Įkraunama...
Įkraunama...

Batai

Apklausa: batai (1139 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ė, kuri dar be manęs balsavot už kerzus???? Yra NET du balsai! Prisipažinkit, eisim alaus gert drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kaip durne prabalsavau uz lygiapadzius, bet siaip mano mylimiausi butent kerzokai. Todel kad jie grazus, elegantiski ir amzinai madingi smile.gif Ir i darba, ir i soda. Gali ir is sokius, ir subine atspardyt ir apskritai jie man dusiai mieli.

Tai jei neturi su kuo gert alaus, gali su manim smile.gif
Atsakyti
Noa niu va kokia apmaudi klaida schmoll.gif Kokie jie lygiapadžiai? Nelygesnio pado sunku ir besurast! O alaus tai visada yra su kuo išgert, by tik jo paties būtų. Tačiau su kerzuota supermama griekas būtų neišgert drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mane tik aukstakulniai, tik sia vasara nusipirkau odines basutes su padu kaip kedai, nu einu kaip basa, o as megstanti pakeliaut, tai labai ciki biggrin.gif
Atsakyti
As irgi uz aukstakulnius. Ir smailianosiu turiu biggrin.gif O be kulno, tai tik tokias vasarines slepetes turiu, bet smailianoses biggrin.gif
Atsakyti
Man nieko nera baisiau kaip issirinkti parduotuvej batus blink.gif Smailianosiu, plonais padais, su spylkom negaliu pakesti, noriu baltu batu iki keliu su aukstu padu, kaip ir platforma, gal kiek kerzisko stiliaus, nu ir kur tokiu rasti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 02 11, 14:11)
Man nieko nera baisiau kaip issirinkti parduotuvej batus blink.gif Smailianosiu, plonais padais, su spylkom negaliu pakesti, noriu baltu batu iki keliu su aukstu padu, kaip ir platforma, gal kiek kerzisko stiliaus, nu ir kur tokiu rasti cry.gif

Prisijungiu cry.gif Neturiu nieko prieš "smailianosius" - ant kitų kojų jie gal ir neblogai žiūrisi, bet ant mano schmoll.gif Kojos lapcėmis patampa su tokiu apavu unsure.gif
Mėgstu ilgus, ant kulno ir su tokia kirsta kvadratine nosimi. Nieko nėr geriau - net į Rygą važiavau ieškoti blush2.gif Aišku, "za odno", kaip kompensaciją kitą dieną praleidom vandens parke mirksiukas.gif Užtatos parsivežiau tris poras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 11 vasario 2005 - 14:25
O ka man daryti-man patinka visokie batai? Ir as visu tipu turiu biggrin.gif AS-BATU MANIAKE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Graziausia - aukstakulniai (kai moterys moka graziai vaiksciot su jais), o patogiausia - lygiapadziai. Nesioju ir tokius ir tokius - priklausomai nuo aprangos, nuotaikos ir kur einu.
Atsakyti
Apklausa nelabai tiksli :
Gražiausi man aukštakulniai, o patogiausi - kedai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodel netiksli? Klausiau kokie patogiausi!
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 10, 23:21)
Noa niu va kokia apmaudi klaida  schmoll.gif Kokie jie lygiapadžiai? Nelygesnio pado sunku ir besurast!

biggrin.gif Na jie pas mane su tokio nelabai protektorium, uztatai labai graziai nudrozti. Is isores. Praktiskai gali ilipt i sh, ir niekas ne nepastebes, taigi valyti ju is viso nereikia biggrin.gif Diedas niuriai sake, kad kaip is kareiviniu laugh.gif

Alus gerai... Tu kokiam mieste?
Atsakyti