Ė, kuri dar be manęs balsavot už kerzus???? Yra NET du balsai! Prisipažinkit, eisim alaus gert
As kaip durne prabalsavau uz lygiapadzius, bet siaip mano mylimiausi butent kerzokai. Todel kad jie grazus, elegantiski ir amzinai madingi Ir i darba, ir i soda. Gali ir is sokius, ir subine atspardyt ir apskritai jie man dusiai mieli.
Tai jei neturi su kuo gert alaus, gali su manim
Tai jei neturi su kuo gert alaus, gali su manim
Noa niu va kokia apmaudi klaida Kokie jie lygiapadžiai? Nelygesnio pado sunku ir besurast! O alaus tai visada yra su kuo išgert, by tik jo paties būtų. Tačiau su kerzuota supermama griekas būtų neišgert
As irgi uz aukstakulnius. Ir smailianosiu turiu O be kulno, tai tik tokias vasarines slepetes turiu, bet smailianoses
Man nieko nera baisiau kaip issirinkti parduotuvej batus Smailianosiu, plonais padais, su spylkom negaliu pakesti, noriu baltu batu iki keliu su aukstu padu, kaip ir platforma, gal kiek kerzisko stiliaus, nu ir kur tokiu rasti
QUOTE(Shalimar @ 2005 02 11, 14:11)
Man nieko nera baisiau kaip issirinkti parduotuvej batus Smailianosiu, plonais padais, su spylkom negaliu pakesti, noriu baltu batu iki keliu su aukstu padu, kaip ir platforma, gal kiek kerzisko stiliaus, nu ir kur tokiu rasti
Prisijungiu Neturiu nieko prieš "smailianosius" - ant kitų kojų jie gal ir neblogai žiūrisi, bet ant mano Kojos lapcėmis patampa su tokiu apavu
Mėgstu ilgus, ant kulno ir su tokia kirsta kvadratine nosimi. Nieko nėr geriau - net į Rygą važiavau ieškoti Aišku, "za odno", kaip kompensaciją kitą dieną praleidom vandens parke Užtatos parsivežiau tris poras
O ka man daryti-man patinka visokie batai? Ir as visu tipu turiu AS-BATU MANIAKE
Apklausa nelabai tiksli :
Gražiausi man aukštakulniai, o patogiausi - kedai.
Gražiausi man aukštakulniai, o patogiausi - kedai.
Kodel netiksli? Klausiau kokie patogiausi!
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 10, 23:21)
Noa niu va kokia apmaudi klaida Kokie jie lygiapadžiai? Nelygesnio pado sunku ir besurast!
Na jie pas mane su tokio nelabai protektorium, uztatai labai graziai nudrozti. Is isores. Praktiskai gali ilipt i sh, ir niekas ne nepastebes, taigi valyti ju is viso nereikia Diedas niuriai sake, kad kaip is kareiviniu
Alus gerai... Tu kokiam mieste?