As vis zvalgausi patogiu batu, bet... Gerai vaikisku kojyciu savininkems
O maniske, nors ir 39, bet gana plati, norisi kad butu ir grazu, ir patogu, ir ne ruzavos ar zalios spalvos (darbe tokiais negaleciau rodytis)... Tai vis dar ieskau
Kazkaip, kai studijavau uzsieny, budavo paprasciau, o cia - ieinu i batu parduotuve ir iseinu.
Gal galit patarti, kur rasti klasikinio stiliaus, bet nenuobodziu rudeniniu batuku?
Anksciau lb patikdavo aukstakulniai, bet dabar isvis nebenesioju ju.Siuo metu mano megstamiausi, lb zemo kulniuko, isvis be jo arba tiesiog kedukai
aukstakulniai tai man arciausiai sirdies, bet kad mano kojos ju nelabai megsta
tai dazniausiai tenka rinktis kokius visai be kulno..
tai dazniausiai tenka rinktis kokius visai be kulno..
O kaip jums tokie batai?
o aš kaip tik tokius kailinukus žadu įsigyt man jie liuks
QUOTE(Burtininke @ 2005 08 21, 14:17)
o aš kaip tik tokius kailinukus žadu įsigyt man jie liuks
Kailinukai tai ir man patiktu-ryskiai balti, neilgi ir minkstuciai O is kur planuoji juos isigyti, gal matei kur nors?As tai labai grazius Nijolej maciau, bet kaina Be to man dirbtinis kailiukas priimtinas labiau
Anglijoje yra Bet aš ružavus nusižiūrėjau Bet kailiukas dirbtinis, truputuką trumpesni ir plaukas trumpesnis Beja, jie nėra šilti, demisezoniniai
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 20, 23:41)
Kažkada mačiau nuotrauką Džunos Davitašvili, buvo tokia gruzinų žiniuonė ar kokia ten, nu žodžiu ten - ragana, rankom gydo, psio takoje... Tai jinai nuotraukoj su tokiais batais buvo. Visai nieko atrodė, ana pati tokia juoda, raganiškų bruožų, aukšta, kūda, aptemptais rūbais, o batai tokie, tik tamsiai rudi. Nu toks... Ne tai, kad žavus, bet įdomus vaizdelis
Ale kaip jie atrodytų ant putlios lietuvaitės ružavais žandais, nedrįsčiau prognozuot
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 21, 14:22)
Kailinukai tai ir man patiktu-ryskiai balti, neilgi ir minkstuciai O is kur planuoji juos isigyti, gal matei kur nors?As tai labai grazius Nijolej maciau, bet kaina Be to man dirbtinis kailiukas priimtinas labiau
Maciau praeita ziema "Danijoj" tokius pirkti, gal dar kazkur, dabar tixliai neatsimenu O jus, panos, rimtai cia zadat su tokiais i zmones iseiti??
Na ir man tie kailiniai batai svelniai tariant keisti