Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Neseniai įsigijau RYN firmos basutes.

Visi fiziologiniai batai gana originalūs ir atkreipiantys dėmesį.

Svarbiausia poveikis geras. Nugarytė išsitiesia, kojytės ir užpakaliukas dirba, ko dar norėti.

Atsakyti
Merginos, gal padesit. Kaip i ebay ar pan. vesti butent tokiu batu, kokiu as noriu, pavadinima? Rezultatu milijonas, tai kazkaip reikia sukonkretinti biggrin.gif
Su tokia arba dar geriau, apvalia nosimi, kulnas irgi panasus kaip visose 3 foto. Ilgi butu geriau:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
nors ir kaip žvilgsnis krypsta į aukštakulnius, neretai kada susigundau išsimatuot labiausiai patikusius biggrin.gif bet žinau, kad su jais nepaeisiu smile.gif tai renkuosi lygaus pado batus - su platforma ar be.
http://www.deichmann.../1006660_pp.jpg
jei ne ta medinės platformos imitacija, tai būtų batai verti grieko biggrin.gif
su tokiais batukais tvirtai jaučiu, kad stoviu ant žemės, kojos nepavargsta, ne taip kaip su aukštakulniais. Didžiausias rekordas su jais - 3val. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2010 08 14, 22:16)
jei ne ta medinės platformos imitacija, tai būtų batai verti grieko  biggrin.gif

Man platforma čia nemaišo, tik juodų tai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
žinok, aš irgi prieš perkant galvojau ar man tikrai reikia juodų basučių... bet akcijinė kaina nugalėjo biggrin.gif pasirodo kad ir juodos basutės gali atrodyti dailiai smile.gif bet ta medinė platforma . . .
Atsakyti
Aš už Marco Tozzi first.gif ypač basutės
Atsakyti
Pas mane vien zemakulniai, bet jau uzsinorejau aukstakulniu biggrin.gif tad dabar ieskau....

Ir dar labai labai uzsinorejau guminiu batu (kitaip sakant botu), kokiu spalvotu, graziu... Gal kas zinot kur tokiu ieskoti? g.gif
Atsakyti
Sveikos, botų nešiotojos
Nusipirkau šiandien spalvingus botus, 38 dydį. Paprastai ir nešioju batus 37-38 dydžio. Dabar, kai po namus vaikštau su specialia pašiltinta kojine, man pradeda kilti įtarimas, kad gal reikia pirkti dydžiu didesnius botus. Kokius jūs perkat - kaip batai, ar kad būtų dydžiu didesni ir laisvesni?..
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2010 08 28, 15:03)
Sveikos, botų nešiotojos
Nusipirkau šiandien spalvingus botus, 38 dydį. Paprastai ir nešioju batus 37-38 dydžio. Dabar, kai po namus vaikštau su specialia pašiltinta kojine, man pradeda kilti įtarimas, kad gal reikia pirkti dydžiu didesnius botus. Kokius jūs perkat - kaip batai, ar kad būtų dydžiu didesni ir laisvesni?..

Pas mane kaip batai... Bet kažkoks keistas dydis guminiams. Atrodo, kad būt gerai kokiu dydžiu mažesni, bet tada storesnės kojinės neįkiši... O su bent kiek plonesne tai smukinėja. tai vat taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ka darot tokiais atvejais kai batai spaudzia? kalbu apie jusu kojos dydzio, o ne per mazus.
nes as tai vargstu. kad ir kokius batus pirkciau(37 dydis), kad ir kokios firmos visi alei vieno spaudzia, net ir kedai. doh.gif 38 man aiskiai per didelis. kai kurie bevaikstant prasitampo, o kiti ne. tai tenka pleistrais klijuotis ir kentet. verysad.gif girdejau pratampyt galima? bet ar batu neisdarko? idomu ir kiek tai kainuoja mirksiukas.gif ?
gal dar ka galima padaryt?
p.s. dazniausiai trina kulniuka ir pirstus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2010 09 06, 15:54)
sveikos 4u.gif
ka darot tokiais atvejais kai batai spaudzia? kalbu apie jusu kojos dydzio, o ne per mazus.
nes as tai vargstu. kad ir kokius batus pirkciau(37 dydis), kad ir kokios firmos visi alei vieno spaudzia, net ir kedai.  doh.gif 38 man aiskiai per didelis. kai kurie bevaikstant prasitampo, o kiti ne. tai tenka pleistrais klijuotis ir kentet. verysad.gif  girdejau pratampyt galima? bet ar batu neisdarko? idomu ir kiek tai kainuoja mirksiukas.gif ?
gal dar ka galima padaryt?
p.s. dazniausiai trina kulniuka ir pirstus doh.gif

nu tai, vadinasi, 37 yra per maži. "visi alei vieno trina, spaudžia, bet mano dydis" doh.gif gal geriausiai būtų 37.5, bet jei tokių nėra, geriau pirkti 38, nuo kojos tikrai nenukris. pagal viską batų dydis yra geras, jei priekyje lieka 0,5cm laisvos vietos.
dažnai aviu dydžiu didesnius batus (nes savo dydžio praktiškai beviltiška rast) ir nematau problemos. su bateliais gal reik tiksliau nutaikyt, kad nesmukčiotų, bet kedai? doh.gif
Atsakyti
Sveikos! Ar dar gyva si tema? Gal kuri pasidalinsite patarimais, kur nusipirkti nebrangius botus? smile.gif
Atsakyti