif Bet kailiukas dirbtinis, truputuką trumpesni ir plaukas trumpesnis smile.gif Beja, jie nėra šilti, demisezoniniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 20, 23:41)
O kaip jums tokie batai? laugh.gif
user posted image

Kažkada mačiau nuotrauką Džunos Davitašvili, buvo tokia gruzinų žiniuonė ar kokia ten, nu žodžiu ten - ragana, rankom gydo, psio takoje... Tai jinai nuotraukoj su tokiais batais buvo. Visai nieko atrodė, ana pati tokia juoda, raganiškų bruožų, aukšta, kūda, aptemptais rūbais, o batai tokie, tik tamsiai rudi. Nu toks... Ne tai, kad žavus, bet įdomus vaizdelis smile.gif
Ale kaip jie atrodytų ant putlios lietuvaitės ružavais žandais, nedrįsčiau prognozuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 21, 14:22)
Kailinukai tai ir man patiktu-ryskiai balti, neilgi ir minkstuciai wub.gif O is kur planuoji juos isigyti, gal matei kur nors?As tai labai grazius Nijolej maciau, bet kaina blink.gif Be to man dirbtinis kailiukas priimtinas labiau ax.gif

Maciau praeita ziema "Danijoj" tokius pirkti, gal dar kazkur, dabar tixliai neatsimenu blush2.gif O jus, panos, rimtai cia zadat su tokiais i zmones iseiti?? g.gif smile.gif
Atsakyti
tie kailiniai batai ir man labai jau šiaip sau, jokiu būdu neįsivaizduoju jų prie kailinių schmoll.gif ...ir trumpų kojų blink.gif . Gal g.gif kokia ekstaravagnt ilgakojė, paplyšę džinsai ir blukinta " koža" jiems visai ir nieko būtų
Atsakyti
Na ir man tie kailiniai batai svelniai tariant keisti ax.gif blink.gif
Atsakyti