Nuo neatmenamu laiku esu kerzu fane (uz juos ir nubalsavau )
taciau kartais aplinkybes privecia avet ir kitokia avalyne
kazkur jau rasiau, as kerzu fane
mano mėgstamiausi bateliai irgi priskiriami aukštakulnų kategorijai,nors žiemos metu kasdienai nešioju žemesnia pakulne. Na,o pasivaikščiojimams ir pan.dėviu sportinukus. Manau,kad kiekvienai vietai ir progai kaip ir atitinkama apranga,taip ir atitinkama avalynė turi būti taikoma.
mano svajoniu batai apatinej eilej, viduryje
Deviu tik aukstakulnius,ir kulnas turi buti "spilka".Kitokiu batu net neturiu.Del to kartais ir problemu kyla,kai reikia pvz issiruost i koki miska paciauzyt nuo kalniuku.
As taip pat uz aukstakulnius, man su jais moteris atrodo daug elegantiskesne, nei avedama batus su zema pakulne. Anksciau avedavau tik aukstakulnius, bet dabar aviu ir zemakulnius, ir sportinius batelius... Kazkaip, batus renkuosi pagal situacija.
na ko gero reik turet wisu tipu batuku wat aukstakulniais nereik piknaudziauti, nes pasekmes gali but nekokios taigi wisko po truputi
Man labai grazu kai moterys avi aukstakulnius batus,bet pati,del gan auksto savo ugio(1.77),aveti ju negaliu,tiesiog jauciu kompleksa.Todel aviu patogius,dailius lygiapadzius
o man patinka visi batai. per savo gyvenima ir kerzus tampiau ir kedus ir aukstakulnius:)
O man labai grazu irgi aukstakulniai, tik , kad ir as del savo ugio deveti negaliu (ugis 1.82 cm), tad nesioju pagrinde lygiapadzius. O siaip manau, kad aukstakulniai suteikia elegancijos, tik gaila, kad sako, paskui su sveikata ne kas