Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o kai slapia, situos nesioju smile.gif

user posted image
Atsakyti
Iš esmės daugiausia nešioju Converse firmos batus thumbup.gif visi man patogūs bigsmile.gif
Retkarčiais užsidedu 'inkariukus' turiu dar ir patogias Rieker basutes. smile.gif
Progoms turiu Vagabond juodus su kaspinu smile.gif tai pat patogūs thumbup.gif
Atsakyti
Labai mėgstu aukštakulnius, nius labai.... blush2.gif , bet patogiausi sportinukai aišku ax.gif , bet aukštakulniam teikiu pirmenybę thumbup.gif
Atsakyti
anksčiau dievinau aukštakulnius, mėgstu juos ir dabar, bet didžioji meilė - sporbatukai blush2.gif biggrin.gif ypač - sidabriniai. jaučiu jiems silpnybę. wub.gif labai nemalonu buvo kai jie pasidarė madingi, ir net bloga nuo to viso aukso ir sidabro batų krautuvių vitrinose patapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 08 04, 00:15)

user posted image

blackberry labai faini guminukai 4u.gif kur tokius pirkai ???ir jei ne paslaptis ar brangus?? kazkada maciau fainu alan deko nu bet kaina tai apie 200...pagailejau tiek pinigu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 08 04, 01:15)

user posted image

ne mano skonio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stankeviciene @ 2008 08 05, 11:24)
blackberry labai faini guminukai  4u.gif  kur tokius pirkai ???ir jei ne paslaptis ar brangus?? kazkada maciau fainu alan deko nu bet kaina tai apie 200...pagailejau tiek pinigu unsure.gif

pirkau is nordstrom.com, zinok mokejau su siuntimu 208 lt, nu man irgi brangokai, bet labai ju norejau smile.gif
Atsakyti
Aš tai mėgstu taip vadinamus "balerinos" batelius smile.gif tokie patogūs ax.gif Bet dabar ieškau vis ieškau guminukų, mačiau vienoj parduotuvėj Gedimino 9... bigsmile.gif bet kad mano dydžio nėra doh.gif
Atsakyti
Batu fanes biggrin.gif gal sudomins jus sitie bateliai
user posted image
rasykit i a/z man mazi verysad.gif kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2008 08 11, 10:14)
Batu fanes  biggrin.gif gal sudomins jus sitie bateliai
user posted image

labai neblogi bateliai, isties graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2008 08 11, 11:14)
Batu fanes  biggrin.gif gal sudomins jus sitie bateliai
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Aukštakulniai, kuriuos nešioju pamainom su kerziukais. Bet mano balsas už aukštakulnius heart.gif heart.gif
Atsakyti