QUOTE(Vai2lka @ 2015 08 24, 15:21)
Tie ružavi geri, reikia imti Batų per daug nebūna, tik spintos per mažos.
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 02, 16:12)
Jeigu norite investuoti i labai patogius aukstakulnius, vienareiksmiskai siulau Sargossa, siek tiek foto ir info cia, tikrai nuosirdziai rekomenduoja, pati buvau nustebus, kad aukstakulniai gali buti tokio patogumo
Vai2lka, paskaičiau, tikrai labai geras derinys, bet užkliuvo sakinys: I am a girl, its ok to have 30 pairs of shoes - aišku, kad ok bet nejaugi tikrai turite tik 30 porų batų
QUOTE(Galla @ 2016 02 03, 10:07)
Vai2lka, paskaičiau, tikrai labai geras derinys, bet užkliuvo sakinys: I am a girl, its ok to have 30 pairs of shoes - aišku, kad ok bet nejaugi tikrai turite tik 30 porų batų
Zinokit neskaiciavau tiksliai, jauciu kad daugiau butu
Gal kas turit FitFlop Banda Slide Sandals ir galit parasyt atsiliepima del dydzio, nes ju dydziu lentele keista, atsiliepimai irgi visokie Aciu
Papildyta:
Ei, cia pas jus bloge maciau situs batukus Parasykit prasau atsiliepima apie dydi. Siaip visada perku US9, eur 39-40, nu bet pagal ju dydziu lentele ti man 42 reikia
Aciu is anksto
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 03, 13:13)
Zinokit neskaiciavau tiksliai, jauciu kad daugiau butu
Ei, cia pas jus bloge maciau situs batukus Parasykit prasau atsiliepima apie dydi. Siaip visada perku US9, eur 39-40, nu bet pagal ju dydziu lentele ti man 42 reikia
Aciu is anksto
QUOTE(Vitro @ 2016 02 04, 15:20)
Aha, va sitie, dabar ne namie, paziuresiu koks dydis uz valandziukes, bet man rodos kad 7UK pirkau, toki ir nesioju
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 04, 16:51)
Aha, va sitie, dabar ne namie, paziuresiu koks dydis uz valandziukes, bet man rodos kad 7UK pirkau, toki ir nesioju
Gal galesit pamatuot vidpaduka o koki Eur nesiojat? nes su Uk dydzais tai man sunkiai sekas susigaudyt
Aciu aciu
QUOTE(Vitro @ 2016 02 04, 15:59)
Gal galesit pamatuot vidpaduka o koki Eur nesiojat? nes su Uk dydzais tai man sunkiai sekas susigaudyt
Aciu aciu
Aciu aciu
Pamatuot neturiu su kuo deja
Paziurejau kad 41 eur dydis, nors nesioju 40 eur tai speju imkit vienu dydziu didesnius nei paprastai nesiojat