Neseniai įsigijau RYN firmos basutes.
Visi fiziologiniai batai gana originalūs ir atkreipiantys dėmesį.
Svarbiausia poveikis geras. Nugarytė išsitiesia, kojytės ir užpakaliukas dirba, ko dar norėti.
nors ir kaip žvilgsnis krypsta į aukštakulnius, neretai kada susigundau išsimatuot labiausiai patikusius bet žinau, kad su jais nepaeisiu tai renkuosi lygaus pado batus - su platforma ar be.
http://www.deichmann.../1006660_pp.jpg
jei ne ta medinės platformos imitacija, tai būtų batai verti grieko
su tokiais batukais tvirtai jaučiu, kad stoviu ant žemės, kojos nepavargsta, ne taip kaip su aukštakulniais. Didžiausias rekordas su jais - 3val.
http://www.deichmann.../1006660_pp.jpg
su tokiais batukais tvirtai jaučiu, kad stoviu ant žemės, kojos nepavargsta, ne taip kaip su aukštakulniais. Didžiausias rekordas su jais - 3val.
QUOTE(pegasiukas @ 2010 08 14, 22:16)
Man platforma čia nemaišo, tik juodų tai nenorėčiau
žinok, aš irgi prieš perkant galvojau ar man tikrai reikia juodų basučių... bet akcijinė kaina nugalėjo pasirodo kad ir juodos basutės gali atrodyti dailiai bet ta medinė platforma . . .
Aš už Marco Tozzi ypač basutės
Pas mane vien zemakulniai, bet jau uzsinorejau aukstakulniu tad dabar ieskau....
Ir dar labai labai uzsinorejau guminiu batu (kitaip sakant botu), kokiu spalvotu, graziu... Gal kas zinot kur tokiu ieskoti?
Ir dar labai labai uzsinorejau guminiu batu (kitaip sakant botu), kokiu spalvotu, graziu... Gal kas zinot kur tokiu ieskoti?
Sveikos, botų nešiotojos
Nusipirkau šiandien spalvingus botus, 38 dydį. Paprastai ir nešioju batus 37-38 dydžio. Dabar, kai po namus vaikštau su specialia pašiltinta kojine, man pradeda kilti įtarimas, kad gal reikia pirkti dydžiu didesnius botus. Kokius jūs perkat - kaip batai, ar kad būtų dydžiu didesni ir laisvesni?..
Nusipirkau šiandien spalvingus botus, 38 dydį. Paprastai ir nešioju batus 37-38 dydžio. Dabar, kai po namus vaikštau su specialia pašiltinta kojine, man pradeda kilti įtarimas, kad gal reikia pirkti dydžiu didesnius botus. Kokius jūs perkat - kaip batai, ar kad būtų dydžiu didesni ir laisvesni?..
QUOTE(Gabuze @ 2010 08 28, 15:03)
Sveikos, botų nešiotojos
Pas mane kaip batai... Bet kažkoks keistas dydis guminiams. Atrodo, kad būt gerai kokiu dydžiu mažesni, bet tada storesnės kojinės neįkiši... O su bent kiek plonesne tai smukinėja. tai vat taip ir nesupratau
sveikos
ka darot tokiais atvejais kai batai spaudzia? kalbu apie jusu kojos dydzio, o ne per mazus.
nes as tai vargstu. kad ir kokius batus pirkciau(37 dydis), kad ir kokios firmos visi alei vieno spaudzia, net ir kedai. 38 man aiskiai per didelis. kai kurie bevaikstant prasitampo, o kiti ne. tai tenka pleistrais klijuotis ir kentet. girdejau pratampyt galima? bet ar batu neisdarko? idomu ir kiek tai kainuoja ?
gal dar ka galima padaryt?
p.s. dazniausiai trina kulniuka ir pirstus
ka darot tokiais atvejais kai batai spaudzia? kalbu apie jusu kojos dydzio, o ne per mazus.
nes as tai vargstu. kad ir kokius batus pirkciau(37 dydis), kad ir kokios firmos visi alei vieno spaudzia, net ir kedai. 38 man aiskiai per didelis. kai kurie bevaikstant prasitampo, o kiti ne. tai tenka pleistrais klijuotis ir kentet. girdejau pratampyt galima? bet ar batu neisdarko? idomu ir kiek tai kainuoja ?
QUOTE(dangaus žydryne @ 2010 09 06, 15:54)
sveikos
nu tai, vadinasi, 37 yra per maži. "visi alei vieno trina, spaudžia, bet mano dydis" gal geriausiai būtų 37.5, bet jei tokių nėra, geriau pirkti 38, nuo kojos tikrai nenukris. pagal viską batų dydis yra geras, jei priekyje lieka 0,5cm laisvos vietos.
dažnai aviu dydžiu didesnius batus (nes savo dydžio praktiškai beviltiška rast) ir nematau problemos. su bateliais gal reik tiksliau nutaikyt, kad nesmukčiotų, bet kedai?
Sveikos! Ar dar gyva si tema? Gal kuri pasidalinsite patarimais, kur nusipirkti nebrangius botus?