As aviu batus zema pakulne arba lygiapadzius Nemegstu smailianosiu ir uzsirietusiu priekiu batu Labai patinka batai apvaliu priekiu
Na, smailianosiai su uzriestu priekiu, tai tikrai baisu... O, siaip smailianosiai man patinka, turiu tokiu ir aukstakulniu ir zemakulniu... Turiu nusipirkusi apvalianosius ant auksto kulno, ir galiu pasakyti, kad su jais kazkaip patogiau, nei su smailianosiais aukstakulniais.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 02 20, 18:11)
man labiausiai patinka dešinėj pusėj viduriniai nešioju ilgus aukštakulnius batus
As nesioju aukstakulnius, dar pilnapadzius, labai graziai atrodo is nugaros, kaip spylka. O siaip bent jau man paciai atrodo, kad as atrodau elegantiskesne ir eisena pasikeicia - zingsniukai maziukai - nebelieka koju vilkimo. Aisku prie sportines aprangos - kedukai. Bet reikia turet ivairiu batu, kad nebutu kaip kazkuri minejo, kad ciuozinejant nuo kalnu reiktu avet batus su 10 cm kablais
Man labai patinka sportinio stiliaus batukai arba aplamai zemakulniai. Labai nepatogus aukstakulniai, juos deviu iskilmingomis progomis, bet ne kasdien
Mano batų dėžėje galime rasti ir žemakulnių ir aukštakulnių. Visą laiką pirmenybę teikiau aukštakulniams, bet dabar pastebėjau, kad vis dažniau renkuosi avalynę su žemesniu kulnu. Įtariu, todėl, kad pradėjau daugiau vaikščioti, teisingiau lakstyti o ir masina lengviau važiuoti, kai batai ne su "kablais"
Nors aukštakulniai laaaaaaabai gražiai atrodo...
Nors aukštakulniai laaaaaaabai gražiai atrodo...
Pagaliau as ne prie populiariausiu! Man patinka lygus padas, nemegstu aukstakulniu, nes man nepatogu, nuo vaikystes ir paauglyses sportu ipratau prie kedu, tai nelabai patogu su aukstakulniais, arba mano koja savotiska, kad jokie aukstakulniai nepatogus :blink:Taciau prisiverciu del to grakstumo kartais ir aukstesnius kulniukus.
Kerzų mėgėjos, help - kur Vilniuje gauti tų kerzų??? Pažadėjau dukrai pavasarį nupirkti, jau kaip ir pavasaris, o kur gauti - nežinau . Mielai ir sau tokius įsigyčiau, o mano mergiotei tai tiesiog svajonių batai... Patarkite, prašau. Ir ačiū
Man patinka aukstakulniai. Kaip jau ruosius pirkti kokius ant zemo kulno vis man netinka ir dazniausiai nusiperku vel aukstakulnius. Bet praeita rudeni nusipirkau tokiu zieminius visai be kulno, tai dabar nelabai jau noriu detis tu aukstakulniu.
QUOTE(miashka @ 2005 03 24, 21:23)
Kerzų mėgėjos, help - kur Vilniuje gauti tų kerzų??? Pažadėjau dukrai pavasarį nupirkti, jau kaip ir pavasaris, o kur gauti - nežinau . Mielai ir sau tokius įsigyčiau, o mano mergiotei tai tiesiog svajonių batai... Patarkite, prašau. Ir ačiū
J. Basanaviciaus 17 Vilniuj yra kerzu parduotuve Grinders
Aukštakulniai gražu, tačiau kai kitos juos nešioja Na, nemėgstu aš jų , ūgio turiu pakankamai (1,72), taigi,dar ne" kompleksuojantis", bet vistiek nepatogu. Iškilmingai progai renkuosi vidutinį-žemesnį kulną, tačiau kedų irgi nemėgstu. Tai ką daryti?