Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Štai ką tik grįžęs žmogus iš Amerikos pasakojo, kad nesuprato kame reikalas, nes dauguma žmonių nešioja smarkiai per dideles vasarines šlepetes. Pasirodo, ten dabar tokia mada, 3 -im dydžiais didesnis apavas.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 07, 10:01)
reik dabar užsipirkti, kitais metais būsim madingos  mirksiukas.gif  laugh.gif

Taij iškart lastus gal ?
Vakar mačiau Senukuose, spalvoti, už 40 lt galima paimt smile.gif nebrangu ir tikrai madinga biggrin.gif kojos dailios, varliškos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 07, 12:54)
Taij iškart lastus gal ?
Vakar mačiau Senukuose, spalvoti, už 40 lt galima paimt smile.gif nebrangu ir tikrai madinga biggrin.gif kojos dailios, varliškos bus smile.gif

Tai gal kaliosus? Kiek pas mus tos vasaros? Lyja ir lyja... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 07, 13:11)
Tai gal kaliosus? Kiek pas mus tos vasaros? Lyja ir lyja...  tongue.gif

O madingi lygūs, be papuošimų bukanosiai ar su visokiais primandrinimais?
Jei lygūs - tai kaliošai, o jei naglesni - lastai. viskas čia paprasta. O žiemai "Pensininkai" vatinukai smile.gif
Atsakyti
sestadieni nusipirkau basutes. ir be galo dzaiugiuosi, nes mano kojos jautrios, pastoviai nutrina nauji batai, o cia - tik apsiaviau ir kaip "prilipo", nei trina nei spaudzia rolleyes.gif ir nosiukus radau apvalius, nes jau nuo tu smailiu ilganosiu vemt vercia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 20 liepos 2005 - 13:22
Aš tai asmeniškai mėgstu ir elegantiškus, ir sportinio stiliaus batelius, o geriausia, kada būna du viename, žodžiu, pusiau elegantiški, pusiau sportiški, kuriuos galima avėti ir prie džinsų, ir prie klasikinio kostiumėlio. Būtent tokius po ilgų ir sudėtingų ieškojimų nusipirkau "STEP TOPE", kažkokios "Fun&Co" firmos, bet pirkau su nemenka nuolaida, tai tikrai esu patenkinta. O atrodo jie štai taip: juoda, balta ir raudona spalvos, šiek tiek smailūs, šiek tiek ne, žodžiu, nėra "adatiniai", o ir kulnelis - ne visai špilka, toks subtiliai elegantiškas. Man jie kiek primena klumpes, nes priekis smarkiai uždaras, su "lipioške" šone, vienu žodžiu, cool thumbup.gif Nešiojau kasdien ir prie viko, tik dabar jau per karšta, norisi ko nors lengvesnio. Šiaip aš batus renkuosi pagal nuotaiką. Kartais patinka atrodyti sportiškai, tada aviu kedukus arba basutes-tapkutes per pirštą, kartais užeina noras pasimaivyti, tuomet aukšakulniai -privalomas atributas ir kuo mandresni, kuo puošnesni, tuo geriau. Dar man patinka, kai batai būna išskirtiniai, ekstravagantiški, tokie crazy, kai žinai, kad su tokiais pačiais gatvėje nė vienos nesutiksi, bet čia be proto sunku tokius įsigyti, nebent kokiam "labdaryne" netyčia aptiktum kokį dėmesio vertą egzempliorių arba užsienyje. Nepatinka nuobodūs, labai jau paprasti, kuklūs ir neturintys bent šiek tiek šarmo batai, ta prasme, maždaug bobiški blush2.gif blush2.gif blush2.gif Idealiausia, kada vieni batai atspindi įvairų stilių: elegancija, sportas, laisvalaikis, klasika, ekstravagancija, Vakarų Teksaso dvasia (ta prasme, kaubojiški) ir t.t. Sutinku, kad surasti tokius bačiukus velniškai sunku, bet įmanoma, tik reikia apsišarvuoti plienine kantrybe ir netingėti pavaikščioti po pardes. Sėkmės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Stai mano svajoniu batai. tai nebuvo mano stilius niekad, bet jau kiek viziju matau, drabuziu deriniu... ir tie deriniai toli grazu ne pankiski , o romantiski

user posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 08 01, 09:39)
Stai mano svajoniu batai. tai nebuvo mano stilius niekad, bet jau kiek viziju matau, drabuziu deriniu... ir tie deriniai toli grazu ne pankiski , o romantiski

user posted image smile.gif

Tai jau nusipirkai ką panašaus ar dar tik ruošies? Beveik tokius pat mačiau prieš kelias dienas, tik ne tokius ilgus, žemesniais aulais. Yra kelių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 08 01, 10:05)
Tai jau nusipirkai ką panašaus ar dar tik ruošies? Beveik tokius pat mačiau prieš kelias dienas, tik ne tokius ilgus, žemesniais aulais. Yra kelių spalvų.

O kur matei? ruosiuos rudeniui pirkt. zinau atsidare parduotuve "neforma" is kurios puslapio ikeliau batus, bet dar nesukaupiau drasos ten nueit:)
Atsakyti
Man batų stilius priklauso nuo nuotaikos, bet daugiausia turiu aukštakulnių ir smailianosių smile.gif
Labai gražūs batai kur Salomėja įkėlė, bet, aišku, rekia ir tinkamos aprangos prie tokių ,,kerzų" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 08 01, 10:19)
O kur matei? ruosiuos rudeniui pirkt. zinau atsidare parduotuve "neforma" is kurios puslapio ikeliau batus, bet dar nesukaupiau drasos ten nueit:)

Mačiau arba DOLITOJE arba STEP TOPE, neatmenu tiksliai. Buvo trijų spalvų-į raudonumą, į mėlynumą ir dar kažkokie. Kainos tai nežinau, nežiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 08 01, 10:44)
Man batų stilius priklauso nuo nuotaikos, bet daugiausia turiu aukštakulnių ir smailianosių smile.gif
Labai gražūs batai kur Salomėja įkėlė, bet, aišku, rekia ir tinkamos aprangos prie tokių ,,kerzų"  thumbup.gif

na taip , bet visi prie tokiu batu isvaizduoja dryzuotas kojines ir tt. o as isivaizduoju sijona ir iliemenuota svarkeli:)
beje turiu is smailianosius raudonus:) ai bet nepatogus man jie:)
Atsakyti