Sveiki gal kuri zinote kur butu pirkti Zanotti batukus su platforma?
mėgstu sportinio stiliaus avalynę
man svarbiausia patogumas
man svarbiausia patogumas
šiandien įlipau į rieker'ius, kaip nekeista, radau visai simpatiškus bekulnius, seniai pamenu tokią patogią avalynę, guminiu padu, paminkštinimu, toks jausmas, kad esi basa. po savaitės prisijaukinimo darbinių aukštakulnių ir krūvos mazolių, tikra atgaiva kojoms.
QUOTE(džu @ 2014 04 19, 22:37)
šiandien įlipau į rieker'ius, kaip nekeista, radau visai simpatiškus bekulnius, seniai pamenu tokią patogią avalynę, guminiu padu, paminkštinimu, toks jausmas, kad esi basa. po savaitės prisijaukinimo darbinių aukštakulnių ir krūvos mazolių, tikra atgaiva kojoms.
Gal nuoroda internete galetumet ideti.Labai noreciau patogiu batu
QUOTE(Hiver @ 2013 06 06, 22:30)
Pastebejau kad sia vasara i mada grizta baltos basutes ir kita naujiena kuri man asmeniskai laaabai patinka, grizta vidutinio aukscio kulniukai
ASOS
ASOS
Nu bet kokios spalviskai fainos man sitos basutes, noreciau kazka panasaus rasti LT.
QUOTE(Melajja @ 2013 12 07, 18:20)
Maguba Valencia Blue Mix/Natural High Sandals
Marc by Marc Jacobs Black Leather Heavy Wooden Sandal Clogs
Swedish Hasbeens Sandals
sena zinute ir batai ne pagal sezona, bet gal kuri atsakys, ar patogios tokio tipo basutes kaip antroj foto?
Jos turi savu pliusu ir savu minusu. Visu pirma reiketu prie ju priprast, pradzioj bus keista eiti kai peda nesilanksto, kita vertus laikoma kad tokios labai padeda ilsetis pedai ir sanariams, nes nera apkrovos. Mano viena pazistama po kojos traumos kuri laika tik su tokiom klumpytem galejo vaiksciot.
QUOTE(svieske @ 2014 04 20, 00:00)
Gal nuoroda internete galetumet ideti.Labai noreciau patogiu batu
Rieker?
http://agbatai.lt/Rieker?limit=100
Siaip dabar LT beveik neliko parduotuviu kur dar nebutu Rieker ir Caprice batu.
Batai tikrai patogus, bet devejimosi prasme, deja, vienasezoniai.
Man tai labai patikdavo Picolinos avalyne, gaila kad musu tiekejai cia firma apleido.
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 09 11, 09:58)
Labai grazus batukai Labai gaila kad tik nedidelem pedom jie ..
o aš tai prisiekusi ecco gerbėja.. koja mano plati, bet nedidelė, o jie tokioms pėdoms turi ką pasiūlyti. Gaila, kad Lietuvoje nėra tų pačių modelių skirtingų pločių arba bent jau žymėjimo, kokiai pėdai skirta
Vaikštau po parduotuves ir nyku nyku
Vaikštau po parduotuves ir nyku nyku
Aulinukai, balerinos, ilgaauliai. Nemėgstu aukštakulnių