Kedukai, balerinos
sveikos,
visos temos neskaičiau gal kas padės- kur vilniuj galima nusipirkt guminius (botus)? ne tuos po daržą lakstyt, o kokius gražesnius? aplėkiau akropolį, panoramą, maximas norfas- niekur nėr išduokit, kas žinot vietą
visos temos neskaičiau gal kas padės- kur vilniuj galima nusipirkt guminius (botus)? ne tuos po daržą lakstyt, o kokius gražesnius? aplėkiau akropolį, panoramą, maximas norfas- niekur nėr išduokit, kas žinot vietą
koks tavo kojytes dydis? labai grazius mano drabuziuose pardavineje, jie rezervuoti, bet as sau ieskojau sake atiduotu bet nepirkau. Vilniuje absoliuciai nieko nera. Aplekiau ir as prekybcentrius ir maisto shopus, nieko absoliuciai nera. Lauksiu rudens
oi, ačiū- labai faini parašiau, užklausiau. tik neaišku, iš kokio miesto, nes aš visiškai neturiu laiko siuntimam
tiesa, dar rytoj bandysiu į senukus važiuot- bent jau jų puslapy yra parodyta visokių, žiūrėsiu, kas realybėj.
bet šiaip tikrai pikta pasidarė- atrodo, lyjo pas mus tik pernai, kad ta mada ir pardavimai tik pernai buvo
tiesa, dar rytoj bandysiu į senukus važiuot- bent jau jų puslapy yra parodyta visokių, žiūrėsiu, kas realybėj.
bet šiaip tikrai pikta pasidarė- atrodo, lyjo pas mus tik pernai, kad ta mada ir pardavimai tik pernai buvo
Is mazeikiu berods...
man patogiausi lygiapadziai. Su jais tvirtai jauciuosi ant zemes ir skubant, lakstant su reikalais labai jauku. Be to ir dailus Aukstakulniai aisku grazu, bet tik retkarciais ar progoms. Neisivaizduoju saves kasdien su aukstakulniais begiojancios.
Nešioju įvairiai.Šiaip...turbūt netgi daugiau turiu aukštakulnių,nei lygiapadžių.Nors būna,kai užeina,tai 3 sav. aukštakulnių išvis nenešioju,o kai užplaukia,tai kelias sav. padebesiuos ant kablų gyvenu
Et, sunkoka grožį su patogumu suderinti:}
gal kas KAUNE pirkot ecco salone batus ir galit padovanoti chekuti?
labai reikia galeciau pasiulyti mainais Rimi lipuku ar siaip kazko
labai reikia galeciau pasiulyti mainais Rimi lipuku ar siaip kazko