Kaip jum pom pom bateliai?
Daugiau cia
Turiu milijona batu bet nooooriu ir situ
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 24, 15:39)
Vaidulka, laaaabai gražu!!!
Mano meilės Dr. Martens. Kaupiuosi pirkti, nors ir brangūs, ir ne į darbą, nu bet myliu noriu negaliu!
Mano meilės Dr. Martens. Kaupiuosi pirkti, nors ir brangūs, ir ne į darbą, nu bet myliu noriu negaliu!
Noooriu, bet vyras is namu ismes Tie su kulniuku grazus, bet labai nepatogus, galvoju imt su zemu kulnu kokius nors
Nors pati neturiu Dr Martins bet girdejus daug geru atsiliepimu, labai tvirti batai, atlaikys ilgai
[quote=Vai2lka,2015 08 24, 16:23]
Noooriu, bet vyras is namu ismes Tie su kulniuku grazus, bet labai nepatogus, galvoju imt su zemu kulnu kokius nors
o gal iseitis, pasieskoti tu pukuciu atskirai pirkti, ir prisiderinti prie turimu bateliu.
o gal iseitis, pasieskoti tu pukuciu atskirai pirkti, ir prisiderinti prie turimu bateliu.
QUOTE(Melajja @ 2015 08 24, 16:31)
Galvojau apie tai, bet tu prisegamu pom pom kainos vos ne kaip nauju batu
QUOTE(Vai2lka @ 2015 08 24, 18:02)
Galvojau apie tai, bet tu prisegamu pom pom kainos vos ne kaip nauju batu
Hmmm...O jei nusipirkus kokią plaukų gumytę su tais kailiniais pom-pom, ją nukirpus ir priklijavus prie batų?
Nors čia ne mano stilius, aš tiesiog pirkčiau naujus batus Tie rožiniai kedasai žiauriai geri!
Pabūkit mano stiliaus konsultantėm ir parinkit vienus iš šių batų. Abeji su kailiuku, skiriasi modelis ir kaina. Man antieji gražesni, bet kai toks kainų skirtumas, gal daryt kompromisą ir imt pirmuosius?
Ar su pirmaisiais neatrodysiu kaip roplys?
75 $
150$
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 25, 10:40)
Hmmm...O jei nusipirkus kokią plaukų gumytę su tais kailiniais pom-pom, ją nukirpus ir priklijavus prie batų?
Nors čia ne mano stilius, aš tiesiog pirkčiau naujus batus Tie rožiniai kedasai žiauriai geri!
Pabūkit mano stiliaus konsultantėm ir parinkit vienus iš šių batų. Abeji su kailiuku, skiriasi modelis ir kaina. Man antieji gražesni, bet kai toks kainų skirtumas, gal daryt kompromisą ir imt pirmuosius?
Nelabai turiu noro zaist, ne man rankdarbiai
Imciau visgi antrus, tie pirmi man nee, jei dar koja nera mazyte tai gali ir kaip roplys atrodyt
Antri viskuo dailesni - ne tik padas, bet ir pakelta nosis gražiau atrodo nei nuleista. Tie pirmi truputį kanopiniai Bet bandyčiau ieškoti nuotraukos, kaip realiai ant kojos atrodo, gal jie tiesiog nefotogeniški
Patarkite prašau, kur galėčiau nupirkti tokio tipo batelius? Gali būti uždara nosyte, nebūtinai juodi. Reik į darbą patogių batelių, išvaikščiojau beveik visas LT parduotuves, bet nieko panašaus nėra.
Beje, kaip vadinasi tokie bateliai?
Beje, kaip vadinasi tokie bateliai?
Intarsia, online tikrai jų pilna, ieškokit d'orsay flats arba d'orsay sandals, pvz.: http://www.6pm.com/w...alesStyle/desc/
Papildyta:
Sulaukiau nuolaidos ir nukoviau šiuos už 99$
Papildyta:
Sulaukiau nuolaidos ir nukoviau šiuos už 99$