Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveiki gal kuri zinote kur butu pirkti Zanotti batukus su platforma?
Atsakyti
mėgstu sportinio stiliaus avalynę
man svarbiausia patogumas
Atsakyti
šiandien įlipau į rieker'ius, kaip nekeista, radau visai simpatiškus bekulnius, seniai pamenu tokią patogią avalynę, guminiu padu, paminkštinimu, toks jausmas, kad esi basa. po savaitės prisijaukinimo darbinių aukštakulnių ir krūvos mazolių, tikra atgaiva kojoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 19 balandžio 2014 - 21:38
QUOTE(džu @ 2014 04 19, 22:37)
šiandien įlipau į rieker'ius, kaip nekeista, radau visai simpatiškus bekulnius,  seniai pamenu tokią patogią avalynę, guminiu padu, paminkštinimu, toks jausmas, kad esi basa. po savaitės prisijaukinimo darbinių aukštakulnių ir krūvos mazolių, tikra atgaiva kojoms.

Gal nuoroda internete galetumet ideti.Labai noreciau patogiu batu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 06 06, 22:30)
Pastebejau kad sia vasara i mada grizta baltos basutes smile.gif ir kita naujiena kuri man asmeniskai laaabai patinka, grizta vidutinio aukscio kulniukai thumbup.gif

ASOS
user posted image

Nu bet kokios spalviskai fainos man sitos basutes, noreciau kazka panasaus rasti LT. wub.gif

QUOTE(Melajja @ 2013 12 07, 18:20)

user posted image
Maguba Valencia Blue Mix/Natural High Sandals
Marc by Marc Jacobs Black Leather Heavy Wooden Sandal Clogs
Swedish Hasbeens Sandals

sena zinute ir batai ne pagal sezona, bet gal kuri atsakys, ar patogios tokio tipo basutes kaip antroj foto?

Jos turi savu pliusu ir savu minusu. Visu pirma reiketu prie ju priprast, pradzioj bus keista eiti kai peda nesilanksto, kita vertus laikoma kad tokios labai padeda ilsetis pedai ir sanariams, nes nera apkrovos. Mano viena pazistama po kojos traumos kuri laika tik su tokiom klumpytem galejo vaiksciot. 4u.gif

QUOTE(svieske @ 2014 04 20, 00:00)
Gal nuoroda internete galetumet ideti.Labai noreciau patogiu batu smile.gif

Rieker?

http://agbatai.lt/Rieker?limit=100

Siaip dabar LT beveik neliko parduotuviu kur dar nebutu Rieker ir Caprice batu. biggrin.gif
Batai tikrai patogus, bet devejimosi prasme, deja, vienasezoniai.

Man tai labai patikdavo Picolinos avalyne, gaila kad musu tiekejai cia firma apleido. verysad.gif
Atsakyti
user posted image
http://www.freepeopl...Product Catalog
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 09 11, 09:58)

Labai grazus batukai 4u.gif Labai gaila kad tik nedidelem pedom jie ..
Atsakyti
o aš tai prisiekusi ecco gerbėja.. smile.gif koja mano plati, bet nedidelė, o jie tokioms pėdoms turi ką pasiūlyti. Gaila, kad Lietuvoje nėra tų pačių modelių skirtingų pločių arba bent jau žymėjimo, kokiai pėdai skirta unsure.gif
Vaikštau po parduotuves ir nyku nyku g.gif
Atsakyti
Aulinukai, balerinos, ilgaauliai. Nemėgstu aukštakulnių
Atsakyti
Labai grazus iseiginiai bateliai wub.gif

user posted image

Daugiau groziu cia
Atsakyti
user posted image

http://www.echopaul....pers-women.html

Gražu man tie gėlynai smile.gif
Atsakyti