Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As aviu batus zema pakulne arba lygiapadzius smile.gif Nemegstu smailianosiu ir uzsirietusiu priekiu batu schmoll.gif Labai patinka batai apvaliu priekiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 06 kovo 2005 - 22:52
Na, smailianosiai su uzriestu priekiu, tai tikrai baisu... cool.gif O, siaip smailianosiai man patinka, turiu tokiu ir aukstakulniu ir zemakulniu... Turiu nusipirkusi apvalianosius ant auksto kulno, ir galiu pasakyti, kad su jais kazkaip patogiau, nei su smailianosiais aukstakulniais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 02 20, 18:11)
mano svajoniu batai apatinej eilej, viduryje  wub.gif

man labiausiai patinka dešinėj pusėj viduriniai thumbup.gif nešioju ilgus aukštakulnius batus
Atsakyti
As nesioju aukstakulnius, dar pilnapadzius, labai graziai atrodo is nugaros, kaip spylka. O siaip bent jau man paciai atrodo, kad as atrodau elegantiskesne ir eisena pasikeicia - zingsniukai maziukai - nebelieka koju vilkimo. Aisku prie sportines aprangos - kedukai. Bet reikia turet ivairiu batu, kad nebutu kaip kazkuri minejo, kad ciuozinejant nuo kalnu reiktu avet batus su 10 cm kablais biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka sportinio stiliaus batukai arba aplamai zemakulniai. Labai nepatogus aukstakulniai, juos deviu iskilmingomis progomis, bet ne kasdien smile.gif
Atsakyti
Mano batų dėžėje galime rasti ir žemakulnių ir aukštakulnių. Visą laiką pirmenybę teikiau aukštakulniams, bet dabar pastebėjau, kad vis dažniau renkuosi avalynę su žemesniu kulnu. Įtariu, todėl, kad pradėjau daugiau vaikščioti, teisingiau lakstyti biggrin.gif o ir masina lengviau važiuoti, kai batai ne su "kablais" tongue.gif
Nors aukštakulniai laaaaaaabai gražiai atrodo...
Atsakyti
Nebūtinai didžiuliai kablai. Nors ir nedidukas kulniukas priduoda grakštumo, visai kitokia eisena nei su lygiapadžiais.
Atsakyti
Pagaliau as ne prie populiariausiu! Man patinka lygus padas, nemegstu aukstakulniu, nes man nepatogu, nuo vaikystes ir paauglyses sportu ipratau prie kedu, tai nelabai patogu su aukstakulniais, arba mano koja savotiska, kad jokie aukstakulniai nepatogus :blink:Taciau prisiverciu del to grakstumo kartais ir aukstesnius kulniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 24 kovo 2005 - 13:10
Kerzų mėgėjos, help - kur Vilniuje gauti tų kerzų??? Pažadėjau dukrai pavasarį nupirkti, jau kaip ir pavasaris, o kur gauti - nežinau sad.gif . Mielai ir sau tokius įsigyčiau, o mano mergiotei tai tiesiog svajonių batai... Patarkite, prašau. Ir ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man patinka aukstakulniai. Kaip jau ruosius pirkti kokius ant zemo kulno vis man netinka ir dazniausiai nusiperku vel aukstakulnius. Bet praeita rudeni nusipirkau tokiu zieminius visai be kulno, tai dabar nelabai jau noriu detis tu aukstakulniu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miashka @ 2005 03 24, 21:23)
Kerzų mėgėjos, help - kur Vilniuje gauti tų kerzų??? Pažadėjau dukrai pavasarį nupirkti, jau kaip ir pavasaris, o kur gauti - nežinau sad.gif . Mielai ir sau tokius įsigyčiau, o mano mergiotei tai tiesiog svajonių batai... Patarkite, prašau. Ir ačiū 4u.gif

J. Basanaviciaus 17 Vilniuj yra kerzu parduotuve Grinders mirksiukas.gif
Atsakyti
Aukštakulniai gražu, tačiau kai kitos juos nešioja biggrin.gif Na, nemėgstu aš jų ax.gif , ūgio turiu pakankamai (1,72), taigi,dar ne" kompleksuojantis", bet vistiek nepatogu. Iškilmingai progai renkuosi vidutinį-žemesnį kulną, tačiau kedų irgi nemėgstu. Tai ką daryti? cry.gif
Atsakyti