Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kedukai, balerinos ax.gif
Atsakyti
sveikos,
visos temos neskaičiau blush2.gif gal kas padės- kur vilniuj galima nusipirkt guminius (botus)? ne tuos po daržą lakstyt, o kokius gražesnius? aplėkiau akropolį, panoramą, maximas norfas- niekur nėr doh.gif išduokit, kas žinot vietą 4u.gif
Atsakyti
koks tavo kojytes dydis? labai grazius mano drabuziuose pardavineje, jie rezervuoti, bet as sau ieskojau sake atiduotu blush2.gif bet nepirkau. Vilniuje absoliuciai nieko nera. Aplekiau ir as prekybcentrius ir maisto shopus, nieko absoliuciai nera. Lauksiu rudens
Atsakyti
oi, ačiū- labai faini biggrin.gif parašiau, užklausiau. tik neaišku, iš kokio miesto, nes aš visiškai neturiu laiko siuntimam doh.gif

tiesa, dar rytoj bandysiu į senukus važiuot- bent jau jų puslapy yra parodyta visokių, žiūrėsiu, kas realybėj.

bet šiaip tikrai pikta pasidarė- atrodo, lyjo pas mus tik pernai, kad ta mada ir pardavimai tik pernai buvo doh.gif
Atsakyti
Is mazeikiu berods...
Atsakyti
man patogiausi lygiapadziai. Su jais tvirtai jauciuosi ant zemes biggrin.gif ir skubant, lakstant su reikalais labai jauku. Be to ir dailus smile.gif Aukstakulniai aisku grazu, bet tik retkarciais ar progoms. Neisivaizduoju saves kasdien su aukstakulniais begiojancios.
Atsakyti
Vienu metu nesiojau tik aukstakulnius, o dabar mano batu dezeje nera nei vienu aukstakulniu ax.gif kazkaip pabodo, grazu ziuret, kai kitos nesioja, bet paciai visai nesinori, su lygiapadziais ir grazu, ir patogu 4u.gif
Atsakyti
Nešioju įvairiai.Šiaip...turbūt netgi daugiau turiu aukštakulnių,nei lygiapadžių.Nors būna,kai užeina,tai 3 sav. aukštakulnių išvis nenešioju,o kai užplaukia,tai kelias sav. padebesiuos ant kablų gyvenu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Et, sunkoka grožį su patogumu suderinti:}
Atsakyti
Patinka ir lygiapadziai ir aukstakulniai 4u.gif
Atsakyti
lygiapadziai thumbup.gif o jei dar ziema ir kailiukas ant pado tai isvis minkstuma smile.gif))
Atsakyti
gal kas KAUNE pirkot ecco salone batus ir galit padovanoti chekuti? bigsmile.gif
labai reikia ax.gif galeciau pasiulyti mainais Rimi lipuku ar siaip kazko g.gif
Atsakyti