Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(miashka @ 2005 03 24, 21:23)
Kerzų mėgėjos, help - kur Vilniuje gauti tų kerzų??? Pažadėjau dukrai pavasarį nupirkti, jau kaip ir pavasaris, o kur gauti - nežinau sad.gif . Mielai ir sau tokius įsigyčiau, o mano mergiotei tai tiesiog svajonių batai... Patarkite, prašau. Ir ačiū 4u.gif

Būtinai pažiūrėkit ir "Armijai ir civiliams" - Jogailos gatvėje. Galima ieškoti ir Gariūnuose - daugiau šansų rasti prie žvejybinių įrankių biggrin.gif
Atsakyti
aš labiausiai mėgstu plokčiapadžius batus ax.gif o aukštakulnius maunuos kai reik pasipuošt, nekasdieniškai apsirengt rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupita;): 26 kovo 2005 - 15:55
Dėl čiurnų sausgyslių patempimų turiu nešioti batus su pakeltu kulnu, taigi nešioju vien aukštakulnius: ir gražu, ir kojų neskauda biggrin.gif Pavasario atsinaujinimui žadu įsigyti elegantiškus raudonus batelius biggrin.gif (iki šiol tik juodus ir baltus teturėjau)

Kokios batų spalvos vyrauja pas jus??????????????
Atsakyti
As turiu zydrus iki puses blauzdu verstos odos. Negaliu atsidziaugt ryskia spalva smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien tuos elegantiškus žemuogių spalvos aukštakulnius batelius biggrin.gif Ryšku, nauja, nematyta... juk pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika: 03 balandžio 2005 - 00:00
gal matėtkur nors avalynės parduotuvę BONA? per LNK vis reklamą prasuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 04, 10:30)
gal matėtkur nors avalynės parduotuvę BONA? per LNK vis reklamą prasuka  unsure.gif

Vilniuje nezinau, o Kaune - Sauletekyje. Stilinga ir nelabai brangi avalyne.
Atsakyti
As pavasariui nusipirkau apvalianosius juodus, su kaspiniukais... thumbup.gif Atrodo truputėlį senamadiškai, tačiau dabar juk tokie madingi! Aš - aukštakulnių fanė, su jais man dzin, ar sniegas, ar plikledis, ar dar kas nors. Ir vairuoti netrukdo. O su lygiapadžiais labai labai pavargsta kojos. Ir žinau kodėl: reikia į juos įdėti ortopedinius vidpadžius su tokiu išlinkimu specialiu, tada koja statoma taisyklingai ir nepavargsta. schmoll.gif
Atsakyti
Dėl ordopedinių vidpadžių (supinatorių) pritariu 100% Visada juos nešioju- žiemą su jais ne taip šalta, be to minksčiau, o ir pėdos skliautas nenusileidžia. Taip išvengiama plokščiapadystės. Žodžiu thumbup.gif Pavasariui man reikia irgi paieškot ko nors įdomaus, bet tik iš aukštakulnių skyriaus biggrin.gif
Atsakyti
nežinau kaip jums, bet man šio sezono batų mados švelniai tariant įdomios....ta prasme labai jau iššaukiančios...rožiniai, salotiniai ir visaip tviskantys bateliai..reikalauja super preciziško derinimo, tai šį savaitgalį nulėkiau į daniją ir nusipirkau paprastų paprasčiausius klasikinius batelius, su normaliu kulnu - neperdau aukštu, o ir priekis paprastas - ne apvalus nei smailus... nebegaliu kaip man nusibodo tos klouniškos mados - gal pasenau? kaip jus atsinaujinote šį pavasarėlį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 11, 11:58)
nežinau kaip jums, bet man šio sezono batų mados švelniai tariant įdomios....ta prasme labai jau iššaukiančios...rožiniai, salotiniai ir visaip tviskantys bateliai..reikalauja super preciziško derinimo, tai šį savaitgalį nulėkiau į daniją ir nusipirkau paprastų paprasčiausius klasikinius batelius, su normaliu kulnu - neperdau aukštu, o ir priekis paprastas - ne apvalus nei smailus... nebegaliu kaip man nusibodo tos klouniškos mados - gal pasenau? kaip jus atsinaujinote šį pavasarėlį? blush2.gif

Visiškai tau pritariu. Tikrai klouniškos mados. Maniau, kad aš viena taip mąstau. Vis niekaip nerandu batų normalių išsirinkti - jeigu kokybė tenkina, tai spalva - nea. Nors imk ir cry.gif
O batus stengiuosi pirktis patogius - žemakulnius, bet ne vidutinio dydžio kulniuku, nes anot vieno mūsų dizainerio batai išduoda moters amžių - vidutinis kulnas - vidutinis amžius.
Aukštakulniai gražu, bet dėl išsiplėtusių venų jų nešioti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 03 30, 19:21)
Dėl čiurnų sausgyslių patempimų turiu nešioti batus su pakeltu kulnu, taigi nešioju vien aukštakulnius: ir gražu, ir kojų neskauda biggrin.gif  Pavasario atsinaujinimui žadu įsigyti elegantiškus raudonus batelius biggrin.gif  (iki šiol tik juodus ir baltus teturėjau)

Kokios batų spalvos vyrauja pas jus??????????????

balti-ilgi kaubojiski,roziniai-be kulno,su sniureliaia apie blauzda ir isispiriami kaubojiski,juodi su issiuvinetais karoliukais-tipo indiskos kurpaites,ryskus melyni-iki ciurnos,juodi su baltu-be kulno pavasariui,irt.t.spalvos-jega!!! thumbup.gif
Atsakyti